O man patiko CP

,
Patiko kazkoks nerealus saugumo jausmas

, zinojimas, kad esu profesionalios mediku komandos rankose .
Patiko savo nuotaika, vaziojant gimdyti- vaziavau ir zinojau, kad mazdaug po 3 val. busiu mamyte

- jokiu nervu, prasides-naprasides gimdymas, siandien- rytoj, o gal savaitgali

, sugebesiu-nesugebesiu pati pagimdyti

.
Patiko, gydytojas - linksmas, optimistiskas ir patires

, patiko, kad randas ir viskas kita buvo labiau higieniska

, negu po naturalaus gimdymo
( na, turiu omeny, kad nesijauti tarsi mmm...nezinau, na kaip isprievartauta
.
Patiko kaimyne

, tokia pat kaip ir as, " uzsisakiusi ", visa laika kol gulejome- zvengiame, nors ir skaudejo randa, bet baisai linksma buvo

.
Patiko savijauta po operacijos- galejau normaliai sedeti, trecia diena namo isvaziavau, o po savaites jau grybavome

, beto po pirmo gimdymo pareiskiau, kad daugiau gyvenime negimdysiu, o po cp pasakiau, kad taip galima kasmet gimdyti

.
O visom mamytem patariu pasitiketi savo nuojauta, ir jeigu atrodo kad cp pagalba gimdyti yra saugiau , nereikia kausyti visokiu nesamoningu argumentu ( nors paskaityti aisku idomu ir kartais net naudinga

). Juk kartais del neaiskios priezasties mes apeiname nepatikusi mums kiema ir nesikankiname veliau klausimu, kodel TAIP nepatiko TAS zmogus, einantis is paskos

. Dar galiu pasakyti, kad ziurint i tai , kad BEVEIK VISOS pasaulio izymybes ir pan., gimdo cp pagalba, tikrai nemanau, kad tai yra mados, arba ispindejimo zenklas

, o gal taip vis delto saugiau

.
Cia tik mano nuomone . Manau, kad turiu teise rinktis, tuo labiau, kad klausimas tik piniguose , nes gimdant privacioje klinikoje nera problemos del indikaciju nebuvimo

, aisku gimdant GN - pigiau

.