Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko vežiojot vaiką vežimuku?

Mūsų dukra nuo mažumies nesėdėjo vežime tik miegodavo jei tik prabusdavo ant rankų taip buvo nuo gimimo iki kokių pusantrų metų na o dabar puikiausiai sėdi jau tuoj dus du su puse na tik jau vežimą ir šiaip rečiau naudojam jei kur netoli pati juk eina na o jei kelionė tolimesnė ar pasivaikščiojimas ilgesnis vežime sėdi be proplemų suaugo į protą hihihi.gif suprato kad kojos tai nevaldiškos biggrin.gif
Kažkaip net nepagalvojau tikrai kad ar pripras vežime ar tai juokingai atrodo mums visiems tik patogiau jeigu ji sėdi vežimuke mirksiukas.gif
Atsakyti
mano tai irgi negalejo ramiai pasedeti: arba valge arba miegojo o kitaip tai sukinejosi...neimanoma buvo... o kai pradejo po truputi tapu tap tai i vezimeli net neziurejo.Taigi mazdaug atsisakem vezimelio kai jai sukako metukai ir pora menesiu
Atsakyti
Gerai kai vaikas eina uz rankyte laikomas,mano tai visur leke,bego,dabar einam daug kur be vezimelio jei netoli namo,o jei kur toliau imu,kad nest netektu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erpa @ 2007 03 31, 21:27)
mano tai irgi negalejo ramiai pasedeti: arba valge arba miegojo o kitaip tai sukinejosi...neimanoma buvo... o kai pradejo po truputi tapu tap tai i vezimeli net neziurejo.Taigi mazdaug atsisakem vezimelio kai jai sukako metukai ir pora menesiu

pas mus ta pati situacija doh.gif bet dabar turim dviratuka tai man tikgerai kad ji jame sedi ir nei sukiotis nei tapu tapu nereik tik stumk thumbup.gif
Atsakyti
MUMS JAU KITA MENESI 2 METUKAI,BET NET NESIRUOSIAM VEZIMELIO ATSISAKYT KOKIUS METUS TAI TIKRAI-LABAI PATOGU,O IR MAZAJAM PATINKA STEBET PASAULI SEDINT:)
Atsakyti
Musiskis nuo 10men atsisako sedeti vezime g.gif
Atsakyti
mano vyresnelis i vezima lipti atsisake nuo metuku. biggrin.gif na o mazoji vis dar vazineja jame.ir jai patinka. bigsmile.gif kol dukrytei patiks vazineti ,tol tikriausiai vazinesime biggrin.gif

-------------------------------

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Vežimėlį naudojome nuo kokių 1 metukų retai - kai miegodavo lauke, arba išeidavome pasivaikščioti - vežimą stumdavau, o mergaitę nešdavau doh.gif Ji pas mus su charakteriu - vežimą pasiimti reikėdavo būtinai, bet jame sėdėti išvis nenorėdavo schmoll.gif
Atsakyti
Mes taip pat dar važinėjam kolkas kartais patinka kartais nelabai... mirksiukas.gif
Atsakyti
kai dukra pradejo vaikscioti, nelabai nori sedeti vezime, todel daznai tenka ja isimti is vezimo, nes kitaip buna labai daug asaru
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 04 18, 22:07)
Mes taip pat dar važinėjam kolkas kartais patinka kartais nelabai... mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pas mus panaši situacija, mes dar turim dviratuką, tai kai vežimas pabosta keičiam jį dviratuku blush2.gif kartais visai neblogai susitariam mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums dar vežimas tikras draugas, ir miegam ir važinėjam , jiems tapinka, kol nesustoji g.gif
Atsakyti