Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjame "lengvu būdu"

QUOTE(Loli_judo @ 2009 05 08, 14:06)
ir man skanu, ir nekaqloringos jos yra, o tai, kad krakmolingos, tai vėl gi, ne visos, o ir kiek ten to krakmolo lotuliukas.gif
Aš iškrovos dienas darau su bulvėm ir kefyru, super gerai svoris krenta, o ir kalorijų gi nedaug drinks_cheers.gif

tai virtose bulvese tikrai nedaug kaloriju, aisku jei ten riebaluose darome is ju tai automatiskai ir padaugeja tu kaloriju
Atsakyti
Na as pagal savo organizma sprendziu,kad man bulves ir miltai nepadeda svori normalizuoti doh.gif ,bet kai ju nebevartoju iskart svoris krenta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2009 05 08, 14:10)
tai virtose bulvese tikrai nedaug kaloriju, aisku jei ten riebaluose darome is ju tai automatiskai ir padaugeja tu kaloriju

aš nemėgstu jokių vėdarų ar cepelinų (nebent su varške ir be jokių spirgučių, tai kalorijų irgi nedaug gaunasi), vieninteliai mylimi kaloringesni yra bulviniai blynai, bet juos labai retai valgau, skaniausia man virtos bulvės su lupena lotuliukas.gif

QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 08, 14:36)
bet kai ju nebevartoju iskart svoris krenta thumbup.gif

Esmė kiek kalorijų gauni per dieną, jei tu nevalgydama bulvinių ir miltinių patiekalų valgysi kaloringus kitus patiekalus, tai svoris nekris, o jei valgysi miltinius ir bulvinius, bet sutilpdama į kokią 1200 kcal normą per dieną, tas svoris irgi sėkmingai kris 4u.gif
Bet kiekvienam savo, kas kaip nori, tas taip valgo, svarbu, kad rezultatas tenkintų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na mesos nevalgau,tik zuvi ir tai retai,kruopos ir tik grikiai ir ryziai,pagrindas sriubos,o kas belieka,kad daug ko nevalgau. biggrin.gif
Atsakyti

mirksiukas.gif

Nusipirkau ir as sia knyga, bet dabar diplominiu darbu gynimo ikarstis, tai kolkas neskaiciau. Ziuresiu kaip man seksis, daugelis giria. Manau jei tikesiu tuo ka skaitau, o ne skaitysiu ir kritikuosiu, tai ir as pakeisiu savo mitybos iprocius.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunaite @ 2009 05 16, 14:12)
mirksiukas.gif

Nusipirkau ir as sia knyga, bet dabar diplominiu darbu gynimo ikarstis, tai kolkas neskaiciau. Ziuresiu kaip man seksis, daugelis giria. Manau jei tikesiu tuo ka skaitau, o ne skaitysiu ir kritikuosiu, tai ir as pakeisiu savo mitybos iprocius.

4u.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
na aš jau pasiekiau savo norimą svorį 58 kg g.gif
bet tai ką matau veidrodį, dar nesu patenkinta, reiks pradėt sportuot unsure.gif
šiaip tai visai nesunku buvo, ir toliau taip gyvensiu bigsmile.gif
mėsos (vištienos, žuvies ar jautienos) kažkaip net nesinori, tik retkarčiais, na gaunasi į savaitę kokį kartą suvalgau, bet be bulvių tik su daržovėm, o kadangi pati esu bulvinukė essen.gif labai jas mėgstu, tai geriau renkuosi bulves su daržovėmis negu mėsą
ko neatsisakiau, tai kavos ir alaus doh.gif o iš pieno produktų - kefyro (šaltibarščiai) ir grietinės (salotoms) - čia didžiausia mano silpnybė, na ir druskos neatsisakiau dar, kažkaip norisi man jos. anksčiau labai daug gerdavai žalios arbatos, be cukraus dbr ją pakeičiau šaltinio vandeniu
o šiaip tai daugiausia valgau "nepagadintą" nevirtą ir nekeptą maistą, o tai dažniausiai būna vaisiai (čia ryte) o vakare daržovės ax.gif

na o kaip jums sekasi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 19 gegužės 2009 - 10:34
Juxt smagu, kad pasiekei norima svori, sveikinu! o per kiek laiko tau tai pavyko padaryti? ir kiek kg pametei? smile.gif
as tai dar kolkas tik antra savaite taip maitinuosi, bet tikrai viskas labai lengva, organizmas pats pasako ko nori, o ko ne smile.gif
Atsakyti
laba...
pradėjau ir aš tą knygą skaityt...
bet dar nieko gero neįskaičiau...

ar jums patiko ir tiko?
Atsakyti
QUOTE(novele @ 2009 05 19, 20:09)
Juxt smagu, kad pasiekei norima svori, sveikinu! o per kiek laiko tau tai pavyko padaryti? ir kiek kg pametei? smile.gif
as tai dar kolkas tik antra savaite taip maitinuosi, bet tikrai viskas labai lengva, organizmas pats pasako ko nori, o ko ne smile.gif

šiaip dar knygos nebuvau skaičius, o jau po valiuką ruošiausi šiltajam sezonui tai jei viską sudėjus tai gal kokius 3 ar truputį daugiau mėnesius, svėriau 65-66 kg doh.gif
ir tikrai kai skaičiau knygą, galvojau kaip reikės atsisakyti tiek visokio maisto, bet paskui pagalvojau kad aš tos mėsos ne tiek daug ir valgau, tik atsisakiau miltinių patiekalų, nors ir jiems didelio poreikio neturiu, greičiau iš įpratimo kokią bandelę ar pyragėlį pirkdavau, o dbr kai jų nevalgau tikrai jaučiu daugiau energijos ir kažkokia lengvesnė lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaiva-ema @ 2009 05 19, 21:17)
laba...
pradėjau ir aš tą knygą skaityt...
bet dar nieko gero neįskaičiau...

ar jums patiko ir tiko?

na knygoje labai kažko naujo nesužinojau, seniai žinojau kad maistą reikia derinti nu kažkaip ji gal daugiau psichologiškai paveikė ar kažką biggrin.gif nors su daugeliu jo dalykų parašytų knygoje nesutinku, pavyzdžiui kad kažkada buvom tik žolėdžiai, nu tai o kam tada mamutus mūsų protėviai medžiojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunaite @ 2009 05 16, 13:12)

nebijok ir kritikuoti, manau, kad is smalsumo isbandysi ir nesuprasi, kas darosi- juk netikejai biggrin.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Perskaicius knyga, buvo apemus euforija pora dieneliu. Paskui viskas nurimo.. Pasirodo ne taip ir lengva tas smegeneles "isplauti".

Kritikuoti sia knyga gali bet kas, kas gerai mokinosi biologija ir daznai ziuri "Animal planet" smile.gif

As i toki maitinimasi ziuriu kaip i dieta. Buvau "nutrukus", o dabai kai prasidejo sviezios darzoves viskas zymiai lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dviveide: 02 birželio 2009 - 17:10