Na aš po vakar šašlo, pyrago ir alaus šiandien darau iškrovą:
Pusryčiai: 2 kiviai
Priešpiečiai: 1 greiprutas
Pietūs: 400 mll. becukrio natūralaus jogurto.
Vakarienei dar nežinau kas bus....
QUOTE(jadzka @ 2009 03 16, 13:42)
Na aš po vakar šašlo, pyrago ir alaus šiandien darau iškrovą:

aš tai negaliu prisiverst.. vos tik pagalvoju,kad reiktų išsikraut,kaip tyčia visko noriu... nebent natūraliai gaunasi,kad užsiėmus,ir nebūna nei laiko nei galimybių pavalgyt.. tik kokių vaisių po ranka pasitaiko.. tai gaunasi išsikrovimas.. o jei sąmoningai bandau nusiteikt,tai gaunas atvirkščiai.. iki kokių pietų išsilaikau, o po to suvalgau daugiau nei šiaip paprastą dieną tikriausiai būčiau suvalgius....

QUOTE(Nika25 @ 2009 03 16, 18:33)

aš tai negaliu prisiverst.. vos tik pagalvoju,kad reiktų išsikraut,kaip tyčia visko noriu... nebent natūraliai gaunasi,kad užsiėmus,ir nebūna nei laiko nei galimybių pavalgyt.. tik kokių vaisių po ranka pasitaiko.. tai gaunasi išsikrovimas.. o jei sąmoningai bandau nusiteikt,tai gaunas atvirkščiai.. iki kokių pietų išsilaikau, o po to suvalgau daugiau nei šiaip paprastą dieną tikriausiai būčiau suvalgius....

Tai tada ir nedaryk, nes butent viskas mintyse slypi. Jei verti save, tai gaunasi atvirkstinis efektas. Nors kai visko labai norisi, ypac nesuderinto, to nesveiko maisto, tai vadinasi organizmas vel toksinais apsineses, todel ir yra tas noras. Kai isvalai organizma pabadavus, tas noras pranyksta. As ryt ketinu kepti kvietinius maltinukus ir daryti vegetariskus balandelius, taipogi nusipirkau sojos mesos. Turbut pamazu virstu y vegane

QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 16, 22:05)
Tai tada ir nedaryk, nes butent viskas mintyse slypi. Jei verti save, tai gaunasi atvirkstinis efektas. Nors kai visko labai norisi, ypac nesuderinto, to nesveiko maisto, tai vadinasi organizmas vel toksinais apsineses, todel ir yra tas noras. Kai isvalai organizma pabadavus, tas noras pranyksta. As ryt ketinu kepti kvietinius maltinukus ir daryti vegetariskus balandelius, taipogi nusipirkau sojos mesos. Turbut pamazu virstu y vegane 

gal galetum pasidalinti receptuku kaip iskept kvietinius maltinukus?
QUOTE(aggata @ 2009 03 16, 21:08)
gal galetum pasidalinti receptuku kaip iskept kvietinius maltinukus?
As tai tiesiog issiviriau kvieciu dribsnius, dejau druskytes, saslyko prieskonius, siek tiek miltu ir krakmolo, kad sukibtu formuojant maltinukus is sitos mases. Tai daryti reikia slapiom rankom, nes limpa. Dejau y ykaitinta keptuve, su labai mazai aliejaus ir kepiau, kol apskrudo. Valgiau su agurkiniu padazu

QUOTE(Nika25 @ 2009 03 16, 19:33)

Sveikutės,
tai nesakau,kad man norisi nesveiko maisto.. bet tiesiog, jei nusprendžiu išsikrauti valgydama vien vaisius, tai nesvietiškai kokios duonos juodos užsimanau.. jei kokia varške, tai mirštu kaip tada noriu vaisių ir pan...
tikrai manau,kad atvirkštinis efektas man gaunasi vien dėl to,kad nusprendi,jog dabar ribosi kažką... o jei ne, tai atrodo nei persivalgai ,nei norisi taip to maisto išvis..
ir pati nejausdama atrodo nedaug visai suvalgai per dieną...
kur jau šaunuolė... vakarienei tai suvalgiau kelis sumuštinius (namie kepta rupių miltų duona su daug grūdų, šiek tiek garstyčių, sūrio ir salotos lapai). IR viskas 
nu vis tiek šaunuolė...
o aš iškrovų nedarysiu..
bent jau kol kas...
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 16, 18:05)
Tai tada ir nedaryk, nes butent viskas mintyse slypi. Jei verti save, tai gaunasi atvirkstinis efektas. Nors kai visko labai norisi, ypac nesuderinto, to nesveiko maisto, tai vadinasi organizmas vel toksinais apsineses, todel ir yra tas noras. Kai isvalai organizma pabadavus, tas noras pranyksta.
tai nesakau,kad man norisi nesveiko maisto.. bet tiesiog, jei nusprendžiu išsikrauti valgydama vien vaisius, tai nesvietiškai kokios duonos juodos užsimanau.. jei kokia varške, tai mirštu kaip tada noriu vaisių ir pan...

QUOTE(jadzka @ 2009 03 17, 06:01)

nu vis tiek šaunuolė...

o aš iškrovų nedarysiu..

Sveikos visos, kaip smagu, kad yra si temele. Perskaiciau as sia knyga ir noriu prisijungti prie jusu
Po gimdymo liko priaugti 15kg, nes paskutinius menesius gulejau lovytej ir valgiau bandeles
Kadangi jau nebemaitinu, tai reikia susirupinti savo kuno linijomis
Ryte valgau vaisius (pradejau sia sav.), priespieciams av. dribsniu kose virta ant vandenuko su uogytemis saldytomis ir obuoliuku (tiksliau jos likuciai, like nuo mazes pusryciu), pietu nevalgau, nes bunu arba lauke, arba sporte, arba muzikos pamokoje, o vakarienei vyrui ir mazgei pridarau sriubytes, o ant antro salotu (kurias ir valgau).
Sivakar pasilepinom:
salotu lapai, konc. kukuruzai, agurkai, apelsinai, juod. alyvuoges, bazilikai ir truputi alyv. aliejaus, niu ir truputis vyno, nes su MB uzsimanem
MB pareiskiau, kad mesa gaminsiu savaitgaliui tik, nes jis darbe pavalgo. Tikiuosi is namu neismes uz toki pareiskima

Po gimdymo liko priaugti 15kg, nes paskutinius menesius gulejau lovytej ir valgiau bandeles

Ryte valgau vaisius (pradejau sia sav.), priespieciams av. dribsniu kose virta ant vandenuko su uogytemis saldytomis ir obuoliuku (tiksliau jos likuciai, like nuo mazes pusryciu), pietu nevalgau, nes bunu arba lauke, arba sporte, arba muzikos pamokoje, o vakarienei vyrui ir mazgei pridarau sriubytes, o ant antro salotu (kurias ir valgau).
Sivakar pasilepinom:
salotu lapai, konc. kukuruzai, agurkai, apelsinai, juod. alyvuoges, bazilikai ir truputi alyv. aliejaus, niu ir truputis vyno, nes su MB uzsimanem

MB pareiskiau, kad mesa gaminsiu savaitgaliui tik, nes jis darbe pavalgo. Tikiuosi is namu neismes uz toki pareiskima

Na ka ryte isgeriau vandens, tada uz pusvalanduko suvalgiau 2 kivius su apelsinu, o dabar valgom su mazge av. dribsniu kose su obuoliukais. Idomu, galima virt koses su vaisiais ar uogomis? Pietums pasidarysiu salotu gal, nes i lauka siandien neisim, nes labai prastas oras
Taip ir norisi vaizdeli pro langa uzkasti sokoladu

QUOTE(Dviveide @ 2009 03 18, 11:48)
Na ka ryte isgeriau vandens, tada uz pusvalanduko suvalgiau 2 kivius su apelsinu, o dabar valgom su mazge av. dribsniu kose su obuoliukais. Idomu, galima virt koses su vaisiais ar uogomis? Pietums pasidarysiu salotu gal, nes i lauka siandien neisim, nes labai prastas oras

sveika prisijungusi

ziurek, norejau paklaust, o Tu koses tas sakai, kur nuo dukrytes lieka valgai, tai turi galvoje, tas vaikiskas koseles? as zinok is savo patirties galiu pasakyt,kad jos man i kuna eidavo gerokai

o man sokolado, laimei, visai nesinori

Kad as saviskei jau verdu suaugiska av. dribsniu kose (nusipirkus dabar Nordic greit isverdama) "ant" vandenuko ir obuoliuko, be cukraus ar medaus. Man atrodo sita neturetu eit i kuna. Ir dar nusipirkau kvietiniu dribsniu kose, bei ekologiska 5 grudu kose. Po truputi su mazge atsisakom vaikisku kosiu. Liko tik Hipp varskytes ir jogurtukai, bet jei ekstra reikia ar i svecius kai vaziuojam kosytes su mesa
O as susirgau mm.. todel ir norisi sokolado

O as susirgau mm.. todel ir norisi sokolado

QUOTE(Dviveide @ 2009 03 18, 10:48)

Sveika prisijungus

Siaip vaisius geriausia valgyti tik vienus ir tik is ryto, tada jie duoda daugiausiai naudos. Su kose nera geras derinys

As siandien iskrovos diena pasidariau, tai manes neveikia nei vaizdeliai pro langa, nei sokolado norisi, nieko