Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjame "lengvu būdu"

QUOTE(jadzka @ 2009 03 20, 13:37)
Skaniau garstyčios (ypač grūdėtos), alyvuogių aliejus, medus ir citrina  4u.gif Arba su blenderiu maltos prieskoninės žolelės su alyvuogių aliejum ir citrina.

Ech, tai va, kad negaliu pakesti nei medaus, nei citrinu, o jei dar abu sie produktai vienam patiekale, man baisiau nebuna blush2.gif
Atsakyti
Vakar gaminausi ryziu patiekala Egliukasz pasiulyta su saldzia paprika, brokoliu ir morkyte thumbup.gif niam...neatsimenu kada taip pasimegaudama valgiau vakarienes net nebesigaminau to paties norejau.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 20, 13:04)
Gal galima suzinoti, kaip ta kiniska padaza darai? 4u.gif  nes man bedele su padazais, dazniausiai darausi vos vos majonezo, garstyciu ir alyvuogiu aliejaus, bet nei cia labai sveika, nei skanu biggrin.gif

zinok perku parduotuvej blush2.gif bet ziuriu kalorijas. pas mama radau 500 kcal, o nusipirkau sau 77 kcal smile.gif
Atsakyti
Kinisku padazu, tinkamu salotoms, buna pirkt Rimi ar IKI (yra slyvu, yra saldziarugsciu). Man skaniausia alyvuogiu aliejus su iv. priedais - bazilikais, citrina, ar cesnaku, ar svogunu, ar rozmarinu (viska, ka issirenku plaku blenderyje iki vientisos mases, tinka ir padazams, ir marinatams). O nebandei kokosu pieno? Siaip cia netikras pienas, o padazams labai tinka thumbup.gif Prie pievagrybiu, prie ryziu, prie mamaronu, o su zolelemis ir aliejumi ir prie salotu.

O as suvalgiau vistienos truputi su cukinija, avokadu ir pomidorais, alyvuogemis ir salotomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2009 03 20, 17:12)
zinok perku parduotuvej  blush2.gif  bet ziuriu kalorijas. pas mama radau 500 kcal, o nusipirkau sau 77 kcal smile.gif

Bet nera jis labai sveikas, pirktinis, yra modifikuotu produktu ten mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli, ar labai blogai jei i salotas (vienas ar prie zuvytes, ar vistytes) dedu koki vaisiu, t.y avokada ar apelsina?
Atsakyti
QUOTE(Dviveide @ 2009 03 20, 19:29)
Turiu klausimeli, ar labai blogai jei i salotas (vienas ar prie zuvytes, ar vistytes) dedu koki vaisiu, t.y avokada ar apelsina?

Taip. Nes vaisiai yra skirti pusryciams, kol dar tuscias skrandis. Dienos eigoje, ypac prie zuvies, mesos tinka darzoves. Nes manau vaisiai kartu su sitais produktais skatina puvima, o ne virskinima.
Atsakyti
Bet be ju salotos neskanio, ech.. O jei vaisius maisyt su darzovemis be mesos ar zuvies?
Atsakyti
as daba delcios dieta varau, tai tik ryzius siand galejau valgyt biggrin.gif ryt va salotu diena, tai pilna burna varysiu biggrin.gif
o padazus gamintis reiks pradet iprast smile.gif
Atsakyti
Kai sugalvosi koki gera padaziuka, pranesk ir mums thumbup.gif
Atsakyti
Labutis visoms, perskaičiau šią knygą prieš dvi savaites ir nu tikrai kažkas pasikeitė. Jau antra savaitė kaip maitinuosi pagal kitokį mitybos planą negu buvo prieš tai, ir visai nesunku. ax.gif Prižadino mano valią ši knyga smile.gif galiu beveik ramiai žiūrėti ir uostyti kaip kvepia mylimiausi mano patiekalai, galiu juos gaminti ir neragauti... Mano naujoji mityba pasiteisino, per pirmąją savaitę netekau 3 kg 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaitė, noriu ir aš į jūsų būrį 4u.gif
Tik turiu ekstra greito atsakymo reikalaujantį klausimuką - košės (be pieno, aišku) gerai ar ne? Aš tik vakar pradėjau skaityti knygą ir dar visų jūsų postų nespėjau perskaityti, bet būtinai (po vakarienės, o taip kruopų norėčiau..) tai padarysiu blush2.gif Iš anksto dėkoju ax.gif
p.s. dar labai norėčiau iš Egliukasz info apie maisto derinimą, jei gali rolleyes.gif aideele@one.lt wub.gif
Atsakyti