Įkraunama...
Įkraunama...

Klubai Vilniuje

Lankausi gravity, bet jau senokai buvau rolleyes.gif Jei zinai, kada ten eiti tai buna labi saunu ir publika buna vyresne mirksiukas.gif
Dabar einu tik i Absento fejas, man asmeniskai viskas ten patinka wub.gif Ir aplinka ir padavejos, labai graziu padaveju yra ax.gif ir ten yra absento, nors netikro, bet vistiek yra thumbup.gif
Buvau i Woo nuejusi, tai muzika super thumbup.gif publika jaunoka, bet kaip dabar nzn g.gif Kokteiliai nebrangus yra uzkandziu 4u.gif
Bruce lee galima paragauti paciu ivairiausiu ir populiariausiu kokteiliu visame pasaulyje ir labai nebrangiai thumbup.gif taip pat yra uzkandziu, kurie pagrinde yra is rytu virtuves wub.gif Ten labai gerai nueiti pries koki vakareli biggrin.gif

o gal kas buvote, naujoje vieteleje muzikos ir kokteilių bare L‘amour?
Parsykite savo nuomone 4u.gif Dabar esu ne LT negaliu ten pati nueiti ax.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš sužinoti apie tą baisiai išreklamuotą L'AMOUR, ir kur jis yra, nes niekur nerandu jo adreso blush2.gif .
Atsakyti
Gal kas buvote Gravity? Patiko? Norėčiau gal į šį klubą nueiti, tai domina atsiliepimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gisita @ 2008 01 13, 14:19)
Gal kas buvote Gravity? Patiko? Norėčiau gal į šį klubą nueiti, tai domina atsiliepimai  mirksiukas.gif

na man ten patinka mirksiukas.gif priklauso aisku nuo vakarelio, bet is esmes tai labai faina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2007 05 13, 22:00)
Lankausi gravity, bet jau senokai buvau rolleyes.gif Jei zinai, kada ten eiti tai buna labi saunu ir publika buna vyresne mirksiukas.gif
Dabar einu tik i Absento fejas, man asmeniskai viskas ten patinka wub.gif Ir aplinka ir padavejos, labai graziu padaveju yra ax.gif ir ten yra absento, nors netikro, bet vistiek yra thumbup.gif
Buvau i Woo nuejusi, tai muzika super thumbup.gif publika jaunoka, bet kaip dabar nzn g.gif  Kokteiliai nebrangus yra uzkandziu 4u.gif
Bruce lee galima paragauti paciu ivairiausiu ir populiariausiu kokteiliu visame pasaulyje ir labai nebrangiai thumbup.gif taip pat yra uzkandziu, kurie pagrinde yra is rytu virtuves wub.gif Ten labai gerai nueiti pries koki vakareli biggrin.gif
o gal kas buvote, naujoje vieteleje muzikos ir kokteilių bare L‘amour?
Parsykite savo nuomone 4u.gif Dabar esu ne LT negaliu ten pati nueiti ax.gif

aa tai turetume susitikt biggrin.gif kiekviena savaitgali mirkstu absento fejose biggrin.gif
dar lankomi woo ir gravity nors pastarajam simta metu jau nebuvau cool.gif
visokie helios-oumaigad
Atsakyti
as tai irgi pagrinde gravity.woo.tik kad gravity jau atsibodo.absento fejose irgi faina buvo kai atsidare.dar labai jega kazkada senais laikais cozy buvo.noreciu tu laikai.kai visi po vakareliu i cozy varo.dar tas pacha atsidare. du kartus buvau.mano nuomone tokia kad ten tusintis galima.bet publika man nelabai patiko.ypac pasibaisejau mergu tulike.kai kazkokia mergaite gyvates odos imitacijos kelnem savo priklijuotais ar priaugintais nagais bruzinejo i duris.fe. bet va pnktadieni nusimato geras vakarelis gravity.turetu buti daug zmoniu.galetu ju ir nebuti daug.bet muzika.bus super duper ciki piki je;]]]
o kai kazkada pries du metus buvau helios.irgi nepatiko.rusaites keksaites.ir armani berniukai.nervina tokie dalykai.tipo mes esam pizonai.
L'AMOUR man asmeniskai primine conect'a kuris ankciau buvo. bet kai buvo opus3 organizuojamas vakarelis.tai zmones buvo normalus.
kas cia dar yra vilniuj. Vietuj fashion atsidare tarantino.dar nebuvau.bet idomu butu paziuret nueit. Seniai buvau pabo latino.ten visai linksma buvo kiek atsimenu;]]
Atsakyti
Norime su draugėmis nuvažiuoti savaitgaliui į Vilnių pasiaust. gossip.gif flirt.gif alc.gif Esam 30- metės jaunos bobikės- panelikės, norim atsipūst nuo vyrų ir vaikų.
Prašom vilniečių patarkite, pasiūlykite kokį fainą klubelį. Būsim be galo dėkingos 4u.gif
Atsakyti
man irgi butu aktualu, nes jau seniai nebuvau jokiame klube, o greit mano gimtadienis, tai su draugem planuojame kuriame norsd paselti smile.gif gal kas buvo pvz. l''amour klube? kaip muzika? liaudis?
Atsakyti
o kokia l'amour muzika? smile.gif niekad nebuvau, bet visai idomu butu apsilankyti smile.gif o latino pub kokia publika renkas dazniausiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fantagirou @ 2008 02 19, 14:50)
o kokia l'amour muzika? smile.gif niekad nebuvau, bet visai idomu butu apsilankyti smile.gif o latino pub kokia publika renkas dazniausiai? smile.gif

Nu mes ryt planuojam su draugem ir varyti i koki kluba ir daba galvojam ar pubo latino ar ta l'amour, su latino muzika kaip ir aisku, o l'amour kokia? 4u.gif g.gif ir ar ketvirtadieniais ten buna zmoniu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 02 20, 19:10)
Nu mes ryt planuojam su draugem ir varyti i koki kluba ir daba galvojam ar pubo latino ar ta l'amour, su latino muzika kaip ir aisku, o l'amour kokia?  4u.gif  g.gif  ir ar ketvirtadieniais ten buna zmoniu? biggrin.gif

tai lauksiu labai komentaru smile.gif apie kluba, i kuri nueisit smile.gif geru linksmybiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 02 20, 19:10)
Nu mes ryt planuojam su draugem ir varyti i koki kluba ir daba galvojam ar pubo latino ar ta l'amour, su latino muzika kaip ir aisku, o l'amour kokia?  4u.gif  g.gif  ir ar ketvirtadieniais ten buna zmoniu? biggrin.gif

Tai kokiame buvot? smile.gif idomi nuomone smile.gif
Atsakyti