Va man irgi nesuprantama kaip galima vien žalias daržoves valgyt. Nors... jei 30 proc. leidžiama apdoroto maisto tai gal neblogai. Pvz. jei užkandžiauti vaisiais, valgyt daugiausia daržoves su kuo nors, tai galima gi ir virtas jas vartoti, kalorijų vis tiek nedaug. Kiek supraatu svarbiausia nekoncentruoto maisto daugiau, o koncentruoto nedaug.
o as ir duonyte juoda valgau ir koses grikiu, soru, tikrai manau,kad jos yra prie sveikos mitybos tinkamos, o duonyte valgau viena be nieko, niam niam, ir kaip supratau is knygos, Allenas ja irgi valgo ir net su sviestu

http://forum.syromon...php?topic=592.0 Paziurekite nuotraukas.Tai zmones,kurie jau virs 7-iu metu nevalgo jokiu gyvulines kilmes produktu ir apie 4-is metus valgo tik termiskai neapdorota maista.Inna,budama nescia,irgi valge tik zalia maista.Pagimde sveika kudyki,pati jauciasi kuo puikiausiai ir tikrai nejaucia pieno trukumo
Aleksandras (Izym) priaugino raumenis nevalgydamas mesos,pieno produktu ar kiausiniu.Kenksmingas maistasi_termiskai apdorotas.Taciau nei vienas gydytojas jum to nepasakys ir nepaaiskins,nes ju tikslas yra kitoks,nei padaryti mus sveikais ir laimingais
Kas nenori tiket mano zodziais-netikekit.Labai dziaugsiuos,jei nors vienas zmogus,tai perskaites,taps zaliaedziu
Stai cia surasite ne viena knyga (tik rusu kalba) http://syroedenie.com/lib.html ir daug straipsniu http://syroedenie.com/articles.html Duok Dieve jum suprasti visa tiesa ir kuo greiciau keisti savo valgymo yprocius!
Lietuviu kalba neradau nieko lb. vertingo.... Nebent http://anastasija.lt...f...p;sk=t&sd=a Nors tiek paskaitys nemokantys rusiskai
Siaip,logiskai pamascius,turite suprasti,kad termiskai apd. maistas tiesiog NEGALI buti vertingesnis uz zalia
Kuo dydziausios sekmes jum ir sveikatos!!!
Papildyta:
Istikruju supratot neteisingai
- Svarbiausia-valgyt daugiau GYVO maisto,o ne ugnies nuzudyto 
Papildyta:
Gal kas nors zino,kur galima rasti zaliu grykiu kruopu???? Buciau labai dekinga uz atsakima!

Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2009 03 05, 12:17)
Va man irgi nesuprantama kaip galima vien žalias daržoves valgyt. Nors... jei 30 proc. leidžiama apdoroto maisto tai gal neblogai. Pvz. jei užkandžiauti vaisiais, valgyt daugiausia daržoves su kuo nors, tai galima gi ir virtas jas vartoti, kalorijų vis tiek nedaug. Kiek supraatu svarbiausia nekoncentruoto maisto daugiau, o koncentruoto nedaug.
Istikruju supratot neteisingai

Papildyta:
Gal kas nors zino,kur galima rasti zaliu grykiu kruopu???? Buciau labai dekinga uz atsakima!

QUOTE(kristelil @ 2009 03 05, 07:56)

as jau pries 2 men pradejau vadovautis jo knyga ir lienkenti lengvu budu, bet as siulau visgi merginos , nesufanateti, ar kaip cia issireiksti

del vandens , as nesuku galvos, irgi, nes cia galima isdurniuot, jei i viska taip kreipsi demesi, as geriu filtruota vandeni, arba silpna arbatele,kaip as sakau nudazyta vandeni

Na iki fanatizmo cia dar toli, bet tiesiog as stengiuosi kuo grieztesne mityba propaguoti. Nes nuslysti labai lengva - vienas sausainukas, saldainiukas ir ziurek vel viskas is pradziu

Papildyta:
QUOTE(kristelil @ 2009 03 05, 13:16)
o as ir duonyte juoda valgau ir koses grikiu, soru, tikrai manau,kad jos yra prie sveikos mitybos tinkamos, o duonyte valgau viena be nieko, niam niam, ir kaip supratau is knygos, Allenas ja irgi valgo ir net su sviestu 

Svarbiausia, derinti maista, nemaisyti angliavandeniu su baltymais. Duona su sviestu - gerai, o jau su suriu ar desra - blogis

Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2009 03 05, 11:17)
Taigi salia darzoviu galima mesos valgyti, arba darzoves su duona, as pvz. issikepu orkaitej pora bulviu ir valgau su agurku salotom, ir vargo nematau

Beje, apie sriubas. Sriubos nera suderintas maistas. Visu pirma del skyscio, kurio valgant juk negalima gerti, nes atskiedziamos skrandzio sultys ir apsunkinamas virskinimas, prasideda rugimo procesas

QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 06, 02:06)
Taigi salia darzoviu galima mesos valgyti, arba darzoves su duona, as pvz. issikepu orkaitej pora bulviu ir valgau su agurku salotom, ir vargo nematau
Tiesiog gal fantazijos pritruksta, kaip cia tas darzoves paruosti, reikia meniukus pavartyti kokioj temoj kulinarijos
Beje, apie sriubas. Sriubos nera suderintas maistas. Visu pirma del skyscio, kurio valgant juk negalima gerti, nes atskiedziamos skrandzio sultys ir apsunkinamas virskinimas, prasideda rugimo procesas
Manau isimtis galetu buti trintos sriubos, jos labiau tinkamos 

Tai taip,
Pvz man tai tikrai gerai sueina salotos su kokia lašiša sūdyta arba vos pakepinta višta ar jautiena. Kiaulės seniau jau nevalgau: neskani ji man

Duono su sūriu ar dešra nebevartoju irgi beveik.
Kalbant apie sriubas pastebėjau, kad dažnai pabalgius sriubos jaučiuosi nekaip. Miego noriu tai rūgįtys kyla. Tai va, laikinai su sriubon nedraugausiu.
Diunai: na, cia kaip religija- kiekvienam sava teisingiausia
QUOTE(Onora @ 2009 03 06, 12:06)
tai jau taip, man tai ten truputį perlenktas visas tas reikalas

Vaiką nuogą laiko, o patys su megztukais, ir džiaugiasi, kad lauke 5 laipsniai šilumos, o jie jį tik su pampersu ant žolės numeta..
Ir kad vaikas po gimimo nemaudytas visą mėnesį, tai irgi keistai atrodo.. nors jei tėvai nori sugrįžt į neandartaliečių laikus, kai žmonės nuogi su visais katinais vienam gulte gyveno, žolytes valgė, tai galėtų atsisakyt kompiuterių

Iš visos šitos istorijos tai aš tik tokią išvadą padariau: tam diedui reiktų gerai šikną prispardyt, vien už tokius žodžius: kai jo brangioji sužinojo, kad ji turės gimdyt namuose (nes jis taip nusprendė), tai visą likusį laiką iki gimdymo mokino jį ispaniškai, kaip reiks išsikviest gydytoją, kai ji nukraujuos ir bus prie mirties

QUOTE(Onora @ 2009 03 06, 13:06)

tikrai man ten perlenkta lazda jau

Nieko nesakau, gerai yra neapdorotas termiškai maistas, bet nemanau, kad virtas brokolis yra baisus nuodas....
QUOTE(jadzka @ 2009 03 06, 13:55)

tikrai man ten perlenkta lazda jau

Nieko nesakau, gerai yra neapdorotas termiškai maistas, bet nemanau, kad virtas brokolis yra baisus nuodas....
Jooo,LABAI visi puikaia jauciasi

QUOTE(Diuna @ 2009 03 06, 14:59)
Turbut akyse turetu uzstrigti dydziule malka,kad nepamatytumet,kokie sveiki yra sie zmones ir daugelio kt. pliusu
viskas normaliai, nesinervinkit

Žinau didelę krūvą vaikų, kurie kerta kotletus ir yra sveiki, kaip ir Nikon bei jo tėvai

Ir žinau vieną vegetrų šeimos žmogeliuką, kuris tikrai vaduojasi per negaliu, visokiomis ligomis aplipęs, o ir tėvai sveikuoliai, ir vaikiukas vien tik sveiką neapdorotą maistą valgo

Čia jau kaip kam visagalis duoda, su ta sveikata - pats nepasirinksi, bet stengtis reikia

http://www_koob_ru/b..._k_sueroedeniyu labai patariu paskaityti sita knyga
P.S. Jau seniai nebesinervuoju siuo klausimu

paneles jei kuriai nepatiko a.carr knyga apie lieknejima ar norite parduoti maloniai ja nusipirkciau,nes kygyne man brangoka
esu is vilniaus. rasykite i az