Įkraunama...
Įkraunama...

Ką rinktis: CP ar natūralų gimdymą?

QUOTE(SuperMeska @ 2009 06 12, 14:47)
Man pries 2.5 men dare, narkoze tik iki puses. Man atrodo dabar tik retais atvejais daro pilna narkoze  g.gif Operacija aisku nera pati maloniausia, bet tikrai nebaisi. Ir vaikeli iskart pamaciau. Po operacijos beveik nebuvo skausmu, tik vienakart suleido vaistu. Atsigavau labai greitai, nei pykino, nei galva svaigo,  tik dar kuri laika paskaudedavo nugara ir tempdavo pilva.

ojatau as tikrai ziopla nemaciau avatare 4u.gif sveikinu su lelyte 4u.gif ma pilna dare del to kad skatino ir veiklos nebuvo tada nusprende daryti CP ir pilna narkoze; o sakyk ar jauciasi kas nors po narkozes na kojos atitirpsta ar ne o po to kai stotis reikia labai skausminga nes pamenu as tada inensyvioj gulejau o jau kai atsigavau liepe stotis tai vos paejau is skausmo ir zinai kaip nekeista jokiu vaistu nuo skausmo neleido g.gif o tu pirkai korseta-dirza po CP ar tau jis padejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 06 12, 15:10)
ojatau as tikrai ziopla nemaciau avatare 4u.gif sveikinu su lelyte 4u.gif ma pilna dare del to kad skatino ir veiklos nebuvo tada nusprende daryti CP ir pilna narkoze; o sakyk ar jauciasi kas nors po narkozes na kojos atitirpsta ar ne o po to kai stotis reikia labai skausminga nes pamenu as tada inensyvioj gulejau o jau kai atsigavau liepe stotis tai vos paejau is skausmo ir zinai kaip nekeista jokiu vaistu nuo skausmo neleido g.gif o tu pirkai korseta-dirza po CP ar tau jis padejo g.gif

Aciukas mirksiukas.gif Po narkozes palatoj palengva pradejau jausti koju pirstus, veliau jau siek tiek galejau pajudinti ir t.t Tas atitirpimas nebaisus. Po to pilva pradejo mausti, tai as iskart vaistuku paprasiau. Akusere taip ir sake, nelaukti kol isiskaudes. Atsistojau sunkokai, skaudejo, o dar kvaila baime, kad galiu suplysti, kur susiutas pilvas biggrin.gif Vaikscioti is pat pradziu irgi susirietus vaiksciojau.
Korseta pirkau pacioj ligoninej, nezinau ar padejo, bet as kazkaip tvirciau jauciausi. Sako ir pilvo raumenys greiciau atsistato. Beje, dar turiu ji, jei kam reikia, galiu nebrangiai parduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 06 12, 15:21)
Aciukas  mirksiukas.gif  Po narkozes palatoj palengva pradejau jausti koju pirstus, veliau jau siek tiek galejau pajudinti ir t.t Tas atitirpimas nebaisus. Po to pilva pradejo mausti, tai as iskart vaistuku paprasiau. Akusere taip ir sake, nelaukti kol isiskaudes. Atsistojau sunkokai, skaudejo, o dar kvaila baime, kad galiu suplysti, kur susiutas pilvas  biggrin.gif  Vaikscioti is pat pradziu irgi susirietus vaiksciojau.
Korseta pirkau pacioj ligoninej, nezinau ar padejo, bet as kazkaip tvirciau jauciausi. Sako ir pilvo raumenys greiciau atsistato. Beje, dar turiu ji, jei kam reikia, galiu nebrangiai parduoti  smile.gif

aciu tau uz informacija, zinai be proto bijau gimdymo man jis rugpjuti 3 diena numatytas kita savaite vaziuoju i kauno mazyli jua tartis su gine del visko, del korseto perpirkciau as bet kazin kaip su dydziu nesioju S dydi tai ar tiks, beje koki pirkai Laumos ar lenkiska ar lietuviska ax.gif
Atsakyti
del cezario, tai man operacija buvo nemaloni nes buvo labai baisi savijauta. mane dusino operacijos betu, nejoo ryti seiliu, apskritai svaigo galva, negalejau sulaukti kada ja pabaigs. po operacijos atsileido kojos tikrai nepasakyciau kad nemaloniai. as asmeniskai sunkiai atsistojau po cp, tik kita diena. nes man buvo siaubingi skausmai ir nuolat leido nuskausminamuosius. bet po kokiu 3d jau laisvai vaiksciojau, tik siule truputi patemdavo.
as nesiojau dirza po operacijos, manau man padejo, tvirtai taip laike. beja, taippat dar ji turiu, jei ka domina tai s dydis smile.gif taippat galiu perparduoti. ax.gif
Atsakyti
Del cezario operacijos galiu pasakyt kad tikrai nejausite jokiu skausmu tik nebent emociskai reiktu tvirciau pasiruost juk esi samoninga kai ja atlieka . Bet tikrai moteris nieko neskauda, cia pati neseniai nors man dare cezari pasiklausiau vienos moters pasakojima apie cezari tai jai nezinociau kaip ir kas issigasciau tikriausia negyvai lotuliukas.gif Visada reikia zinot kad kiekvienas zmogus viska priima savaip kas vienam baisu kitam gali pasirodyti isvis juokinga. Linkiu visoms sekmingo cezario mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli, o tai tas dirzas kur per nestuma nesiojamas netinka po Cezario? blush2.gif
Atsakyti
aciu sigudu ir Aukselio mama kad nepatingejote savo nuomoniu isreiksti vis tiek vienaip ar kitaip geriau jau zinoti viska kas ir kaip nei blaskytis nezinojime, cia Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margie @ 2009 06 12, 19:22)
Turiu klausimeli, o tai tas dirzas kur per nestuma nesiojamas netinka po Cezario?  blush2.gif

manau kad ne, juk pilvelio apimtisd gerokai skirias pagimdzius ax.gif
be ja juk po nestumo reikia dirziuko stipriai suspaudziancio pilvuka mirksiukas.gif
Atsakyti
As jau apturejau du cezarius. Nuo pat pastojimo akimirkos negalejau pagalvoti apie naturalu gimdyma. Gal ir keistai atrodysiu tai sakydama. smile.gif Gydytoja sake, kad CP yra paprastesne operacija nei apendicitas - aisku visko gali pasitaikyti. Mano nuomone gal geriau tureti 15cm pjuviuka, nei po gimdymo suplysti i visas keturias puses - mano seserys labai stebejosi, kad po poros savaiciu galejau kaip noriu sedeti ir niekas neskaudejo, o joms nekas buvo... Abi ir dabar po 10-9 metu dar turi to plysimo pasekmiu... Nebijokit to cezario. Nors ir turejau didelius galvos skausmus nuo nejautros ir 5 dienas lovoje gulejau, bet...svarbu leliukas. Viskas uzsimirsta. Mes to rando nematom - nebent pries veidrodi. lotuliukas.gif o vyrai...saviems grazios ir tokios.
Atsakyti
na del rando, tai visiskai jo nesimato. bent pas mane tai labai zemai jis, ir labai jau mazutis. nes dukryte gime labai maza. tai as jo net nepastebiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigugu @ 2009 06 14, 20:39)
na del rando, tai visiskai jo nesimato. bent  pas mane tai labai zemai jis, ir labai jau mazutis. nes dukryte gime labai maza. tai as jo net  nepastebiu  ax.gif

Man irgi lygiai tas pats mirksiukas.gif Kadangi po operacijos dar nedaug laiko praejo, tai randas truputi kietas ir aptirpes pats pjuvis. Bet cia manau laiko klausimas.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 06 15, 09:16)
Man irgi lygiai tas pats  mirksiukas.gif Kadangi po operacijos dar nedaug laiko praejo, tai randas truputi kietas ir aptirpes pats pjuvis. Bet cia manau laiko klausimas.

pas mane irgi aptirpes. bet sako kad metu begyje aptirpimas irgi dingsta mirksiukas.gif
Atsakyti