niu ka as siandien irgi biski pazaidziau su scrapu..tai sioki toki iskepiau blyniuka..
bet tox sausokas man atrodo..nors kazkuom patinka

(geraja prasme). Ar dizaina liftinai ar pati sudeliojai?...siap sau...patiko
  (geraja prasme). Ar dizaina liftinai ar pati sudeliojai?...siap sau...patiko   

aciu uz pagyras..kai nuforkinau ir as pamaniau, kad galetu buti didesnes raides..bet va kai knyga rankose laikai..gerai ziurisi
  aciu uz pagyras..kai nuforkinau ir as pamaniau, kad galetu buti didesnes raides..bet va kai knyga rankose laikai..gerai ziurisi  

, man tai gerai ziurisi ir tai, kad raideles nelabai dideles irgi nieko, vienu zodziu, grazu
 , man tai gerai ziurisi ir tai, kad raideles nelabai dideles irgi nieko, vienu zodziu, grazu  tik turiu pasakyti man vis dar neyprasta kadjuodas fonas, tikrai nesakau kad negrazu, ziurisi tikrai
 tik turiu pasakyti man vis dar neyprasta kadjuodas fonas, tikrai nesakau kad negrazu, ziurisi tikrai   tik truputi man paciai reikia priprasti
 tik truputi man paciai reikia priprasti  , bet kaip suprantu is nuotrauku, ten jau toks albumas juodais lapais, tai kaip ir kasko neprikaitaliosi
 , bet kaip suprantu is nuotrauku, ten jau toks albumas juodais lapais, tai kaip ir kasko neprikaitaliosi  

, man tai gerai ziurisi ir tai, kad raideles nelabai dideles irgi nieko, vienu zodziu, grazu
 , man tai gerai ziurisi ir tai, kad raideles nelabai dideles irgi nieko, vienu zodziu, grazu  tik turiu pasakyti man vis dar neyprasta kadjuodas fonas, tikrai nesakau kad negrazu, ziurisi tikrai
 tik turiu pasakyti man vis dar neyprasta kadjuodas fonas, tikrai nesakau kad negrazu, ziurisi tikrai   tik truputi man paciai reikia priprasti
 tik truputi man paciai reikia priprasti  , bet kaip suprantu is nuotrauku, ten jau toks albumas juodais lapais, tai kaip ir kasko neprikaitaliosi
 , bet kaip suprantu is nuotrauku, ten jau toks albumas juodais lapais, tai kaip ir kasko neprikaitaliosi 
 bet jau seniai mane trauke ant juodo tai uztai ir paemiau..gal tikrai keistai atrodo..bet idomiai
  bet jau seniai mane trauke ant juodo tai uztai ir paemiau..gal tikrai keistai atrodo..bet idomiai  

Man patinka juodas fonas
  Man patinka juodas fonas  Vis neapsisprendziu, ar man viena ir daryt ant juodo fono
 Vis neapsisprendziu, ar man viena ir daryt ant juodo fono 
 aciu uz komplimentus
  aciu uz komplimentus