Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

QUOTE(Fille @ 2009 06 03, 10:02)

Nu tai papasakok,kas yra Taro tavo gyvenime,kokiam lygmeny esi susipazinusi,ar delioji kortas? As baisiai nenoriu,kad tos reiksmes butu reikalingos tik tam,kad jas tureti ir laikyti kur nors ant auksto...
Papildyta:
QUOTE(tolima @ 2009 06 03, 10:06)
visoms gausis perkelti tuos pavyzdzius i pacia smulkiausia buitine situacija ar santykius.

kartais lengva, kartai šnipštas.
kartais skrepia zubami.

Tai va-PRAKTIKA,PRAKTIKA ir dar karta praktika....Dienos,savaites,menesio kortos,viskas uzsirasoma ir isanalizuojama...ir taip po truputi,mazais zingsneliais....Su kortom reikia uzmegsti rysi,kalbetis su jom ir pasitiketi savo intuicija,aklai neprisirisant nei prie jokiu reiksmiu....
Atsakyti
Su kortom reikia uzmegsti rysi,kalbetis su jom ir pasitiketi savo intuicija,aklai neprisirisant nei prie jokiu reiksmiu....
[/quote]

Iš pačios kukliausios patirties matau kaip kartais jos įgauna neįtikėtinas prasmes,
Atsakyti
Pradedu Chiromante,
taip delioju, uzsirasinejau kiekvienos dienos iskritusios kortytes reiksme, o vakare sulyginu su ivykiais. Savotiskai jauciu ka jos atsako, na neivardinant zodziais, na tarkim kokia situacija ir atrodo matau kad jos nieko gero nezada, paskaitau reiksme apstrakciai ir ligu rimtai atitinka. Va va man patiko Chiromante tavo pasakymas, kad geriau ismokti paciom nei eiti pas sarlatanes.
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2009 06 03, 10:15)
Iš pačios kukliausios patirties matau kaip kartais jos įgauna neįtikėtinas prasmes,

Taip pat buna ir su etatinem burejo-kartais ta informacija eina tiesiog neitiketinai lengvai,aiskiai,be jokiu pasleptu prasmiu,o kartais visiskai neina nieko suprast,ka tos kortos sako....
Papildyta:
Dar ta proga tuoj parasysiu DA ir ligu atitikmenis....
Papildyta:

Merginos,nerasykit man i az su prasymais isburti-as su klijentais nedirbu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 03 birželio 2009 - 10:26
Chirom, bet tai krizes laikais galetum pradet uzsiimti tuom, licnu atsirastu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2009 06 03, 11:28)
Chirom, bet tai krizes laikais galetum pradet uzsiimti tuom, licnu atsirastu  biggrin.gif

Chiro turi lisnu ir be klientu biggrin.gif O vat man lisni nepamaisytu, tik burti normaliai dar neismokau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 06 03, 11:31)
Chiro turi lisnu ir be klientu biggrin.gif O vat man lisni nepamaisytu, tik burti normaliai dar neismokau lotuliukas.gif

Tai ir nebutina zinot kitiem, kad nemoki, negi nezinai kaip buna kai nuejni pas bureja, kiek primala veju , o snipstas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2009 06 03, 10:35)
Tai ir nebutina zinot kitiem, kad nemoki, negi nezinai kaip buna kai nuejni pas bureja, kiek primala veju , o snipstas  lotuliukas.gif

Absoliuciai biggrin.gif Dauguma is jusu galit laisvai pradeti ta daryti...Ir darytumete kurkas geriau nei dauguma babciu...Pasipraktikuokit ant saves,padruzkiu,seimos nariu ir pirmyn.....Nors po 10-20 litu (energetiniai mainai privalo buti butinai)
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 03, 11:38)
Absoliuciai biggrin.gif  Dauguma is jusu galit laisvai pradeti ta daryti...Ir darytumete kurkas geriau nei dauguma babciu...Pasipraktikuokit ant saves,padruzkiu,seimos nariu ir pirmyn.....Nors po 10-20 litu (energetiniai mainai privalo buti butinai)

Buri savo seimynai?
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2009 06 03, 10:41)
Buri savo seimynai?

Dukra pati moka,dar ir padruzkems buria-kaip tik dabar morcius-vien bernai galvoj visoms biggrin.gif Vyrui pastoviai-jis pas mane verslinykas tai visada paziurim kas kaip bus.Sunui irgi...O jau jo draugei ne... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 03, 11:45)
Dukra pati moka,dar ir padruzkems buria-kaip tik dabar morcius-vien bernai galvoj visoms biggrin.gif Vyrui pastoviai-jis pas mane verslinykas tai visada paziurim kas kaip bus.Sunui irgi...O jau jo draugei ne... biggrin.gif

Drauge dar ne seimos narys smile.gif bet esme yra kad pasakai kokioje situacijoje kaip elgtis?
Papildyta:
Skaniu pietuku!
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2009 06 03, 10:52)
Drauge dar ne seimos narys smile.gif bet esme yra kad pasakai kokioje situacijoje kaip elgtis?
Papildyta:
Skaniu pietuku!

Niekada kategoriskai nesakau-visada paziuriu,kaip klostysis ivykiai jeigu pasielgsi taip ir kaip,jeigu kitaip.....O zmogus,zinodamas galimybes,renkasi pats.Zinoma,kartais kas nors labai isipraso,tai padelioju ir svetimiems,bet tada sedim po kelias valandas ir jau viska nuodugniai....
Atsakyti