Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 5

Džiuga+, remeliai thumbup.gif , graziai skilo vienkomponentis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa @ 2009 02 04, 12:44)

dezute labai patiko wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 02 04, 11:57)

Sobieska gerai gavos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 02 04, 13:56)
Remeliai  ax.gif

grazus skilimai gavos, gerai atrodo smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, kokiu grozybiu vel prideta wub.gif

Skaistuk, grazus sendinimas ir bendras darbeliu vaizdas drinks_cheers.gif

Zyliuk, man tavo darbeliai labai vienodi visi, aisku, nesakau, kad negrazus, vieni man arciau sirdies, kiti - ne taip schmoll.gif pastebiu, kad mergaites turi savu iprociu ir sava stiliu, kas tikrai nera blogai. Sekmes kuryboje 4u.gif

O as pasiguosiu, kad bandziau seseliavima ir nieko nesigavo doh.gif gal bloga kempinele pasirinkau, gal dar kas... Reiks koki kita karta bandyti.

QUOTE(Serinute @ 2009 02 03, 14:19)
Noriu paklausti visų dekupažintojų,ar nenusibodo daryti labai gėlėtus ir "angeliuotus" darbelius?
Ruošiuos darbuką ir aš sukurpti, vat žiūrinėju darbelius-gal ką įdomaus užmatysiu, būna iš idėjos gimsta idėja smile.gif
Tiesą pasakius, tai tik vienas kitas įstringa atminty, o kiti daugumoj tai gėlytės gėlytės....angeliukai....angeliukai....
Ar tiesiog darot su jais,kad paprasčiau?...
Na, nžn, čia tik mano nuomonė smile.gif Ir, aišku kiekvienam pagal skonį smile.gif
TINKA-įdomiai atrodo smile.gif

Man gal ne pats motyvas svarbus, bet kur jis uzdetas, kaip, kokia reiksme turi, kam dovanojamas darbelis bus (gal skirtas konkreciam zmogui) ir t.t. Ir bendras vaizdas, darbelio isbaigtumas su panaudojant motyva smile.gif juk daznai matome ta pati motyva ant skirtingu darbeliu, bet ne ant abieju jis graziai ziurisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 04 vasario 2009 - 14:20
Kadangi seniai rodziausi lotuliukas.gif tai nutariau sudalyvauti su siais smulkiais pritaikytais vaiku kambariui ale interjero darbeliais
user posted image
Atsakyti
as irgi vis bandau seseliuoti ir sendinti ant mediniu lentu
user posted image
user posted image
jetau kaip sunku doh.gif . vis nesigauna taip kaip noretusi
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 02 04, 11:56)
Remeliai  ax.gif

user posted image

labai gražus suskilinėjimas thumbup.gif
Atsakyti
sobieska o tie diskai atliks kaip tikrasias savo funkcijas ar tiesiog kaip interjero detales bus????

labai idomiai ziurisi
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 02 04, 15:38)
sobieska o tie diskai atliks kaip tikrasias savo funkcijas ar tiesiog kaip interjero detales bus????

labai idomiai ziurisi

Nu tikruju funkciju tai tikrai neatliks, o vat kambary ant lempos pakabinti visai neblogai ,pasak vaiko ,ziurisi(kai atsiguli i lova) Tik dar trecio noretusi ax.gif

Lieciant tavo darbelius, as tai geles ne kirpciau o plesciau, ypac didelius motyvus...graziau ziuretusi kai seseliuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 04 vasario 2009 - 14:54
QUOTE(sobieska @ 2009 02 04, 15:34)
Kadangi seniai rodziausi  lotuliukas.gif tai nutariau sudalyvauti su siais smulkiais pritaikytais vaiku kambariui ale interjero darbeliais
user posted image

Sakyk o čia dekoruoti kompaktiniai diskeliai?
Atsakyti
na siuo atveju plesyt negalejau nes ne visu servetkoij geliu kurios nupiestos klijuoti norejau. jei plesciau tai kitos geles esancios salia fragmentas matytusi.

nu as ir taip pagalvojau vargu ar tuos kompaktus begalima uzsileisti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 02 04, 16:34)

Sobieska geri tie kompaktai gavos thumbup.gif patinka juriniai motyvai wub.gif , o melyna spalva pamazu turbut tampa tavo vizitine kortele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Varskyte @ 2009 02 04, 15:59)
Sakyk o čia dekoruoti kompaktiniai diskeliai?

Taip, cia paprasti kompaktiniai diskai
Papildyta:
QUOTE(Amura @ 2009 02 04, 16:03)
Sobieska geri tie kompaktai gavos  thumbup.gif  patinka juriniai motyvai  wub.gif , o melyna spalva pamazu turbut tampa tavo vizitine kortele  biggrin.gif

Aciu 4u.gif Esu isitikinusi, tau irgi neprastai gautusi, griebk diska ir pirmyn, keliu valandeliu darbas mirksiukas.gif
Dar man patinka persikine, zalia, balta, juoda...vnz visos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 04 vasario 2009 - 15:19