QUOTE(jadzka @ 2009 03 12, 10:51)
O tai ką tu darei dar? Sportavai?
Ir ką valgei?
Čia jau bandau sėkmingą patikrtį išklausti
Ir ką valgei?
Čia jau bandau sėkmingą patikrtį išklausti

Nesportavau, man negalima

Valgiau suderinta maista - salotas, koses, darzoves, vaisius. Atsisakiau mesos, kiausiniu, jogurto, pieno. Pirmiausia labai pagerejo savijauta, tokia vidine laime ir ramybe pajauciau, o po to eme krist ir svoris. Manau, cia gal daugiausiai ytakos turejo psichologiniai dalykai. Kad tiesiog norejau pakeisti savo gyvenima kazkiek, kad nesusikoncentravau butent y svorio netekima - man daugiau norejosi isvalyti organizma, atsikratyti spuogu, kurie jau 14 metu neduoda ramybes ( kas man ir pavyko). Turbut ta saviytaiga daug ka duoda irgi. Ar tu tiki tuo, kaip gyveni, ar nori kazka pakeisti, ar tik apsigaudineji ir neturi valios. Maistas tai yra pagrindas to, kaip mes jauciames, jis netgi emocijas tam tikras sukelia ( pvz. kad mesa kelia agresija, tai 100% pajutus esu ant saves

Papildyta:
QUOTE(aggata @ 2009 03 12, 11:20)
Na, kad atrodo tinkama maista valgau,nieko nemaisau ko negalima, derinu produktus, bulku, makaronu nevalgau, nebent man alkio priepuoliai nuo rupios duonytes kuria kartais valgau vakarienei su salotos lapu 

Pabandyk tos rupios duonytes atsisakyt kuriam laikui. Ant salotu uzsidek lydyto surio siek tiek, arba ozkos surio gabaliukais siek tiek pasipjaustyk. Jis riebesnis, suteiks ilgiau sotumo jausmo, ir medziagu naudingu ten yra. Dar gali pvz. zuvies valgyti su salotom, irgi sociau bus. Parasyk mazdaug ka valgai, gal tiesiog reikia payvairinti valgiarasty

Papildyta:
QUOTE(Nika25 @ 2009 03 12, 11:18)
o man nesvarbu iki kada...
kad tik atgal negrįžtų...
nes kažkaip iki kol perskaičiau a. Carr knygutę, besidietindama ir kitaip durniuodama labiau priaugau,nei išlaikiau tuos keletą, kuriuos pavyko nukratyt nuo savęs pradžioje.....

kad tik atgal negrįžtų...

nes kažkaip iki kol perskaičiau a. Carr knygutę, besidietindama ir kitaip durniuodama labiau priaugau,nei išlaikiau tuos keletą, kuriuos pavyko nukratyt nuo savęs pradžioje.....

Dietos nieko gero. Efektas greitas, minusas, kad atauga svoris, dar greitesnis