Mūsų dukra nuo mažumies nesėdėjo vežime tik miegodavo jei tik prabusdavo ant rankų taip buvo nuo gimimo iki kokių pusantrų metų na o dabar puikiausiai sėdi jau tuoj dus du su puse na tik jau vežimą ir šiaip rečiau naudojam jei kur netoli pati juk eina na o jei kelionė tolimesnė ar pasivaikščiojimas ilgesnis vežime sėdi be proplemų suaugo į protą suprato kad kojos tai nevaldiškos Kažkaip net nepagalvojau tikrai kad ar pripras vežime ar tai juokingai atrodo mums visiems tik patogiau jeigu ji sėdi vežimuke
mano tai irgi negalejo ramiai pasedeti: arba valge arba miegojo o kitaip tai sukinejosi...neimanoma buvo... o kai pradejo po truputi tapu tap tai i vezimeli net neziurejo.Taigi mazdaug atsisakem vezimelio kai jai sukako metukai ir pora menesiu
Gerai kai vaikas eina uz rankyte laikomas,mano tai visur leke,bego,dabar einam daug kur be vezimelio jei netoli namo,o jei kur toliau imu,kad nest netektu
mano tai irgi negalejo ramiai pasedeti: arba valge arba miegojo o kitaip tai sukinejosi...neimanoma buvo... o kai pradejo po truputi tapu tap tai i vezimeli net neziurejo.Taigi mazdaug atsisakem vezimelio kai jai sukako metukai ir pora menesiu
MUMS JAU KITA MENESI 2 METUKAI,BET NET NESIRUOSIAM VEZIMELIO ATSISAKYT KOKIUS METUS TAI TIKRAI-LABAI PATOGU,O IR MAZAJAM PATINKA STEBET PASAULI SEDINT:)
mano vyresnelis i vezima lipti atsisake nuo metuku. na o mazoji vis dar vazineja jame.ir jai patinka. kol dukrytei patiks vazineti ,tol tikriausiai vazinesime
Vežimėlį naudojome nuo kokių 1 metukų retai - kai miegodavo lauke, arba išeidavome pasivaikščioti - vežimą stumdavau, o mergaitę nešdavau Ji pas mus su charakteriu - vežimą pasiimti reikėdavo būtinai, bet jame sėdėti išvis nenorėdavo