Mes vežimo visiškai nenaudojom.
Gyvenam name už miesto, tai kažkaip jo nebuvo kur ir vežt. Kieme tiesiog vaikštom arba ant dekučio sėdim, o jei važiuojam į miestą, tai su mašina ir ta specialia sodyne, su kuria vyriškis ir panešiodavo.
Kol nevaikščiojo, tai su ta pačia kėdute ir į kiemą išsinešdavau...
Žodžiu, turėjom tokį daiktą namie, bet gal kokius trsi kartus per abu vaikus suskaičiuočiau, kai jis buvo naudojamas.
mano dukrytei 2metukai. vežime nebesėdi jau turbūt nuo rudens
galvojam jau pardavinėt, bet mama sako - vasara ateina, gal kur toliau sugalvosit pasivaikščiot išeit.. bet mergina vežimėlio nebemėgsta, labai jau savarankiška nori būt

Maniškė vežimo atsisakė, kai pradėjo pati vaikščioti, tai maždaug nuo 1-1,2 metukš vežimas tarnaudavo tik kaip lova miegojimui lauke

Mano mažajam dabar jau 1m ir 10mėn. tačiau vežimukas vis dar mūsų draugas.

Mes naudojom sportinuka kol visai neisaugom, saldziai miegodavom laukutyje, o ilgesniais atstumais ir veziodavom savo pupa iki kokiu 1,8 metu, dabar jau visus vezimelius isaugom, tad gerai, kad yra dar truputi sniegucio, tai rogese sedim, nes ktaip teciai turetu ant rankyciu nesioti

QUOTE(RutaT @ 2009 02 14, 01:26)
Mane labiausiai nervija zmoniu pastabos tokia didele ir dar vezimo reik...
Koks kieno reikalas. As daugiau - maziau vezima dukrai iki 3.5 metu naudojau. Aisku, kur i kiema palakstyt tai kai pradeda vaiksciot galima be vezimo eiti. Bet jei seima aktyviai gyvena, keliauja, o galu gale ir norint "prasinesti" per parduotuves, manau, vezimas butinas. Jei ne vaikui, tai bent daiktams isidet. Ir numigt esant reikalui. Jau tikrai negalima versti kad ir trimecio visa diena vaikscioti po miesto centra, muziejus ir pan. 

Pritariu, maniske irgi mielai vezimuke sedejo iki 3,5 metu, kadangi tolokai gyvenam nuo centro, o ir gatve judri kuria eiti nemaza atsuma reikia, tai ir jai patogu ir man ramiau, be to pirkinius tuo paciu parsigabendavau ir kieme grynam ore pamiegodavo

Mums 13 menesiu, vaiksciot mokam, bet su vezimeliu ir dar draugaujam.

be vezimo niekaip

QUOTE(Muskatine69 @ 2009 03 30, 22:44)

be vezimo niekaip

Nepergyvenk