Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko vežiojot vaiką vežimuku?

Mes vežimo visiškai nenaudojom.

Gyvenam name už miesto, tai kažkaip jo nebuvo kur ir vežt. Kieme tiesiog vaikštom arba ant dekučio sėdim, o jei važiuojam į miestą, tai su mašina ir ta specialia sodyne, su kuria vyriškis ir panešiodavo.
Kol nevaikščiojo, tai su ta pačia kėdute ir į kiemą išsinešdavau...

Žodžiu, turėjom tokį daiktą namie, bet gal kokius trsi kartus per abu vaikus suskaičiuočiau, kai jis buvo naudojamas.
Atsakyti
mano dukrytei 2metukai. vežime nebesėdi jau turbūt nuo rudens g.gif galvojam jau pardavinėt, bet mama sako - vasara ateina, gal kur toliau sugalvosit pasivaikščiot išeit.. bet mergina vežimėlio nebemėgsta, labai jau savarankiška nori būt rolleyes.gif
Atsakyti
As tai vyresniaja veziodavau vezime buvo virs 2m, nes reikedavo kur toliau nueiti ji dar ir pamiegodavo. Ji vezimuke sedejo, jai patiko. O va mazoji dabar jai jau 1,9men tai jau su vezimuku vaziuoti net nenori. Dar palaikysiu kol vasara baigsis, nes gal noresis kur toliau pavaziuoti.
Atsakyti
Maniškė vežimo atsisakė, kai pradėjo pati vaikščioti, tai maždaug nuo 1-1,2 metukš vežimas tarnaudavo tik kaip lova miegojimui lauke ax.gif
Atsakyti
Mano mažajam dabar jau 1m ir 10mėn. tačiau vežimukas vis dar mūsų draugas. thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojom sportinuka kol visai neisaugom, saldziai miegodavom laukutyje, o ilgesniais atstumais ir veziodavom savo pupa iki kokiu 1,8 metu, dabar jau visus vezimelius isaugom, tad gerai, kad yra dar truputi sniegucio, tai rogese sedim, nes ktaip teciai turetu ant rankyciu nesioti smile.gif
Atsakyti
mum metukai. vežime dar sėdim.
dabar svarstau ar verta pirkt pavasariui - vasarai skėtuką ar ne
Atsakyti
QUOTE(RutaT @ 2009 02 14, 01:26)
Mane labiausiai nervija zmoniu pastabos tokia didele ir dar vezimo reik...  unsure.gif Koks kieno reikalas. As daugiau - maziau vezima dukrai iki 3.5 metu naudojau. Aisku, kur i kiema palakstyt tai kai pradeda vaiksciot galima be vezimo eiti. Bet jei seima aktyviai gyvena, keliauja, o galu gale ir norint "prasinesti" per parduotuves, manau, vezimas butinas. Jei ne vaikui, tai bent daiktams isidet. Ir numigt esant reikalui. Jau tikrai negalima versti kad ir trimecio visa diena vaikscioti po miesto centra, muziejus ir pan.  schmoll.gif

Pritariu, maniske irgi mielai vezimuke sedejo iki 3,5 metu, kadangi tolokai gyvenam nuo centro, o ir gatve judri kuria eiti nemaza atsuma reikia, tai ir jai patogu ir man ramiau, be to pirkinius tuo paciu parsigabendavau ir kieme grynam ore pamiegodavo thumbup.gif Jei atsumai trumpi eidavo pati ax.gif
Atsakyti
mes vezimuko atsisakem nesulauke 2 metuku, bet papratinti vaika teko doh.gif . Nors tikrai nieko blogo nematau kai ir vyresni vaikai vaziuoja vezimuku, tiesiog mano nuomone, kuo daugiau vaikas juda, tuo jam paciam geriau smile.gif
Atsakyti
Mums 13 menesiu, vaiksciot mokam, bet su vezimeliu ir dar draugaujam.
Atsakyti
4u.gif sveiki!!! mumsmetukai,vaikscioti nemokam, ir tingim sad.gif pergyvenu labai ...
be vezimo niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatine69 @ 2009 03 30, 22:44)
4u.gif  sveiki!!! mumsmetukai,vaikscioti nemokam, ir tingim sad.gif pergyvenu labai ...
be vezimo niekaip  doh.gif

Nepergyvenk 4u.gif Mes labai ilgai su vezimeliu vazinedavom, gal iki 1,5 metuku, paskui imdavom vezimeli del visa ko, kad butu kuo gristi namucio. Dar ir dabar eiti kartais nenorim, tai teciai nesa (o jau 13 kg sveriam doh.gif ) Musu dukrytei jau 2,3 metu wub.gif
Atsakyti