Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjame "lengvu būdu"

QUOTE(aggata @ 2009 03 13, 15:34)
As siandien pusryciams suvalgiau obuoli ir banana
pietums: salotos (aisbergas + pomidoras + agurkas + tunas)
vakarienei jei nieks nepasikeis ryziai su saldziarugsciu padaziuku. smile.gif

Salotos gerulės wub.gif DAr prieskonio kokio užbėrus tai išvis pasaka...

O mano pavakariai buvo medučio torta gabaliukas + taurė balto vyno.
Vakarienė Makaronai su daržovėmis ir sūriu + taurė raudono vyno doh.gif:
Nenorėjau, ale baliukas darbe ir paskui ėjom į svečius tai vaišino...
Atsakyti
o mano vakarienei buvo jau minėtos anksčiau salotos (kalafiorų-pomidorų-svogūno) su keptom bulvėm... (nei vištienos nei ryžių prie jų nenorėjau,kaip buvau planavus ryte ), o kadangi dukra užsiprašė bulvių..tai ir sau porą išsikepiau prie salotų...
tiesa, pavakariams dar sukirtau bliūdelį braškių...
atrodo nemažai valgiau šiandien. bet paskaičiavau,kad 1400kcal gavosi viso smile.gif tai viskas normaliai... nes visą dieną lakstyt su reikalais teko smile.gif
truputį patinus jaučiuos.. gal kad mmm ant nosies... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika25 @ 2009 03 13, 21:53)
o mano vakarienei buvo jau minėtos anksčiau salotos (kalafiorų-pomidorų-svogūno) su keptom bulvėm...  (nei vištienos nei ryžių prie jų nenorėjau,kaip buvau planavus ryte ), o kadangi dukra užsiprašė bulvių..tai ir sau porą išsikepiau prie salotų...
tiesa, pavakariams dar sukirtau bliūdelį braškių...
atrodo nemažai valgiau šiandien. bet paskaičiavau,kad 1400kcal gavosi viso smile.gif  tai viskas normaliai... nes visą dieną lakstyt su reikalais teko  smile.gif
truputį patinus jaučiuos.. gal kad mmm ant nosies...  g.gif

As pries mmm bunu kaip moliugas visa sutinus, po to praeina, tad del to nepergyvenk 4u.gif

As ryte suvalgiau obuoly
per pietus pomidorus su bandele kirtau
pavakariams 2 sureliai
vakarienei cezario salotos, vistiena vos paknibinejau ir iki dabar bloga nuo jos, ir taure sidro
dar aisku 2 litrai skysciu tarp valgymu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 13, 23:30)
Salotos gerulės  wub.gif DAr prieskonio kokio užbėrus tai išvis pasaka...

O mano pavakariai buvo medučio torta gabaliukas + taurė balto vyno.
Vakarienė Makaronai su daržovėmis ir sūriu + taurė raudono vyno doh.gif:
Nenorėjau, ale baliukas darbe ir paskui ėjom į svečius tai vaišino...

Ai zinok man salotom nebereik jau jokiu prieskoniu, paskutiniu metu mano skonio receptoriams pomidorai kokie tai surus patapo smile.gif
vakar naktipieciams dar neiskentus truputi pavalgiau halvos... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggata: 14 kovo 2009 - 12:11
QUOTE(aggata @ 2009 03 14, 13:11)
Ai zinok man salotom nebereik jau jokiu prieskoniu, paskutiniu metu mano skonio receptoriams pomidorai kokie tai surus patapo smile.gif
vakar naktipieciams dar neiskentus truputi pavalgiau halvos... doh.gif

Tai, kad salotoms druskos nededu... dažniausia provanso žolelių mišinio tik užbarstau (Raudonėlis, bazilikas, dašiai ir dar kažkas ten sudėtyje ax.gif )

Šiandien: Pusryčiams puodas didelis arbatos Slim Herba. Skani ji man. IR greiprutas.
Priešpiečiams dar arbatos pagėrinėjau.
Pietums Lęšių sriubos bliūdukas (be bulvių, tik paprikos, morkos, pomidorai, česnakai, svogūnai, šparagai). Užkandau bandele namie kepta (ten visokių grūdų pridėjau, sėlenų ir pan.
Vakarienei ką nors žolinio tikriasuia valgysiu ax.gif
Atsakyti
Sveikutės.

o man šiandien visai apetito nėr..

tai nuo ryto tik vandenį pliumpinu ir dar braškių nemažai sukramsnojau... - apie porą bliūdelių.. visai neblogos pasitaikė,kaip nesezono metu.. smile.gif - ir kvepia braškėmis, ir skonis yra... bigsmile.gif net nustebau ax.gif
eisiu pasišildyt trintos daržovių sriubytės su juoda duona suvalgyt,nes silpna darosi kažko... ax.gif
o vėliau šiandien - gausis jau visai vėlai - turbūt apie aštuntą - vištiena barbekiu valgysiu su daržovėm,jei dar jausiuos alkana, - primarinavo maniškis, draugo su antra puse laukiam svečiuose... rolleyes.gif
Atsakyti
Na va kaip smagu smile.gif O man šiandien apsiryjimas... Va vadinas duonos užvalgiau lotuliukas.gif Nors ir PMS'as prasidėjo, tai nekeista..

Ryt reiks iškrovą pasidaryti tikriausia ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

As vakar irgi smarkiai nusidejau - ir torto didziulis gabalas, ir nesveikas maistas su bulvytem ir cola.. doh.gif Ir alaus buteliukas biggrin.gif Vakare galvojau mirsiu, kaip bloga buvo, pats organizmas matyt atprates nuo tokiu "maistu", tai vat siandien kvieciu kose valgau, ji labai gerai organizma valo ir vel jauciuosi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
as taipogi vakar labai nusidejau, gimtadienyje laaaabai gauk visko primaisiau ir nuodu pririjau blush2.gif
Atsakyti
labas rytas wink.gif
sestadieni:
bananas
2 kiausiniai
bulves keptos orkaiteje (ant vandens)
vakare priedziau suriu lazdeliu su kmynais ir 3 kokteiliai biggrin.gif na baliuke irgi buvau smile.gif

vakar:
bananas
soru kose
saltibarsciai
siek tiek svieziu darzoviu salotu su juoda duona

QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 14, 03:38)
As pries mmm bunu kaip moliugas visa sutinus, po to praeina, tad del to nepergyvenk 4u.gif

as irgi siaubas, gerai sakai, kaip koks moliugas bunu biggrin.gif doh.gif

QUOTE(aggata @ 2009 03 16, 02:45)
as taipogi vakar labai nusidejau, gimtadienyje laaaabai gauk visko primaisiau ir nuodu pririjau blush2.gif

ziurau visos mes cia nusidejom savaitgali lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad sunku su tais baliais doh.gif Jei kam ir pasakai, kad stengiesi maitintis sveikai, kad nelabai gali cia maisyti alkoholy, valgyt belekiek keptos duonos, cipsu, prigamintu maistu ir t.t., tai galvoja, dar viena cia susigalvojo naujos mados vaikytis, dietintis ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 15, 13:44)
Sveikos mergytes 4u.gif

As vakar irgi smarkiai nusidejau - ir torto didziulis gabalas, ir nesveikas maistas su bulvytem ir cola.. doh.gif  Ir alaus buteliukas biggrin.gif Vakare galvojau mirsiu, kaip bloga buvo, pats organizmas matyt atprates nuo tokiu "maistu", tai vat siandien kvieciu kose valgau, ji labai gerai organizma valo ir vel jauciuosi puikiai thumbup.gif

nu va, savaitgalis daug kam nuodėmingas gavosi...
aš tai vakar kaip niekad mėsos vakare užsimaniau... blush2.gif
tai ėjau likusių kelių gabalėlių šašlyko keptis... ir taip skaniai sulindo jie man,nors ir po 8 val... doh.gif nepadėjo nei pamąstymai apie tai,kaip sunkiai apkraunu savo vargšą organizmą... blush2.gif ax.gif
o šiaip iki vakaro tai viskas gerai ėjosi - ryte - bananas ir braškės, pietums ryžiai su daržovėmis, pavakariams pora duoniukų su tepamu sūreliu.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika25: 16 kovo 2009 - 14:27