Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko vežiojot vaiką vežimuku?

Mano vaikui 2m.4mėn. ir kai reikia kur toliau ar greičiau nuvažiuot imam vežimą. Kai netoli einam-tai pėstute. Bet nuvažiavus į kurortą ar kur kitur, kur reikia daug eiti, gyvenimo be vežimo neįsivaizduoju g.gif Mano vaikinas sveria 16kg., aš ilgai jo negaliu nešt.
Nors kai sūnus buvo 1,5m. aš galvojau,kad mums vežimo nereikės ir jį pardaviau doh.gif Bet tuoj turėjau pirkt kitą...Mano nuomone iki 3m. tikrai dar reikės to vežimo smile.gif
Atsakyti
mes tasisakem vezimuko 1.4 men., nors ir iki to laiko mazoji nenorejo sedeti jame. matyt, priklauso nuo vaiko iki kada jam reikia to vezimelio , o gal ir nuo tevu g.gif
Atsakyti
As irgi vos nepaskubejau parduot vezimo, nes jo jau kaip ir nebereikejo. O dabar imam, kai vaziuojam kur toliau, kur reiks daug vaikscioti. Ir mums patogu ir vaikas gali nusnausti jei uzsimano miego ax.gif
Suneliui dabar 1 ir 10men. rolleyes.gif
Atsakyti
Kai pradėjo vaikščiot nuo 10mėn, tai jokiu būdu nepasodinsi, visur tapu tapu, iš pradžių dar tampydavausi vežimaitį, bet nuo metų laiko padėjau į šalį, kas iš to, jei vaikis nesėdi tam vežime unsure.gif
Atsakyti
dar kol kas mes ji turime, galvoju dar prireiks jei vaziuosime kur prie juros mirksiukas.gif o siaip tai nelabai jis jam reikalingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 06 07, 19:49)
dar kol kas mes ji turime, galvoju dar prireiks jei vaziuosime kur prie juros  mirksiukas.gif o siaip tai nelabai jis jam reikalingas biggrin.gif

gerai prie jūros, jei užmigtų,tai į vežimuką ir miega sau ramiai ...nu aišku ne visi vaikai miega vežimukį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėM @ 2007 06 07, 20:47)
gerai prie jūros, jei užmigtų,tai į vežimuką ir miega sau ramiai ...nu aišku ne visi vaikai miega  vežimukį smile.gif

ale ant smejaus minksciau hihihi.gif
Atsakyti
Mes tai dar ir važinėjam,kai tik einam kur toliau,kartais eina net sėti nenori,o kai tik einam be vežimo tai apa ir apa ir jei nepaiimi tai ir rėks visą kelią. doh.gif
Atsakyti
Maniškiui 1,5metų vežimėlis mums reikalingas tik kelionėse,o šiaip į laukutį važiuojam su dviratuku.Sūnui labai patinka su juo važiuoti ir noriai ilgas distancijas jame išsėdi biggrin.gif
Atsakyti
mums iki pusantrų metų dar reikėjo vėžimuko draugijos,o po to visur ir visada naudojam kojytes
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2007 07 29, 14:32)
mums iki pusantrų metų dar reikėjo vėžimuko draugijos,o po to visur ir visada naudojam kojytes

Nu tikri šaunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliux @ 2007 08 02, 15:16)
Mes irgi jungiamės prie sunkiasvorių ax.gif  lygiai metukų svėrėm 11,4 kg o ūgis 80 cm tongue.gif

Mano nei vienas nei kitas nemėgsta tų vežimų,kai tik eit išmoko iškart į kojas ir jokio vežimo jiems nereikia ir per jėgą neikiši,nesėda ir viskas,mažoji jau geriau ropos bet nesėdės. doh.gif
Atsakyti