Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko vežiojot vaiką vežimuku?

Kadangi mums tik metukai, tai su vežimuku dar draugaujame. Nors metukų proga gavome dviratuką, tai turbūt vežimukas keliaus į rusį, o mes draugausime su dviratuku g.gif
Atsakyti
o mes iki dvieju tikrai vazinejomes ,galima sakyt kol i darzely isejo man buvo patogu ,o jam smabu. ir neraike skubet jau atsisakyt
Atsakyti
maniskiui ti meta ir sveria beveik 15kg bet girdejus kaip pradeda patys lakstyti tai tada numeta...na tikiuosi kad greitai prades vaikscioti blush2.gif
Atsakyti
mes iki 4 menesiu neikisom i vezima,klykdavo,paskui iki metuku mazdaug..kai vaikscioti pradejo,man kazkaip geda buvo vezti,galvojau jau per didele rolleyes.gif tai tik retsykiais,butinu metu ,i poliklinika ar kur..su vezimu ax.gif Dabar po menesio bus trys metai..o jau mes labai seniai pestute viska apeinam thumbup.gif
Atsakyti
Maniškei virš dvejų, vis dar naudojam vežimuką, nes darželis toli. O šiaip ir be vežimuko į lauką išeinam.
Atsakyti
mes dar kartais pasivezinam smile.gif
Atsakyti
mums 1,5 m. ir vezimuka dar naudojam.
Atsakyti
Mums vezimas labai reikalingas, nes ka lauke stumdytumem biggrin.gif . Kalbant rimtai, tai dar neatsisakom, nes pats nelabai ilgai paeina ir prasosi ant ranku, o nesti tai yra ka blush2.gif . tad vezimas mums draugas ax.gif .
Atsakyti
Mes vel predejom naudoti, atsilo orai ,norisi laike pabuti ilgiau, vaikas prisilaksto ir po to su dideliu noru sedi vezime, ir man labai gerai nereikia jos tampyti ant ranku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapitoška: 09 balandžio 2009 - 15:50
Mum greit pusantrų metukų ir pastebiu, kad tikrai mažiau naudojam, bet ne sąmoningai, o tiesiog natūraliai taip gaunasi 4u.gif , pati daugiau nori eiti tongue.gif , bet iki visiško atsisakymo, manau, dar toli mirksiukas.gif
Atsakyti
Mazyliui bebeik pusantru metu,taciau vezimelio jau seniai nenaudojame.Na,nenori jis jame sedeti,o vien vaikscioti pats smile.gif
Atsakyti
na mes tai paskutinį kart aną vasarą ir tai tik prie jūros kai buvom, kaškaip veltui lengvesnį pirkom, šiaip net nežinau gal ji ir sedėtų, bet kad nėr kur, gal dar prireiks kada smile.gif
Atsakyti