QUOTE(Dolli_ @ 2009 02 21, 20:05)
tai kad dar popieriniu katalogu nera, jie dar neatspaudyti, tai man atrodo nieko ir nedalins... viskas bus tik rodoma, o tas ejimas ar nejimas, as suprantu kitaip, jei nori informuoti savas merginas kurios yra pas tave grupei tai eini kad suzinotum naujienas pirma ir jas informuotum, o ne kad jos is kazkr kitur suzinotu... na bet cia kiekvienas juk kitaip supranta, cia mano nuomone.
Visų pirma tw susirinkimai nėra privalomi. Tuo labiau susirinkimai-baliukai už kuriuos turiu susimokėti. Visų antra kodėl iš vadovės visada laukiama visos infos ir kai kam sunku atsiversti oficialų puslapį? Trečia. Kiek pačių demonstruotojų ateina į susirinkimus, mokymus ? Ketvirta. Dauguma vadovių be šio darbo turi pagrindinį darbą, šeimą ir dar kokį užsiėmimą. Taip, kad nevisada norisi ir yra galimybė paaukot laiką per išeigines ar po darbo organizuojamiems susirinkimams.Pvz pernai važiavom į Rygą katalogo pristatymui. Na sutikit , kad 2 dienas praleist vien info surinkimui tikrai reikia paaukot asmeninį savo laiką bei pajamas. Taip pat važiavom į Kauną. Beje tai buvo darbo diena

Balandį bus 2 metai kai esu tw-e ir tik Jums vienai trūko mano suteikiamos informacijos, nors ir bendravom laaabai dažnai per skype .