Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko vežiojot vaiką vežimuku?

Įdomi tema rolleyes.gif . Jei kalbėti, iki kiek mano mažoji sėdėjo vežimėlyje, galiu pasakyti, kas ji visiškai nesedėjo schmoll.gif . Nežinau, bet su vežimėliu, mums buvo problematiška. Pakeitėm net tris vežimėlius, galvodami, kad vežimėlyje esmė, kodėl vaikas nenori sedėti. Tačiau taip nei vienas ir netiko. Tik įsodinta į vežimėlį žviegdavo iki mėlynumo, tad tekdavo iškelti ir nešti ant rankų, kol išmoko vaikščioti.
Atsakyti
mano mazyliui buvo "krize" pries pora menesiu,kai visai nenorejo vezimuko doh.gif ,pakaitem savo i sketuka,tai labai jame sedi,gal kol neatsibodes lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes dar vis vėžinamės . Taip norėčiau, kad tipentų šalia mano mažulė, bet dar nevaikšto ir gana. Taip laukiu tų žingsnelių, taip laukiu.....
Atsakyti
mes dar imam vežimėlį, bet labiau patinka jį stumti, nors kai pavargsta, labai patinka ir pailsėti, nors mums jau 1.5 mėn.
Atsakyti
maniškei jau treji,bet kai einam kur nors toliau kartais pasiėmam skėtuką.tai jai tingi eiti vežu.šiandien su sese ejom pasivaikščiot į toliau nuo namų esantį prekybos centrą,tai sesuo vežės savo 3mėn.lelių su vežimu,tai ir manoji noriai sėdėjo savo vežime.tai net pietų miegą nusnaudė,nes yra gulima padėtis
Atsakyti
Per antrąjį gimtadienį pardavėme vežimėlį, nes pastebėjome, kad kaskart jį stumdome tuščią - panelė pėdindavo šalia mirksiukas.gif
Atsakyti
Vežimą ir dabar naudoju nes patogiau jei kut toliau reikai eiti o jei išeinam prie namų tai savo kojitem smile.gif
Atsakyti
Kazkaip anksciau net nesusimasciau, kad per ilgai naudojom vezimeli g.gif nebenaudojam nuo vasaros pabaigo-tai dukrai buvo truputi daugiau nei 3 metukai. mes labai ilgai vasara budavom lauke, taigi be vezimo issiverte nebutumem.
As tai nemanau, kad kvailai atrodo trimetis vaikas vezimuke, daug kvailiau atrodo, kai mama visa slapia tempia vaika ant ranku arba sau is paskos (ir dar su kokiais nors pirkiniais) doh.gif
Atsakyti
Einam į lauką su vežimuku (1m.2mėn.), bet tiek jo ir tereikia.. Vaikšto daugiausiai, o aš bėgu iš paskos+vežimą tempiu.. Bet, kai pavargsta, pradeda prašytis ant rankų, o tada vežimas thumbup.gif
Atsakyti
Mums dabar krizė - atrodo, kad į vežimą būčiau vinių prikalusi, nenori sėdėti. O orai gražūs, oi kaip gaila. Tikimės įveikti krizę artimiausiu laiku, nes iki vaikščiojimo dar tolokai - mums aštuoni mėnesiai
Atsakyti
QUOTE(BoženaT @ 2007 03 25, 18:52)
Vežimą ir dabar naudoju nes patogiau jei kut toliau reikai eiti o jei išeinam prie namų tai savo kojitem smile.gif

Mes irgi taip darom... smile.gif
Atsakyti
Mes dabar tik savo kojytemis, vezimuko neimame, bet teks, nes labai jau pavargsta.. smile.gif
Atsakyti