QUOTE(georgiana @ 2009 07 03, 09:11)
oi mergaites baikit, as jau dabar visa savo esybe bijau oi kad Jus zinotumet laukiau to nestumo o dabar kai liko menesis CP planuotam jau ir naktim ir dienom negaliu miegot vis mintys apie skausma sukasi, nes as be proto jautri esu ir man net danti greziant uzsaldydavo nes sirdis imdavo kalti ir silpna pasidarydavo, kaip dabar bus

bijau gimdymo kaip kosmaro, kad ir antras bet pirmo CP pasekmes jau senokai uzmirstos, taciau kazkodel su metais baime issaugo
Man taip pat su pirmuoju vaikeliu dare planini CP, o dabar laukiuosi antrojo ir panasu, kad vel nelabai galesiu rinktis

Kaip prisimenu, tai nelengvos tos pirmos dieneles ir skausmas nemazas, bet tikrai neverta to sureiksminti, juk kai pagalvoji, tai juk toks momentinis dalykas, palygint su vaikelio atnesta laime

Kazkaip kai reikia rupintis mazuoju stebukliuku, tai ir apie visus skausmelius pamirsti, be to labai svarbu, kad pirmosiomis dienelemis salia buti ir artimiausi zmones, man tai labai padejo

Zodziu, tu tik nepergyvenk, juk ne pirmas kartas, jau viska zinai, nebus staigmenu, o juk ir nenumirei po to, o dar ir antra kart tam pasiryzai-vadinasi, tikrai viska iveiksi, o antrakart dar langviau manau viskas turetu buti

Lengvas laukimo nerimas nepakenks, bet va naktinimis nemiegoti tai tikrai nereikia, pailsek, kol dar gali

Dideles sekmes ir daug daug dziaugsmo jusu seimynelei