Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjame "lengvu būdu"

QUOTE(jadzka @ 2009 03 11, 20:42)
Mažu taurių masažu pasidomėt g.gif: juolab, kad tą taurę turiu kaip ir...

O salotos yra gėris  wub.gif Ypač Aisbergas + avokadas + pomidoras + tunas (arba parmazano sūris).

jo, su taure faini masažiukai.. tik pati sau nesu dariusi... pas masaziste į metus kartą ar porą nueinu kokius septynis aštuonis kart tokį kaip ir kursą pasidaryt blush2.gif reiktų ir pačiai kai kurias vietas išmokt pasimasažuot unsure.gif

skaniai skamba.. essen.gif:

QUOTE(jadzka @ 2009 03 11, 21:04)
Na jei jautiesi alkana - tikriausia neteisingą maistą valgai: susireguliavus maistą tas alkis nebekamuoja. Man alkio išpuoliai būna po visokių makaronų, bulkos, picos ir pan.

drinks_cheers.gif
pastebėjau,jei mažiau nukrypimų nuo sveikos mitybos,tai ir apetito kontroliuot beveik nereikia... ne taip saldėsiu norisi...
na, bet ne taip lengva šimtu procentų nenukrypt...gal dar tiesiog daugiau laiko reikia,kad pasidarytų savaime suprantama,kad derint ir nieko nemaišyt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 11, 21:25)
Na pora kg. jau nuvažiavo. Dar pradėjau leškas masažuotis po biški,kad riebaliukas greičiau tirptų...
Egliukasz nuo kiek iki kiek metei ir per kiek laiko pavyko atsikratyt ?

Grįžtant prie knygos: labai pasikeitė šaldytuvo turinys pas mane ax.gif Dabar mažiau visokių pusfabrikačių , o daug daugiau daržovių, vaisių, natūralaus jogurto, rugelio duonos. Nemažai ir riešutų valgau ir pan. Dar pastebėjau, kad labai išsivalė veido oda: daug mažiau inkštirų (na ir pylinguoju kartais dar ją).

Kol kas rezultatu džiaugiuosi...

As numeciau 9 kg per kiek daugiau nei menesy laiko. Bet manau, kad turejo ytakos ir didelis stresas patirtas g.gif Nuo 72 iki 63 kg, dabar toks svoris ir laikosi. Pas mane saldytuve panasus turinys drinks_cheers.gif Man zinok irgi poros nuostabiai issivale, visi galvoja, kad pastoviai veido valymus darausi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2009 03 11, 23:04)
Na jei jautiesi alkana - tikriausia neteisingą maistą valgai: susireguliavus maistą tas alkis nebekamuoja. Man alkio išpuoliai būna po visokių makaronų, bulkos, picos ir pan.

drinks_cheers.gif Alkio jausma sukelia butent angliavandeniu perteklius mityboje. Man budavo lygiai tas pats. Dabar ismeciau batona, bandeles is savo raciono, niekad nebekamuoja schmoll.gif
Atsakyti
sveikos merginos mirksiukas.gif
zinot pagalvojau, idomu butu, jei pasidalintumet kokiu poros dienu racionu, ka konkreciai valgete(pusryciam, pietum, vakarienei) tarkim dvi pastarasias dienas, galbut taip padesime viena kitai paivairindamos savo racionus ir taip pasikeisdamos idejomis wink.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika25 @ 2009 03 12, 01:07)
jo, su taure faini masažiukai.. tik pati sau nesu dariusi... pas masaziste į metus kartą ar porą nueinu kokius septynis aštuonis kart tokį kaip ir kursą pasidaryt  blush2.gif  reiktų ir pačiai kai kurias vietas išmokt pasimasažuot  unsure.gif

na, bet ne taip lengva šimtu procentų nenukrypt...gal dar tiesiog daugiau laiko reikia,kad pasidarytų savaime suprantama,kad derint ir nieko nemaišyt.. g.gif

Va ir aš svarstau gal reiktų g.gif: Nes šlauneles nukratyt sunkoka kiek suprantu... Arba dviratį įsigyt reikia ir vasarą pasivažinėt daugiau...

O kalbant apie nukrypimus, tai va vakar suvalgiau balandėlių porciją vakarienei (apie 6 val.). Labai jau norėjau ax.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 12, 01:38)
As numeciau 9 kg per kiek daugiau nei menesy laiko. Bet manau, kad turejo ytakos ir didelis stresas patirtas g.gif  Nuo 72 iki 63 kg, dabar toks svoris ir laikosi. Pas mane saldytuve panasus turinys drinks_cheers.gif Man zinok irgi poros nuostabiai issivale, visi galvoja, kad pastoviai veido valymus darausi blush2.gif

Nu čia stebūklinti rezultatai... O jei rimtai tai man irgi nuo 72 reik pamesti iki kokių 64 (grai jaučiausi tada)...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 12, 09:12)
Nu čia stebūklinti rezultatai... O jei rimtai tai man irgi nuo 72 reik pamesti iki kokių 64 (grai jaučiausi tada)...

man ir nuo 72 biggrin.gif
kazkoks 72 klubas beveik gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelil @ 2009 03 12, 10:25)
man ir nuo 72  biggrin.gif
kazkoks 72 klubas beveik gaunasi  thumbup.gif

Nu tikrai lotuliukas.gif Per metus priaugau nuo 66 kažkas doh.gif: O nervas ima.... Va ką reiškia pakeisk darbą ir eik pietaut su vyriška kolektyvo dalimi doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 12, 10:08)
Nu tikrai  lotuliukas.gif Per metus priaugau nuo 66 kažkas doh.gif: O nervas ima.... Va ką reiškia pakeisk darbą ir eik pietaut su vyriška kolektyvo dalimi doh.gif:

Tu per metus priaugai tiek, as nuo 65 iki 72 kg soktelejau per du menesius biggrin.gif sokas buvo nerealus, kai pasisveriau. ir pamaciau, kad neylendu y savo vienas kelnes. Dabar man jos gerokai per dideles ir kabo spintoj, taip joms ir reikia biggrin.gif
Na yspudingesni rezultatai man atrode, kai apimtis pamatavau, per liemeny maziau 10 cm thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 12, 11:16)
Tu per metus priaugai tiek, as nuo 65 iki 72 kg soktelejau per du menesius biggrin.gif  sokas buvo nerealus, kai pasisveriau. ir pamaciau, kad neylendu y savo vienas kelnes. Dabar man jos gerokai per dideles ir kabo spintoj, taip joms ir reikia biggrin.gif
Na yspudingesni rezultatai man atrode, kai apimtis pamatavau, per liemeny maziau 10 cm thumbup.gif  thumbup.gif

O tai ką tu darei dar? Sportavai?
Ir ką valgei?
Čia jau bandau sėkmingą patikrtį išklausti lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

o tai ką man tada daryt....nu niekaip neįsipaišau į jūsų 72 klubą.....dar visus 10kg nukratyt reikia iki to... verysad.gif
72 svėriau prieš nėštumą (ir tai tuomet kol padtojau buvau procese - stengiausi mest svorį - idealus būtų kaip ir jūsų norimas apie 62-63).... o jau dukrai 3 gegužę bus... blush2.gif ax.gif
kaip liko tie papildomi kg,taip ir nenori manęs palikt... doh.gif

nu bet aš vis tiek juos kaip nors,nes prastai jaučiuosi taip.... rolleyes.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Tai bendrom pastangom kaip nors nukratysim tuos lašiakus....
Man idealu būtų iki vasaros...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 12, 09:14)
drinks_cheers.gif Tai bendrom pastangom kaip nors nukratysim tuos lašiakus....
Man idealu būtų iki vasaros...

o man nesvarbu iki kada... blush2.gif
kad tik atgal negrįžtų... ax.gif
nes kažkaip iki kol perskaičiau a. Carr knygutę, besidietindama ir kitaip durniuodama labiau priaugau,nei išlaikiau tuos keletą, kuriuos pavyko nukratyt nuo savęs pradžioje..... rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 12, 01:04)

Na, kad atrodo tinkama maista valgau,nieko nemaisau ko negalima, derinu produktus, bulku, makaronu nevalgau, nebent man alkio priepuoliai nuo rupios duonytes kuria kartais valgau vakarienei su salotos lapu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggata: 12 kovo 2009 - 11:20