Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko vežiojot vaiką vežimuku?

Aš abu vaikus vežiojau iki 2,5 m. Bet jau nuo 2 m. mažai jo reikėdavo, tik tada, jei kur nors toli eidavom
Atsakyti
O mes vezimo jau nenaudojam nuo 1,5 metuko, nes maze labai noredavo vaikscioti, tai taip gaudavosi, kad iseinam su vezimu, o i ji visai nesedam doh.gif . Vezimas musu toks pakankamai sunkus budavo, tai atsisakem mes jo greit. smile.gif
Atsakyti
Mes tai dar vezime tongue.gif nes iki pardos toloka doh.gif o peskom+tases nelabai doh.gif
Jei i kiema iseinam wub.gif tai be vezimo tongue.gif Dabar ,kai bus salciau eisim tik be vezimo schmoll.gif
Atsakyti
Mes maždaug nuo 1,3metuko keliavom be vežimo, jei jau pasiimdavom vevežimą, tai jame truputį pasėdėdavo ir daugiau jį stumdavo arba keliaudavo savo keliais smile.gif Tačiau dabar pastebėjau, kai išeinam į lauką kiek paėjusi reikalaujasi ant rankų, o pamačiusi pažystamą vaiką su vežimu irgi nori sėst į šią transporto priemonę. Taigi vėl išsilanktėm vežimus (turim 2), vieną panaudojam namie(dukytė pati pasėdi ir lėles ir mškučius savo pavežioja), o kitą pasiimam - jei keliaujam toliau nuo namų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitana: 07 gruodžio 2005 - 16:40
As vezima imu tik i parduotuve,naudoju ji kaip drausminimo priemone,nes tada dukra negali lakstyt po parduotuve ir ja siaubti biggrin.gif ,be to ir parsinesti krepsius su pirkiniais butu sunku,jei dar vaika reiktu kartu su savim temptis blink.gif
O siaip i lauka be vezimo einam jau nuo 1,1 m. Aisku ,labai toli nenueinam,nes musu kelioniu kryptys su dukra skiriasi biggrin.gif -ji i viena puse,o as kita,bet bandom tartis biggrin.gif
Atsakyti
Vezimuke vaziavo iki 1.3m,po to savom kojytem tipeno,mat reikejo pripratint prie savarankiskumo,nes jau kitas gyventojas pilvelyje buvo 4u.gif Siaip labai greit atprato nuo vezimuko
Atsakyti
Mes vezime nesedim nuo 11men, bet jau ir anksciau nelabai noriai sesdavos, nebent miego noredavo, jei bandai sodint saukia, nori lipt lauk, Tai budavo issinesu vaika ir vezima lauk, tai vezima stumiu o vaika nesu biggrin.gif , tai nusprendziau kad tik su vaiku bus lengviau.
Atsakyti
ax.gif mes vezime jau senai nesedim.kai ismoko atsistoti pats vezime 10-11men.nu to laiko ir sudetinga tapo toki turta gabenti vezimuke.pradejau bijoti,kad neiskristu.dabar jau tapena pats.kaip tikras vyras!
p.s.o rogutese mielai sedi...tad laukiam sniego newyear.gif
Atsakyti
maniskis su vezimu pradejo kariaut iskart kai vaiksciot eme[mazdaug metuku],o visiskai jo atsisakem 1,5 metu.vyras net i penkta auksta pas mociute pats lipdavo thumbup.gif
Atsakyti
mums irgi tapo problema su veziojimu vezimuke g.gif ,truputuka pasedi ir viskas,paleiskit ja,ji pati eis,tik deje principingai eina i ta puse i kuria mum nereikia.. biggrin.gif
Atsakyti
Mano vaikui 2 m. 10 mėn. ir vis dar naudojamės vežimu. I darželi vežu su skėtuku, kai daug sniego varom su rogėm. Žodžiu tik išeina iš laiptinės ir sako nešk. Pats visai lauke nenori vaikščiot, namie kaip vijurkas. Nedarau iš to problemos ir vežimu naudojuosi kaip palengvinimo priemone, nes man per sunku nešioti. Gal kas turi kokių patarimų tuo klausimu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kotiki @ 2005 12 20, 10:05)
mums irgi tapo problema  su veziojimu vezimuke g.gif ,truputuka pasedi ir viskas,paleiskit ja,ji pati eis,tik deje principingai eina i ta puse i kuria mum nereikia.. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Lygiai tas pats su mano Skirmantu, visada nuvede Justa i mokykla mes einam peskute. Negalima jo laykti, jis nori eiti didelis, nes jis jau mano esas didelis doh.gif Tai uzeinam i kiekviena krautuvele, pasilabint, patikrinam kiekviena skylute, paziurim kas siukslinese gyvena...... O baiasiausia kai pamato lektuva uzvercia galva i dangu ir pedina tiesiai i gatve doh.gif blink.gif
Atsakyti