Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjame "lengvu būdu"

Va man irgi nesuprantama kaip galima vien žalias daržoves valgyt. Nors... jei 30 proc. leidžiama apdoroto maisto tai gal neblogai. Pvz. jei užkandžiauti vaisiais, valgyt daugiausia daržoves su kuo nors, tai galima gi ir virtas jas vartoti, kalorijų vis tiek nedaug. Kiek supraatu svarbiausia nekoncentruoto maisto daugiau, o koncentruoto nedaug.
Atsakyti
o as ir duonyte juoda valgau ir koses grikiu, soru, tikrai manau,kad jos yra prie sveikos mitybos tinkamos, o duonyte valgau viena be nieko, niam niam, ir kaip supratau is knygos, Allenas ja irgi valgo ir net su sviestu smile.gif
Atsakyti
http://forum.syromon...php?topic=592.0 Paziurekite nuotraukas.Tai zmones,kurie jau virs 7-iu metu nevalgo jokiu gyvulines kilmes produktu ir apie 4-is metus valgo tik termiskai neapdorota maista.Inna,budama nescia,irgi valge tik zalia maista.Pagimde sveika kudyki,pati jauciasi kuo puikiausiai ir tikrai nejaucia pieno trukumo wink.gif Aleksandras (Izym) priaugino raumenis nevalgydamas mesos,pieno produktu ar kiausiniu.Kenksmingas maistasi_termiskai apdorotas.Taciau nei vienas gydytojas jum to nepasakys ir nepaaiskins,nes ju tikslas yra kitoks,nei padaryti mus sveikais ir laimingais wink.gif Kas nenori tiket mano zodziais-netikekit.Labai dziaugsiuos,jei nors vienas zmogus,tai perskaites,taps zaliaedziu smile.gif Stai cia surasite ne viena knyga (tik rusu kalba) http://syroedenie.com/lib.html ir daug straipsniu http://syroedenie.com/articles.html Duok Dieve jum suprasti visa tiesa ir kuo greiciau keisti savo valgymo yprocius! smile.gif Lietuviu kalba neradau nieko lb. vertingo.... Nebent http://anastasija.lt...f...p;sk=t&sd=a Nors tiek paskaitys nemokantys rusiskai smile.gif Siaip,logiskai pamascius,turite suprasti,kad termiskai apd. maistas tiesiog NEGALI buti vertingesnis uz zalia wink.gif Kuo dydziausios sekmes jum ir sveikatos!!!
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2009 03 05, 12:17)
Va man irgi nesuprantama kaip galima vien žalias daržoves valgyt. Nors... jei 30 proc. leidžiama apdoroto maisto tai gal neblogai. Pvz. jei užkandžiauti vaisiais, valgyt daugiausia daržoves su kuo nors, tai galima gi ir virtas jas vartoti, kalorijų vis tiek nedaug. Kiek supraatu svarbiausia nekoncentruoto maisto daugiau, o koncentruoto nedaug.

Istikruju supratot neteisingai wink.gif - Svarbiausia-valgyt daugiau GYVO maisto,o ne ugnies nuzudyto wink.gif

Papildyta:
Gal kas nors zino,kur galima rasti zaliu grykiu kruopu???? Buciau labai dekinga uz atsakima! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelil @ 2009 03 05, 07:56)
4u.gif  senokai nebuvau uzsukus, sirgau siaubingai, 2 savaites, tai patikekit pirma savaite, galejau oru gyva but, nes ir taip nieeeeko nenorejau valgyt...
as jau pries 2 men pradejau vadovautis jo knyga ir lienkenti lengvu budu, bet as siulau visgi merginos , nesufanateti, ar kaip cia issireiksti  biggrin.gif  ta prasme laikytis tam tikru principu mitybos, jo pateiktu ir pan, na bet ne iki beproybes, as pvz, nu neesu gerbeja darzoviu ir vaisiu, ir tikrai jie nesudaro 70 proc mano raciono, o maziau, ir nieko, tfu tfu tfu svoris ir savijauta tikrai po truputi gereja  thumbup.gif  beto, noriu priminti,ka jau cia kalbejome, kad visgi darzoves, vaisiai, laaaabai jau nekokie pesticidiniai ir visokie kitokie musu pardese, tad irgi kyla klausimu ar nekenkiame sau, valgydami vien tai  g.gif
del vandens , as nesuku galvos, irgi, nes cia galima isdurniuot, jei i viska taip kreipsi demesi, as geriu filtruota vandeni, arba silpna arbatele,kaip as sakau nudazyta vandeni  biggrin.gif

Na iki fanatizmo cia dar toli, bet tiesiog as stengiuosi kuo grieztesne mityba propaguoti. Nes nuslysti labai lengva - vienas sausainukas, saldainiukas ir ziurek vel viskas is pradziu doh.gif Niekas cia niekam neliepia gerti ar valgyti kazko, tiesiog dalinames skirtinga patirtim tam, kad atsirinktume, kas mums labiausiai tinka, kiekvienai individualiai 4u.gif Va as maziau vaisiu darzoviu pavalgiau paskutinem dienom, vel isbere veida tais spuogais, jau net buvau uzmirsus, kaip jie atrodo doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kristelil @ 2009 03 05, 13:16)
o as ir duonyte juoda valgau ir koses grikiu, soru, tikrai manau,kad jos yra prie sveikos mitybos tinkamos, o duonyte valgau viena be nieko, niam niam, ir kaip supratau is knygos, Allenas ja irgi valgo ir net su sviestu  smile.gif

Svarbiausia, derinti maista, nemaisyti angliavandeniu su baltymais. Duona su sviestu - gerai, o jau su suriu ar desra - blogis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2009 03 05, 11:17)

Taigi salia darzoviu galima mesos valgyti, arba darzoves su duona, as pvz. issikepu orkaitej pora bulviu ir valgau su agurku salotom, ir vargo nematau cool.gif Tiesiog gal fantazijos pritruksta, kaip cia tas darzoves paruosti, reikia meniukus pavartyti kokioj temoj kulinarijos g.gif

Beje, apie sriubas. Sriubos nera suderintas maistas. Visu pirma del skyscio, kurio valgant juk negalima gerti, nes atskiedziamos skrandzio sultys ir apsunkinamas virskinimas, prasideda rugimo procesas 4u.gif Manau isimtis galetu buti trintos sriubos, jos labiau tinkamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 06, 02:06)
Taigi salia darzoviu galima mesos valgyti, arba darzoves su duona, as pvz. issikepu orkaitej pora bulviu ir valgau su agurku salotom, ir vargo nematau cool.gif Tiesiog gal fantazijos pritruksta, kaip cia tas darzoves paruosti, reikia meniukus pavartyti kokioj temoj kulinarijos g.gif
Beje, apie sriubas. Sriubos nera suderintas maistas. Visu pirma del skyscio, kurio valgant juk negalima gerti, nes atskiedziamos skrandzio sultys ir apsunkinamas virskinimas, prasideda rugimo procesas 4u.gif Manau isimtis galetu buti trintos sriubos, jos labiau tinkamos 4u.gif

Tai taip,
Pvz man tai tikrai gerai sueina salotos su kokia lašiša sūdyta arba vos pakepinta višta ar jautiena. Kiaulės seniau jau nevalgau: neskani ji man schmoll.gif: Dar beriu sėklų įvairių (sezamo, moliūgų, saulėgražų ar pan.).
Duono su sūriu ar dešra nebevartoju irgi beveik.

Kalbant apie sriubas pastebėjau, kad dažnai pabalgius sriubos jaučiuosi nekaip. Miego noriu tai rūgįtys kyla. Tai va, laikinai su sriubon nedraugausiu.
Atsakyti

Diunai: na, cia kaip religija- kiekvienam sava teisingiausia

Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2009 03 06, 12:06)

tai jau taip, man tai ten truputį perlenktas visas tas reikalas g.gif
Vaiką nuogą laiko, o patys su megztukais, ir džiaugiasi, kad lauke 5 laipsniai šilumos, o jie jį tik su pampersu ant žolės numeta..
Ir kad vaikas po gimimo nemaudytas visą mėnesį, tai irgi keistai atrodo.. nors jei tėvai nori sugrįžt į neandartaliečių laikus, kai žmonės nuogi su visais katinais vienam gulte gyveno, žolytes valgė, tai galėtų atsisakyt kompiuterių mirksiukas.gif Dabar abu rašo, kad pastoviai ant kompų parimę, ir stebisi, ko gi tas vaikas išmokęs šliaužiot, lekia link tų kompiuterių doh.gif
Iš visos šitos istorijos tai aš tik tokią išvadą padariau: tam diedui reiktų gerai šikną prispardyt, vien už tokius žodžius: kai jo brangioji sužinojo, kad ji turės gimdyt namuose (nes jis taip nusprendė), tai visą likusį laiką iki gimdymo mokino jį ispaniškai, kaip reiks išsikviest gydytoją, kai ji nukraujuos ir bus prie mirties doh.gif Vežė jį į ligoninę ir rodė, kur reiks eit ir ką sakyt doh.gif Tai ar reikalingas čia nestuke.gif moteriškei toks stresas? Ir šiaip, tuose aprašymuose girdisi tik, kaip tas vyras nusprendė tą, nusprendė aną doh.gif Kažkokius eksperimentus daro ir dienoraštį veda.. Kiekvienam savo, man tai vienodai, su jais nereikia gyventi, tegu jie daro kaip jiems patinka, bet sekti tokiais pavyzdžiais tikrai manau, kad nereikia.. O tėvai matosi, dėl technikos pamišę, vaiką fotoaparato garbei Nikon pavadino doh.gif ir su tos pačios firmos fotiku nuotraukas daro lotuliukas.gif Gal juos remia Nikon? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loli_judo: 06 kovo 2009 - 12:30
QUOTE(Onora @ 2009 03 06, 13:06)

drinks_cheers.gif
tikrai man ten perlenkta lazda jau doh.gif: Per tūkstančius metų žmonės valgo termiškai apdorotą maistą ir jaučiasi puikiai. O čia kažkam susišviečia ka-kokia nesamonė ir dabar aklai seka nemąstantys doh.gif: Va, kad ir su Tulčinos Natūralios medicinos centru: nu niekus ji išdarinėja su žarnyno plovimu ir dietomis po 500 kcal. nors ir asilui aišku, kad bent 1000 reikia doh.gif:
Nieko nesakau, gerai yra neapdorotas termiškai maistas, bet nemanau, kad virtas brokolis yra baisus nuodas....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 06, 13:55)
drinks_cheers.gif
tikrai man ten perlenkta lazda jau doh.gif: Per tūkstančius metų žmonės valgo termiškai apdorotą maistą ir jaučiasi puikiai. O čia kažkam susišviečia ka-kokia nesamonė ir dabar aklai seka nemąstantys doh.gif: Va, kad ir su Tulčinos Natūralios medicinos centru: nu niekus ji išdarinėja su žarnyno plovimu ir dietomis po 500 kcal. nors ir asilui aišku, kad bent 1000 reikia doh.gif:
Nieko nesakau, gerai yra neapdorotas termiškai maistas, bet nemanau, kad virtas brokolis yra baisus nuodas....

Jooo,LABAI visi puikaia jauciasi smile.gif Per gyvenima kiekvienas zmogus suvalgo 100 kg vaistu (ogi reikia paremti farmacininkus wink.gif ir mirsta geriausiu atveju 70-ies.... Jeigu jum tinka toks variantas-virkite brokoli,o man jis zalias skanesnis wink.gif O sugebeti is visos info,parasytos forume pamatyti tik tai,ka aprasete-tai lotuliukas.gif Turbut akyse turetu uzstrigti dydziule malka,kad nepamatytumet,kokie sveiki yra sie zmones ir daugelio kt. pliusu......Nekreipkit demesio i Izym'o rasymo styliu...SVARBIAUSIA-jo seimos patirtis....Nors tiek to...Manau,kad kiekvienas zmogus turi subresti tokiai informacijai,pajusti,kad yra pasiruoses keisti savo gyvenima.Gal ir jum kada ateis toks laikas....Sekmes tiems,kurie jau susimaste,ir visiems,kurie kada nors susimastys!!!
Atsakyti
QUOTE(Diuna @ 2009 03 06, 14:59)
Turbut akyse turetu uzstrigti dydziule malka,kad nepamatytumet,kokie sveiki yra sie zmones ir daugelio kt. pliusu

viskas normaliai, nesinervinkit 4u.gif
Žinau didelę krūvą vaikų, kurie kerta kotletus ir yra sveiki, kaip ir Nikon bei jo tėvai 4u.gif
Ir žinau vieną vegetrų šeimos žmogeliuką, kuris tikrai vaduojasi per negaliu, visokiomis ligomis aplipęs, o ir tėvai sveikuoliai, ir vaikiukas vien tik sveiką neapdorotą maistą valgo g.gif
Čia jau kaip kam visagalis duoda, su ta sveikata - pats nepasirinksi, bet stengtis reikia 4u.gif
Atsakyti
http://www_koob_ru/b..._k_sueroedeniyu labai patariu paskaityti sita knyga wink.gif P.S. Jau seniai nebesinervuoju siuo klausimu wink.gif
Atsakyti
paneles jei kuriai nepatiko a.carr knyga apie lieknejima ar norite parduoti maloniai ja nusipirkciau,nes kygyne man brangoka blush2.gif esu is vilniaus. rasykite i az
Atsakyti