Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko vežiojot vaiką vežimuku?

vežimo atsisakėm 1 m. 5 mėn. jei važiuodavo su vežimu tai grįždavo kojytėm šaltom, nors ir žieminiai batukai + vilnonė kojinytė. tai su aukle nusprendėm kad po biški po biški, o dabar ir vežimo nebereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kutes @ 2005 12 23, 02:40)
Mano vaikui 2 m. 10 mėn. ir vis dar naudojamės vežimu. I darželi vežu su skėtuku, kai daug sniego varom su rogėm. Žodžiu tik išeina iš laiptinės ir sako nešk. Pats visai lauke nenori vaikščiot, namie kaip vijurkas. Nedarau iš to problemos ir vežimu naudojuosi kaip palengvinimo priemone, nes man per sunku nešioti. Gal kas turi kokių patarimų tuo klausimu? smile.gif

Tai, kad čia jokia ne problema. Tiesiog vežioji kol vaikas nori ir viskas. Maniškei 2.4 m. Jei einam tik į kiemą, tada žinoma jokio vežimo, bet jei turiu reikalų, tai tik vežimas. Kitaip jai reikia pastovinėti prie kiekvienos vitrinos, o gal ir užeiti į pardes ir tt. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2005 12 23, 15:38)
vežimo atsisakėm 1 m. 5 mėn. jei važiuodavo su vežimu tai grįždavo kojytėm šaltom, nors ir žieminiai batukai + vilnonė kojinytė. tai su aukle nusprendėm kad po biški po biški, o dabar ir vežimo nebereikia  biggrin.gif

g.gif Pavydziu jums, musm neiseis dar ilgai be vezimo, tik parke 4u.gif Nes jis mane nervina islanksty sulanksty, i bagazine ikisk iskimk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niuka @ 2005 08 01, 20:41)
Sveikutės,

Lygtai seniau kazkada maciau buvo tokia tema, bet dabar niekur nerandu. Kai maciau  mano mazius dar net nevaiksciojo, taigi tema nesusidomejau. O man idomu iki kada savo vaikiukus veziojot ar veziojat vezimuke (sportinuke), kad neatrodytu labai juokingai ir dar labai bijau jei per ilgai veziosiu, tai gali priprasti, kad visad gali sededamas keliauti ir gali nebenoret pats eiti. Maniskiui beveik 2 meteliai, jei vezimo nepasiimu, tai butinai turiu nesti pats niekaip neina, o jei pasiimu, tai kaip i galva sauna kartais eina, o kartais tik sedi ir net lipti nenori.

Laukiu pasidalinant mintimis ir patirtimi.

Mes atsisveikinom su vezimu 1.5 m. Buvo sunku, nes vos spejau ji gaudyti smile.gif Tada buvo laikotarpis, kai jis 'neturejo kojyciu', bet paaiskinu, kad mamytei sunku ji tampyti ir bambedamas eina salia... biggrin.gif Teciui toks triukas nepraeina, tai pasodina ant kaklo ir nesa bambedamas... biggrin.gif Kai kurie tingi vaikscioti arba greitai pavargsta, juk dar mazuliukai... kaip atspet i, del ko nenori vaikscioti? g.gif Neaisku.
Atsakyti
Vezimo atsisakiau kai suejo metai ir pats vaikscioti pradejo. Tik todel kad tingejau tampyti is trecio auksto. Buvo ziema tai iseinam i lauka. Pavaiskto, panesioju. bet salta tai neilgai budavom, bet po du kartus kartais eidavom, o pavasari jau maziau reikejo, tik toli, jei kur issiruosdavau. Bet kartais ir dabar nori isiropsti.
Atsakyti
Mano dukrytei 1m.4men. ir mes jau senokai pamirsom kas tai yra ax.gif Mano saulytes niekaip neikisi i vezimeli, ji pati labai nenori schmoll.gif Bet manau reikia ziureti i kiekviena vaika atskirai, nes visi vaikuciau yra skirtingi ir skirtingu laiku atsisako tos transporto priemones biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyresnioji nebesėdo į vežimą nuo metų. O jaunylis jo atsisakė būdamas 10 mėn. Jis jau vaikščiojo ir jau nebenorėjo sėdėti. O ir man buvo sunku tampyti iš 4 aukšto ant kupros, nes nėra lifto. Tada nusipirkome triratuką, kuris skirtas nuo 10 mėn. ir vežiojau su triratuku. Vis lengviau tampyt laiptais. Bet ir čia važinėjosi kokias tris savaites, nes nebenorėjo sėdėti, reikėjo stumdyti. O nuo 11,5 mėn. į lauką eidavome iš viso be jokios technikos, nes jis eidavo rankioti šiukšlių, gaudyti katinų, o triratį stumdžiau aš pati. O triratukas dėmesio susilaukdavo tik namuose, kur, nuėmus kūdikio krepšelį, juo važinėjosi didžioji.
Atsakyti
Mes tai nevažinėjame nuo kažkur 1,5 metų, nes buvo ruduo ir tampyti jį po purvynus buvo paprasčiausiai nepatogu. Nors ir šiaip jis nuo metų buvo nelabai naudojamas, dažniau važiuodavome dviratuku ar pėsčiomis eidavome. Bet jei pavasarį kur nors reikės skubiai nueiti ar šiaip ilgesniam laikui sugalvosime laukelyje pabūti, tai manau mes jį vėl prisiminsime. Na taip gi patogiau ir mamai ir pačiam vaikučiui.
Atsakyti
Mano mažoji kažkur iki metukų ir 3mėn. labai nenorėdavo sėdėt vežime schmoll.gif Dabar kai jai 1m.ir 8mėn.,ji pamatė,kad labai jau patogus daiktas tas vežimas ir mielai jame važiuoja biggrin.gif ir net pietų miegelį pradėjo miegot vežime blink.gif
Atsakyti
QUOTE(niuka @ 2005 08 01, 10:41)
Sveikutės,

Lygtai seniau kazkada maciau buvo tokia tema, bet dabar niekur nerandu. Kai maciau  mano mazius dar net nevaiksciojo, taigi tema nesusidomejau. O man idomu iki kada savo vaikiukus veziojot ar veziojat vezimuke (sportinuke), kad neatrodytu labai juokingai ir dar labai bijau jei per ilgai veziosiu, tai gali priprasti, kad visad gali sededamas keliauti ir gali nebenoret pats eiti. Maniskiui beveik 2 meteliai, jei vezimo nepasiimu, tai butinai turiu nesti pats niekaip neina, o jei pasiimu, tai kaip i galva sauna kartais eina, o kartais tik sedi ir net lipti nenori.

Laukiu pasidalinant mintimis ir patirtimi.

Mano mazius nuo pat gimimo nelabai norejo vezimo , vis ant ranku reikalaudavo , bet nuo kokiu1,5 metu taip pamilo sia transporto priemone , kad jau po velyku bus 3 metai , bet vaziuoja mielai . Bet zinoma jau daznai ir eina , ypac dabar , kai jau atsilo ir maziau apsirenges . As tuo dziaugiuosi , nes labai megstu greitai ia daug vaikscioti . Ir jau priarteja atsisveikinimo su vezimu diena .
Plius as gyvenu ne Lietuvoje ir cia vaikai sedi vezimuose gal ir 5 metu , nes jau kojos zeme velkasi . Ir as delto vazinejuosi ramiai , bet beda , kad vasara griztu i Lietuva ir turbut jau neverta vezimo veztis , nes zmones uzsijuoks.
Atsakyti
As vyresneli iki pusantru metu veziojau.Po to kaip tik buvo vasara,lengviau lauke vaiksciot.Aisku,nervuodavomes,kai teko vezlio zingsniu salia jo eit,bet kazkaip net nesijuto zymiai.O mazyliui metai,tai ji vis dar vezioju lauke,nes pastacius ant zemes tik stovi ir ne zingsnio i prieki...na ateis vasara,teks pratintis zingsniuot...
Atsakyti
O as savo mazulka iki 2 m.ir 2 men.veziojau.Dabar jai 3 metai.,tai ji po sia diena mielai vazinetusi.Si savaitgali turguj buvom,tai,kad jos netampyt issitraukiau vezima.Tai negirdejau,tipo,mama panesk,arba pvz.soske.gif,nemoku vaikscioti smile.gif
Atsakyti