Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko vežiojot vaiką vežimuku?

mes vis dar draugaujam su vezimuku ,buna taip kad ir uzmiega ,tai pietu miegame lauke kokias pora valandu,na man tai labai patogu einant apsipirkti nereikia nesti maisu ir dar plius vaiko thumbup.gif
Atsakyti
mano mažylis kai tik išmoko vaikščiot į vežimą labai nenoriai sėdasi. nuo pusantrų metų iš viso isterijos prasidėjo sodinant į vežimą. tai vaikštom susikibę už rankyčių, o kai pavargsta tenka nešti doh.gif
Atsakyti
galiu kolkas tik patirtį su sūnum pateikti. nes panelė katik pradėjo trepsėti po namus, lauke su sunkiais žieminiais batais vaikščiot nebandėm
sūnus buvo storas drūtas vyriokas, kuris trepsėt pradėjo 10mėn, kaip tik buvo pavasaris-vasara. miesta bunant stengdavausi eiti nuo namų netoli įvertindama jo jėgas kad mano skaudančiai nugarai jo nešti nereikėtų..., po truputį didinom atstumus. turbūt daug įtakos turėjo tai kad vasara praleidom kaime, tai kasdien pro duris ir visa diena tapsi lauke, prisėda smėlynėj ir tt.t. pamenu kad 1m 3-4mėn vežimaičiu jau nebesinaudojom 4u.gif
Atsakyti
mes tai dar naudojam tik i lauka ir mieste kai vaikas miega nu dar kartais pamiega o taip tai jis savom kojom nori eit arba kad ji nestu
Atsakyti
mano dukrytei 1,5 metukų. kai išmoko vaikščioti, vežimo kaip ir atsisakė, bet po kiek laiko pradėjo mielai sėstis į vežimą ir prašytis vežiojama bigsmile.gif Pasivaikščiot einam už rankučių susikibusios, bet jei į kokią parduotuvę keliaujam, tai nėra bėdos vaiką į vežimą pasisodinti. thumbup.gif nereikia tempti pavargusio vaiko ir pirkinių rankose bigsmile.gif
Atsakyti
mes tai vezima palikom ramybej budamos metu ir beveik triju menesiu nes jai labiau tiko paciai ji stumti nei sedeti
Atsakyti
O mums vezimas sulyzo, tai kai einam kur gaunu nestis savo berniuka rankose, nes jis jau nelabai nori pats daug vaikscioti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
kolkas dar draugaujam su vezimu, nes dar anksti atsisakyti... mum tik 1m 1 men.
bet siaip jai patinka sedeti vezime...
Atsakyti
Berniukui 2,5 metukų tai prieš žiemą (arba prieš sniegus) toliau kur- pvz. į parką ar kur laisvėj dar veždavomės vežimą- dabar tai rogutes, o pavasarį žiūrėsim rolleyes.gif , šiaip aišku sveikiau gal kad kuo daugiau vaikščiotų mirksiukas.gif
Atsakyti
kai ismoko vaikscioti visai nebenori sedeti vezimuke schmoll.gif nei ant ranku jo paimti nei i vezimuka isodinti schmoll.gif noriu pats eiti smile.gif tai toli pasivaikscioti mes negali iseit .
Atsakyti
dabar paskaiciau sia tema, ir susimasciau, ar mano mazoji dar lips pavasari i vezimuka, nes dabar net neleidzia jos ant rankyciu nesti kaip nori pati vaikscioti g.gif
Atsakyti
mano dukrytei 2m. ir 2 men. dar labai mielai vazinejam vezimu, nes eiti nelabai megsta, buna, kad ir iki darzelio reik nest, nors tik 5min. kelio tera doh.gif
Atsakyti