Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko vežiojot vaiką vežimuku?

Kai maniskei buvo 9 men. dar nevaiksciojo, bet ir vezime labai nenorejo sedet. Jei 15-20 min. pabudavo jame, tai viskas tuo ir baigdavosi-rekdavo,cypdavo. Ziuresim kaip bus siais metais. Kai isenam pasivaiksciot, tai tik spek lekt is paskos. Eina ten kur nori ir viskas. Sakau, gal kai issiruosim toleliau su vezimu, tai pavargus pasedes jame.
Atsakyti
mano suneliui metukai ir trys menesei ji mikdau lauke vezimelyje kad ir nemiega jis mielai sedi jame ,tai kol jis pats neatsisakys tol veziosiu wub.gif
Atsakyti
Ms vežimėlio nenaudojame nuo 1,5 metų. Ir už tai esu dėkinga auklei. Sūnus kiekvieną dieną su aukle nueina po 2 kilometrus iki jos namų ir dabar taip priprato vaikščioti, jog apie vežimėlį nebeliko jokių minčių thumbup.gif Ir vaikšo tvarkingai įsikibęs į ranką.
Atsakyti
Maniskiui dabar 2 m. 8 men., tai jau keli menesiai net parduotuvej i jokia masinyte niekaip neikisi. Visur pats, obuoliu ar pomidoru i maisiuka turi ideti jis, visur pats doh.gif O vezimo mes atsisakem, kai suejo metai 4u.gif
Atsakyti
Mano mergytei 2 metai, ir mes dar naudojam vezimuka - sketuka. I lauka kartais einam su vezimu, kartais be, nes ji megsta ir pavaiksciot, ir pasedet. Bet labiausiai nepamainomas dalykas tai yra parduotuveje. ok.gif Mielai sedi savo vezime, kol mes kokia valanda ar daugiau vaikstom po maxima (mes apsipirkinejam reciau bet rimciau ax.gif ), kartais, kai uzsistovi prie kokios prekes, bando islipt, nes tai labai paprasta ir ji moka, todel pririsam, jei pajaucia kad prirista - daugiau nelipa. Jei pamirstam - tenka leisti truputi pavaiksciot. doh.gif
Atsakyti
Mes vežimą link pavasario vėl išsitraukėm, nes per žiemą nebuvo kur važiuoti. Nors mūsiškis daugiau jį stumia negu pats sėdi ir dar rėkia, kad viską pats darys, t.y. stums doh.gif Manau, jog vežimas yra nepamainoma priemonė grįžimui iš parduotuvės ar iš miesto, nereikia jokių opapa thumbup.gif Manau, kad dar per vasarą pavažinėsim, kol visai išaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niuka @ 2005 08 01, 20:41)
Sveikutės,

Lygtai seniau kazkada maciau buvo tokia tema, bet dabar niekur nerandu. Kai maciau  mano mazius dar net nevaiksciojo, taigi tema nesusidomejau. O man idomu iki kada savo vaikiukus veziojot ar veziojat vezimuke (sportinuke), kad neatrodytu labai juokingai ir dar labai bijau jei per ilgai veziosiu, tai gali priprasti, kad visad gali sededamas keliauti ir gali nebenoret pats eiti. Maniskiui beveik 2 meteliai, jei vezimo nepasiimu, tai butinai turiu nesti pats niekaip neina, o jei pasiimu, tai kaip i galva sauna kartais eina, o kartais tik sedi ir net lipti nenori.

Laukiu pasidalinant mintimis ir patirtimi.

Mums dabar 1.4 ir mes laaaabai megstam sedet vezimuke manau kad ir kita vasara mes dar turesim vezimuka nes mano mazius tinginukas ax.gif
Atsakyti
mano merginai 2.2metuku,tai kai einam i lauka visad paklausiu ar eis pati kojytem ar imsim vezima,tai kaip ji nori taip ir buna.Kai pasako kad neims tai ir eina,o jeigu jau tingi tai iskarto tempia vezima kartu, tai kad jauciu dar sia vasara pasivezinsim su juo
Atsakyti
Mano mažiui 2,2 m. Vežimo atsisakėm lygiai per antrąjį gimtadienį.Tačiau dar iki kokio kovo vidurio (kol sniego buvo) būtų pravertęs,nes prirengtam,o plius dar ir sniego ne mažai buvo sunkoka eiti.Manau,kad galvojant atsisakyt vežimo reiktų atsižvelgt dar ir į tai,koks yra tuo laiku metų laikas.Nes jei mažiui yra 1,5-2 metai žiemą,manau vežimas dar ir kaip pagelbėtų,o jei vasarą ar pavasarį,tegu jau zuikis pats mankština kojytes fitness3.gif Žinoma,dar priklauso ir nuo pačio vaiko.
Atsakyti
Kai skubu kur su reikalais, tai visada pasiimu vezimuka, bet siaip tai labaiu didzioji nori jame pasivazineti nei mazoji.
Atsakyti
Mano maziui po menesiuko bus 2 metai, bet dar vezimo nenorim visiskai atsisakyti schmoll.gif Man paciai taip lengviau, nes sunus rankyte retai duoda, bega,kur tik uzsimano,net i gatve doh.gif , arba opapa uzsimano smile.gif Jis ir pats nieko pries kartais vezimuke pasivazineti, nors manau,kad jam nuobodoka turetu buti.. Taigi ziurim pagal situacija, arba imam vezima,arba kojytem zygiuojam biggrin.gif
Atsakyti
Mums jau 1.7m.iki šiol miegam diena lauke vežimėlyje.prieš menesį mums gimė broliukas,tai vežimėlį norejom perduoti jam,bet dukra kategoriškai atsisakė miegoti diena name.tai teko atsisakyti šios idejos.manau vežimėlyje miegosimekol tilpsime ( mažiausiai dar metus ).o vaikščiojam mes savo kieme tai vežimėlis mums nereikalingas.
Atsakyti