video
Bulvės su putpelių kiaušiniais
My Webpage
Labai fainas puslapiukas, dar nematytas
O video man neatsidaro

O video man neatsidaro

QUOTE(Jurgitak @ 2009 02 21, 23:27)
Išjungiam visas rudos spalvos asociacijas
svarbu geras daiktas. Kaip ir su Ultrapliusais, nu gi kodėl juoda spalva
bet, nesakykit, praktiška. Kažkur mačiau juodus silikonus. Irgi pirminis vaizdelis nesužavi, bet kai pagalvoji, kad gi ne spalvoj esmė 

Anksciau buvo zydri

Papildyta:
QUOTE(lauraeva @ 2009 02 22, 10:34)
As tai taip apsidziaugiau princeses forma silikonine nusipirkus, bet seses draugas pyraga pjove ir perpjove visa dugna, taip kad tik viena karta teko pabandyt issikept 

Na jau tie vyrai

Spigly, nesukit galvos-visiems geras nebusi
Maniske sefe nuostabi
ir kantrybes daug turi

Maniske sefe nuostabi

ar buvo kada LT raudonos spalvos prekes?
Teta ebejui prisipirko centrifuga ir BtB dubenys raudonos spalvos. Kaip gerai atrodo

QUOTE(lauraeva @ 2009 02 22, 09:34)
As tai taip apsidziaugiau princeses forma silikonine nusipirkus, bet seses draugas pyraga pjove ir perpjove visa dugna, taip kad tik viena karta teko pabandyt issikept 

Eina sau, kaip nemalonu

Žiūriu panos, prisiaiškinot tarpusavio santykius visai ne vietoje, pamiršot, kad psl. skaito dauguma SM, na nžn. man kaip ir gėda dėl jūsų

kiek zinau radona centrafuka buvo pries kiek tai menesiu galima uzsidirbti, bet kas BtB dubeni
geras, isivaizduoju tikrai graziai turetu atrodyti
o perkatn per ji pigiau gavos? Prekes naujos?

QUOTE(Dolli_ @ 2009 02 22, 15:14)
kiek zinau radona centrafuka buvo pries kiek tai menesiu galima uzsidirbti, bet kas BtB dubeni
geras, isivaizduoju tikrai graziai turetu atrodyti

aha prekes naujos. Su siuntimu is Italijos jei isejo 42 eurai uz tris daiktus: centrifuga ir BtB dubuo su kiauraindziu

QUOTE(lauraeva @ 2009 02 22, 09:34)

Bet bent jau tikiuosi pasiule atpirkti?

QUOTE(TUSINA @ 2009 02 22, 15:39)
aha prekes naujos. Su siuntimu is Italijos jei isejo 42 eurai uz tris daiktus: centrifuga ir BtB dubuo su kiauraindziu 

tai jau tikrai žymiai pigiau išeina, čia aišku kas užsiiminėja ebėjais

rosee, va, ko aš noriu su kovo 8-ta - centrifūgos

Papildyta:
Mergaitės, noriu paklaust kas per sausio aktyvumo užsidirbote gertuvę - koštuvę, kokio tūrio ji

QUOTE(davija @ 2009 02 22, 16:27)
Davija, yra kataloge mėlynas Preliudijos ąsotis 1,7 l (katalogo 65 psl.)