Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjame "lengvu būdu"

sveikos mergickos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Rukyti meciau pries kelis menesius. Pazystamui padejo knyga, o mes su vyru siaip, nusiteikem ir metem.
Aisku salutinis poveikis atsirado - uzaugo diiidziulis gelbejimosi ratas. verysad.gif
pradejau sita knyga apie mityba skaityti, bet susinervinau ir tiek. Taciau sitas forumas - uzkabino.
cia siuncia dar kazkokia medziagyte blush2.gif gal galima butu paprasyti ir man?

Didelis didelis aciu bus.
Beje, noreciau jusu gretas papildyti, nes su vyru senokai apie tai kalbame. 4u.gif wub.gif .Tik kad tos valios neperdaugiausia, nors jei bus su kuom pasisneketi, manau kad gausis idealiai. thumbup.gif

Aciu jei kas atsius medziagytes daugiau jovitas@ntlworld.com

ax.gif ax.gif ax.gif

P.S. gal galite pakurti temyte kita is naujo, nes sita itariu kad neuzilgo gali baigtis. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daumox: 04 birželio 2009 - 21:30
QUOTE(Daumox @ 2009 06 04, 22:29)
P.S. gal galite pakurti temyte kita is naujo, nes sita itariu kad neuzilgo gali baigtis.  blush2.gif

Na dar kokį mėnesį užteks su mūsų tempais lotuliukas.gif
Dar 20 puslapių prirašyt reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 06 04, 19:51)
Na dar kokį mėnesį užteks su mūsų tempais lotuliukas.gif
Dar 20 puslapių prirašyt reikia doh.gif

aha, dabar pamaciau kad dar truksta doh.gif nemazai doh.gif apsiskaiciavau... blush2.gif

o siaip jei kas dar maitinasi pagal sita metoda parasykite, labai idomu butu isgirsti placiau ir gal kas tikrai gali medziagytes mestelt?

Aciu bus labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
je... tema ryskiai numirusi. Neikas nieko... g.gif
Atsakyti
Perskaičiau! bigsmile.gif Kai kas patiko, kai kas nelabai, kai kur klausimų kyla g.gif Sėkmingai prisitaikiau rekomendaciją pusryčiams valgyti tik vaisius, tuo labiau, kad kaip tik sezonas. Daržovių vasarą irgi daugiau valgau, juk nepalyginsi sode nuskinto salotos lapo su atvežtu tūkstančius km. Man kažkaip natūraliai gaunasi vasarą-rudenį daugiau daržovių valgyti, mėsos beveik ir nepasigendu. O štai žiemą ir kepsniuko, ir sriubos norisi, kažkaip nešildo tas obuoliukas kai lauke -20 blush2.gif Maisto derinimo fanatiškai neseku, bet šiek tiek atsižvelgiu. Vakare stengiuosi neprisivalgyti ir nevalgau, jei nesijaučiu alkana. Iš maisto nieko sau nedraudžiu, tik dabar 9 kartus pagalvoju, ar tikrai tikrai tikrai noriu smile.gif Na ir ką, svoris lėtai bet užtikrintai juda žemyn thumbup.gif

Žodžiu, nelaikau savęs Carro pasekėja, bet jo knygoje radau keletą minčių, kurios man tiko. O kaipgi kitos? Negi jau visos atsikratė "padangų"? biggrin.gif
Atsakyti
Dar "nedaskaičiau" knygos iki galo...Nekimba....
gelbėjimosi ratas dar šioks toks yra... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 26 birželio 2009 - 21:09
aš numečiau 10kg, aišku ne vien šios knygos dėka, bet ji labiausiai mane paveikė smile.gif labiausiai dėkinga jai, kad pagaliau davė paskutinį spyrį man atsisakyti mėsos smile.gif
na jau praėjo metai po jos skaitymo, tai jau ir užmiršau daug ką, biški apsileidau, teks dar sykį skaityti smile.gif
kitos jo knygos dėka jau kokių porą metų nerūkau smile.gif nežinau, gal tiesiog mane lengva paveikti smile.gif
Atsakyti
sveikos, reiks ir man pabaigti skaityt smile.gif
Atsakyti
Šiandien žiūrėjau laida per LNK "Paskutinė instancija", kur kalbėjo apie tai, ką mes valgom, apie visokias trąšas, modifikuotus produktus ir visokias E. Žiauru doh.gif Atrodo jau viskas girdėta ir žinoma, bet kai pamatai ir išgirsti naujai, tai vėl supurto į sasyską pažiūrėjus.
Alano knyga esu gal prieš metus perskaičius, užkabino kokiam mėnesiui, o po to vėl viskas pasimiršo ir grįžau prie seno doh.gif verysad.gif tokia jau aš esu silpnavalė. Jau kelinta diena geriu kokteilius iš šviežiai spaustų daržovių ir vaisių, o tarp kokteilių užkandu riešutais su razinom. Reikia truputį organizmą pilnaverčiais vitaminais pamaitint, nes jau baisu, valgai kugelius, kepsnius ir atrodo sotumo jausmo nėra, visada kažko nori.
Atsakyti
sveikos gyvos 4u.gif
esu naujokė, tik perskaičiusi"lengvą būdą sulieknėti" ir noriu pasidalinti su jumis mintimis apie tą reikaliuką mirksiukas.gif bandau dieną pradėti tik vaisiais ir visai man priimtinas šis būdas mirksiukas.gif bet dienos eigoje valgau viską, tik žymiai mažiau... kažin, ar pasimatys rezultatai? rolleyes.gif
Atsakyti
Taip ta knyga ir mane uzkabino sveikiau gyventi,maitintintis thumbup.gif . Ir tikiu,kad blogas maistas atima energija, sveikata, todel stengsiuosi naudot ko daugiau motinos gamtos naturaliu produktu. BE je, gal kas zinot kokia knygele, kur yra plina receptu, kad galetume paivarinti sveika raciona.
Atsakyti
Reikes ir man pabandyti surasti sia knyga ax.gif nes mesti rukyti tai padejo, tik del savo durnos galvos po kokiu 7-8 men pradejau vel sad.gif
Atsakyti