Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Dolli_ @ 2009 02 21, 21:46)
gal jau kas matete nauju silikonu spalva, kaip jum, na nzn, man jau raudonieji tai zyyymiai geriau atrodo.  g.gif

Ant rudos spalvos mažiau svylimai matysis. mirksiukas.gif Mano raudonoji po 3 metų pradėjo ruduot, tai dabar jau ne koks vaizdelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 02 21, 21:49)
Ant rudos spalvos mažiau svylimai matysis.  mirksiukas.gif  Mano raudonoji po 3 metų pradėjo ruduot, tai dabar jau ne koks vaizdelis  doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif nu nors koks pliusas, bet siaip pirmo vaizdo isvaizda tai zymiai geriau ta raudona, na nzn nesiziuri man ta, juk tie turim spalvu, tai issirinko kokia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolli_: 21 vasario 2009 - 21:56
QUOTE(Jurgitak @ 2009 02 21, 21:40)
Nu jūs miargos ir duodat  doh.gif
Dolli, kai pabūsite vadove, tada ir galėsite pareikšti savo nuomonę apie didžiuosius susirinkimus. Juose naujos ir naudingos informacijos yra visiškas minimumas, visą kitą laiką tik apdovanojimai. Praleisti 2 dienas vien plojant ir žiovaujant  blink.gif , nu ne kiekvienas gali tai atlaikyti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Kaune susirinkimas buvo nuo ryto gal iki 18 val. Ir tik paskutinę valandą pristatė naujienas doh.gif
O dėl materialinės pusės tai tokie susirinkimai tikrai ne 100 lt kainuoja
Papildyta:
QUOTE(Jurgitak @ 2009 02 21, 21:49)
Ant rudos spalvos mažiau svylimai matysis.  mirksiukas.gif  Mano raudonoji po 3 metų pradėjo ruduot, tai dabar jau ne koks vaizdelis  doh.gif

Mano nepakeitė spalvos visiškai. g.gif Ruda spalva kažkaip nelabai man schmoll.gif
Atsakyti
Išjungiam visas rudos spalvos asociacijas lotuliukas.gif svarbu geras daiktas. Kaip ir su Ultrapliusais, nu gi kodėl juoda spalva doh.gif bet, nesakykit, praktiška. Kažkur mačiau juodus silikonus. Irgi pirminis vaizdelis nesužavi, bet kai pagalvoji, kad gi ne spalvoj esmė mirksiukas.gif
Atsakyti
tai aisku ne spalvoj, bet tik kaip turi palyginima tai atrodo ta raudona graziau, o del praktiskumo aisku tuo tamsiau tuo geriau smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, jei uzsakyma dariau tik 7 savaite, bet dideli, aktyvumo negausiu?
Papildyta:
QUOTE(Betti @ 2009 02 21, 23:58)
Gal kas zinote, jei uzsakyma dariau tik 7 savaite, bet dideli, aktyvumo negausiu?

O beje, Doli, mano vadove net naujienu nepasivargina atsiusti. Prikalbino irgi aukso kalnus zadedama, o dabar mirtina tyla. Viska savarankiskai uzsakineju. O Spygliui esu dekinga, nes visuomet maloniai bendrauja, nors ir esame visai is skirtingu distribuciju.

Nebesipykit, nes nezinot kaip buna dar blogiau.
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 02 21, 23:03)

Negausi. Abi savaites reikalingas aktyvumas.
Atsakyti
nieko negausi... reikejo ir 8ta daryti uzsakyma... unsure.gif tada ta asodeli butum gautvm... ir gal dar daugiau...
Atsakyti
As tai taip apsidziaugiau princeses forma silikonine nusipirkus, bet seses draugas pyraga pjove ir perpjove visa dugna, taip kad tik viena karta teko pabandyt issikept verysad.gif
Atsakyti
O man rudi silikonai tai visai faini, mano raudona princesė po 3m. jau irgi parudavus doh.gif Man ruda tokia natūrali atrodo, o vat parduotuvėse į mėlynus ar geltonus, ar ružavus silikonus tai tikrai žiūrėt negaliu schmoll.gif

o aš tai labai mėgstu vaikščiot į susirinkimus ir mokymus, sužinai visas naujienas, pačiupinėji ar pamatai gyvai prekes ir svarbiausia pabendrauji su moterom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 02 22, 09:36)
o aš tai labai mėgstu vaikščiot į susirinkimus ir mokymus, sužinai visas naujienas, pačiupinėji ar pamatai gyvai prekes ir svarbiausia pabendrauji su moterom bigsmile.gif

Matyt taip pat nebuvau 2-jų ar 1 -os dienos didžiuosiuose susirinkimuose hihihi.gif

Kaip jums tos raudonos spalvos pasikeitė ? Nežinau, pas mane jos tokios kaip buvo. Lyg ir kepu dažnai, neužsistovi jos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 22 vasario 2009 - 09:56
Didžiuosiuose tai tikrai nebuvus ir turbūt tikrai nebūsiu, nes kaip Dolli sakė, esu paprasta demonstruotoja, užsisakinėjanti pagrinde tik dėl savęs ir savo artimųjų mirksiukas.gif o šimtus litų tikrai nemokėčiau už susirinkimą schmoll.gif
Atsakyti