pas mane -3 kg

Pas mane jau isvis -7kg,dar liko -2 kg ir norma,po knygos perskaitymo,atsirinkimo kas prie ko ir kas man tika ir patinka,per menesiuka

QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 07, 10:19)
Pas mane jau isvis -7kg,dar liko -2 kg ir norma,po knygos perskaitymo,atsirinkimo kas prie ko ir kas man tika ir patinka,per menesiuka

Oho kiek daug pametei

QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 07, 12:19)

saunuole

QUOTE(mylimukeA @ 2009 05 07, 13:00)
QUOTE(Yourga @ 2009 05 07, 13:10)
Aciu aciu aciu

MB juokiasi,sako kaip tau lengva,cia priaugai cia numetei,bet dabar jau ir maitinsiuos sveikai,nors brangiai tas sveikas maistas,bulviu pilnas sklepas,o ju nebevalgau tai truputi gaila,bet tik pinigeliu

QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 07, 13:20)
Aciu aciu aciu
MB juokiasi,sako kaip tau lengva,cia priaugai cia numetei,bet dabar jau ir maitinsiuos sveikai,nors brangiai tas sveikas maistas,bulviu pilnas sklepas,o ju nebevalgau tai truputi gaila,bet tik pinigeliu

a kodel bulviu nebevalgai?

QUOTE(Endži @ 2009 05 07, 20:49)
nei baltos duonos,nei bulviu,nes krakmolingas maistas,nuo bulviu tunkama,mano nuomone,kai ju nevalgau labai greitai mano svoris krenta

QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 08, 10:10)
nei baltos duonos,nei bulviu,nes krakmolingas maistas,nuo bulviu tunkama,mano nuomone,kai ju nevalgau labai greitai mano svoris krenta 

Visam laikui atsisakei ar tik kol svoris nukris iki reikiamo?

QUOTE(mylimukeA @ 2009 05 08, 13:02)
na is sriubos bulviu nerankioju ir kai nukrenta iki norimo svorio,tada ir cepelinu ir plokstainio paragauju (labai nedideliais kiekiais),bet keptu ir virtu nevalgau,tik man sunku ,kai viskas susitvarko per daug nuodemiu darau,tai pica,tai dar kokia nesamone,bet dabar nusiteikus visada sveikai maitinti ir mesos ir pieno produktu nevalgyti,kiausiniu fe fe fe

QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 08, 12:10)

na man bulves taip skanu

QUOTE(Endži @ 2009 05 08, 13:34)
nepasakyciau,kad man nepatiktu,bet norin kazka pasiekti turi,kazko atsisakyti

QUOTE(Endži @ 2009 05 08, 13:34)
ir man skanu, ir nekaqloringos jos yra, o tai, kad krakmolingos, tai vėl gi, ne visos, o ir kiek ten to krakmolo

Aš iškrovos dienas darau su bulvėm ir kefyru, super gerai svoris krenta, o ir kalorijų gi nedaug