Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Dolli_ @ 2009 02 21, 20:05)
tai kad dar popieriniu katalogu nera, jie dar neatspaudyti, tai man atrodo nieko ir nedalins... viskas bus tik rodoma, o tas ejimas ar nejimas, as suprantu kitaip, jei nori informuoti savas merginas kurios yra pas tave grupei tai eini kad suzinotum naujienas pirma ir jas informuotum, o ne kad jos is kazkr kitur suzinotu... na bet cia kiekvienas juk kitaip supranta, cia mano nuomone.

Visų pirma tw susirinkimai nėra privalomi. Tuo labiau susirinkimai-baliukai už kuriuos turiu susimokėti. Visų antra kodėl iš vadovės visada laukiama visos infos ir kai kam sunku atsiversti oficialų puslapį? Trečia. Kiek pačių demonstruotojų ateina į susirinkimus, mokymus ? Ketvirta. Dauguma vadovių be šio darbo turi pagrindinį darbą, šeimą ir dar kokį užsiėmimą. Taip, kad nevisada norisi ir yra galimybė paaukot laiką per išeigines ar po darbo organizuojamiems susirinkimams.Pvz pernai važiavom į Rygą katalogo pristatymui. Na sutikit , kad 2 dienas praleist vien info surinkimui tikrai reikia paaukot asmeninį savo laiką bei pajamas. Taip pat važiavom į Kauną. Beje tai buvo darbo diena doh.gif
Balandį bus 2 metai kai esu tw-e ir tik Jums vienai trūko mano suteikiamos informacijos, nors ir bendravom laaabai dažnai per skype .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 21 vasario 2009 - 20:29
Aš tai visada pati pasiskaitau info TW svetainėse, o vadovė, kai jau atsiunčia visokius ten aprašymus, tai jau seniausiai viską žinau.
Manau, teisingai Spyglys rašo, reikia netingėti ir pačioms daugiau domėtis TW naujienomis.
Atsakyti
pirma, antra ar desimta cia mano nuomone smile.gif
Susirinkimai aisku nera privalomi, kaip ir neprivaloma imti vadoves pareigu, o cia jau sioks toks isipareigojimas, tu uz ta zmogu gauni dovanas, daro tau jis apyvarta uz kuria tu gauni sita. O oficialiam psl info laaaabai veluoja o gyvenam TW nuo savaites iki savaites ir kiekviena diena yra svarbi, tai ka vadovas imeta tau i pasta su naujienom yra labai naudinga, o kas tau dar smulkiau idomiau aisku knisiesi ieskai klausneji, o ar aukoti dienas tai cia kiekvienos reikalas, juk cia viskas del info. O del to suteikemos info tai zinot paragavus geresnio kasnelio, supranti ka turejai priestai ir kaip zmones ziuri i prisijimta atsakomybe ir zadetus pazadus. Viskas, baigem, nes cia manau kitom visai neidomu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 02 21, 20:49)

Keliuose apmokymuose ar susirinkimuose esat dalyvavus ? Ar išmokot užpildyti užsakymą ? Įsivaizduokit ketvirtadienio vakarą, kai min 5 demonstruotojos rašo per skype norimų užsisakyt prekių pavadinimus, o vadovė jiems pildo užsakymus doh.gif
Oficialiam puslapyje dabar labai operatyviai sudedama informacija. Nebent tai būtų išeiginės. Taip , kada šiuo atveju visiškai nesutinku su Jūsų nuomone.
Taip vadovės gauna nuo grupės apyvartos nuolaida, bet tai nėra baisiai dideli pinigai. Aišku viskas priklauso nuo grupės. O kiek vadovė išleidžia pokalbiams su ofisu dėl demonstruotojoms iškilusių nesklandumų ar bent žinot ? Kažkodėl kai Jums ofisas neideda kokios nors prekės jūs rašot man , o ne jiems. Kodėl ? Aš juk nematau sąskaitų ir nematau gauto užsakymo.
Kai jau viskas perkeliama ant vadovės pečių tai nėra normalu. Reikia ir pačioms nors kiek pasijudint.

Beje turit naują vadovę, tai kodėl klausinėjat naujienų manęs ? lotuliukas.gif
Atsakyti
aš iškarto atsiprašau kad kišuosi,bet dolli neteisi,but grupes vadove sunkus ir atsakingas darbas oJus dolli iškarto apie materialines vertybes rašot,ir beto nelabai kas ir nori buti tom vadovem aš kaškada dirbau toki darba ta 4u.gif i žinau
Atsakyti
ko jus cia uzsivedet doh.gif
Spigliuk, jei jau labai norit galima garsiai diskutuoti kokie yra jusu grupes minusai ir jusu kaip vadoves pareigos ir atliekami darbai, galim, bet pagal pavadinima sios temos tai mes kalbetume poster_offtopic.gif ir manau jau butu sunkiau rasti SM merginu kurias jus verbujat i uzsirasma... taip kad tema issemta. doh.gif

Mano vadove vilonoje ir klauso info, kuria zinosim ryt, tai ir klausiu gal Jus nedalyvavot vakarienei, o tik susirinkime ir zinot info, bet kaip ir visad psssssss..... nieko.
fsio, sekmes. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(cius @ 2009 02 21, 21:16)
aš iškarto atsiprašau kad kišuosi,bet dolli neteisi,but grupes vadove sunkus ir atsakingas darbas oJus dolli iškarto apie materialines vertybes rašot,ir beto nelabai kas ir nori buti tom vadovem aš kaškada dirbau toki darba ta 4u.gif i žinau

tai vat butent ta ir turiu galvoj kad atsakingas darbas kuri tu prisemi.
Ir jei zmogusis tavo grupes pabega tai su tuo susitaikyti ir priimti kaip normalu dalyka, pasakytas pastabas priimti, o ne kisti paskui pagalus i spykius. Geru vadoviu grupes pleciasi, o kitu mazeja... na bet as vel ne i tema. Daugiau nesisakau.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 02 21, 21:18)

0 aš maitinu savo veislyne gimusius kūdikėlius ir mano grupės demonstruotojos-ai žinos info pirmadienį. Ir tai tikrai nieko nekeičia. Nes prekes ir katalogus galėsim užsisakyt ne šiandien, neryt ar dar po dienos.
Jūs parašykit savo pliusus, nes savo minusus aš žinau. lotuliukas.gif
Jei jau kaltinat vadovę, tai parašykit ką jūs savarankiškai darėt pati, o ne tai ką darė vadovė už jus.
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 02 21, 21:27)
QUOTE(Dolli_ @ 2009 02 21, 21:18)

0 aš maitinu savo veislyne gimusius kūdikėlius ir mano grupės demonstruotojos-ai žinos info pirmadienį. Ir tai tikrai nieko nekeičia. Nes prekes ir katalogus galėsim užsisakyt ne šiandien, neryt ar dar po dienos.
Jūs parašykit savo pliusus, nes savo minusus aš žinau. lotuliukas.gif
Jei jau kaltinat vadovę, tai parašykit ką jūs savarankiškai darėt pati, o ne tai ką darė vadovė už jus.

poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif
jei kas nors idomu tam yra AZ
kreipkites atrasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 02 21, 21:24)

tai vat butent ta ir turiu galvoj kad atsakingas darbas kuri tu prisemi.
Ir jei zmogusis tavo grupes pabega tai su tuo susitaikyti ir priimti kaip normalu dalyka, pasakytas pastabas priimti, o ne kisti paskui pagalus i spykius. Geru vadoviu grupes pleciasi, o kitu mazeja... na bet as vel ne i tema. Daugiau nesisakau.
smile.gif

Jūs pagalių kišimu vadinate vienintelę mano pastabą į tai, kad negalima demonstruotojoms skelbtis bendroje temoje del prekybos tw gaminais ? Beje , visai neseniai skambinot dėl dingusio bliudo. Ką aš atsisakiau su jumis kalbėtis , ar atsisakiau ieškoti jo ar dar kaip nors trukdžiau?Vėlgi susisiekiau su ofisu ir ieškojom dingusios dovanos.
Jei buvo dar kokių nesklandumų kuriais vadinate pagalių kišimu, tai parašykit . man slėpt nėra ko. O jums yra dar ką parašyt ?
Atsakyti
tikrai merginos hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Nu jūs miargos ir duodat doh.gif
Dolli, kai pabūsite vadove, tada ir galėsite pareikšti savo nuomonę apie didžiuosius susirinkimus. Juose naujos ir naudingos informacijos yra visiškas minimumas, visą kitą laiką tik apdovanojimai. Praleisti 2 dienas vien plojant ir žiovaujant blink.gif , nu ne kiekvienas gali tai atlaikyti lotuliukas.gif
Atsakyti
ja nebusiu kolkas, nes tikrai negalesu prisiimti tokios asakomybes smile.gif

na ir pokalbiai i tema.... smile.gif
gal jau kas matete nauju silikonu spalva, kaip jum, na nzn, man jau raudonieji tai zyyymiai geriau atrodo. g.gif
Atsakyti