Mes kai anksti vaikscioti pradejom,tai be vezimo daznokai eidavom kazkur nuo 1.2men,tik rankytes nenoredavo duoti tai tekdavo palakstyti, na o jau nuo 1.8men isvis supakavom,nes ismokom rankyte duoti ir nelakstyti nuo mamos,nors aisku ir dabar visko buna
.

as masinoj turiu sketuka, ir kai MB nemato po parduotuves kartais dar pravezu nes prekybos centre pagauti sunku butu
o ir siaip kai jis pats tarkim ji stumia man ramu kad nebegs
ir pavargusio nest nereikia

Pupai 1,7 m. - jau apsieinam be vezimo

Mes nuo 1m 4 men nebenaudojam vezimuko

Nuo metų, kai pradėjo lakstyti. Tada vežimėlis tapo tiesiog nereikalingas, nes jame nesedėjo.
Vežiojom maždaug iki 2-jų metukų (daugiausiai tolimesnėm kelionėm buvo naudojamas), nors dabar, tai kartais atrodo, kad sutiktų mielai su sese apsikeisti vietom

Kai pradejo vaiksciot,tai ir praktiskai nebenaudojamas vezimas. Buna kad pamato tai pasipraso,kad pavezinciau. O siaip sketuka turim ir jei kur reikia ilgesnei kelionei tai pasiimam,kad vaikas nepavargtu ir teveliai paiilsetu

mano vaikiukui ne uz kalnu 2metukai
ir y vezima sestis visai nenori,eidama y miesta vezimely pasiimu tik atsargai kad reikalui esant galesiu maziuka pavezti
sakau nupirksim triratuka pastumdysiu su juo ,ir sunyciui bus ydomiau nei vezime
bet ne ir tas netinka
nori eit pats ir jokiu jam ratuku nereikia

Mazdaug iki metuku, veliau tiesiog nesededavo vezimelyje, stodavosi ir bandydavo islipti, todel teko atsisakyti sio daikto.

Vezimelyje sedejo iki 1metuku,o siuo metu jis mums visai nereikalingas

10 mėn. mano mergaitė grąsiai vaiksčiojo laikydamasi už vienos rankos, tai nuo tada vėžimėlyje jau niekaip mesėdejo. Prmojo gimtadienio proga gavome dovanų "karvutę" -triratį , o jame puikiausiai sėdi.
Net atsistoja ir laikydamasi uz karvutės ragu net šokinėja pagal muzika. Taip šauniai atrodo

nuo 8 menesio nenaudojom vezimelio,visuomet ant teveliu rankyciu,taip ir uzaugom kol pradejo drasiai zengti zingsnius.