Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

Man tai, žiūriu, kad jau akys atsivėrė su tom reikšmėm, nulaipinau savo Taro nuo debesų ir jos ėmė lietuviškai su manim kalbėtis biggrin.gif
AČIŪ, Chiromante, kad daliniesi 4u.gif
O apie Dvaro kortas gal kada turėsi ūpo paryškint? Ten tai iš viso nerealu: pirmiau reikia atsirinkti, ar tai žmogus toks situacijoj, ar žmogus kitoks, bet su tokiais būdo bruožais ir savybėm g.gif O tada jau nei kaip tuos galus besurišt doh.gif
Atsakyti
o galima man uzdavinet visokius kvailus klausimus,kurie kyla,kai dar tik mokaisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2009 06 03, 10:56)
Man tai, žiūriu, kad jau akys atsivėrė su tom reikšmėm, nulaipinau savo Taro nuo debesų ir jos ėmė lietuviškai su manim kalbėtis  biggrin.gif
AČIŪ, Chiromante, kad daliniesi  4u.gif
O apie Dvaro kortas gal kada turėsi ūpo paryškint? Ten tai iš viso nerealu: pirmiau reikia atsirinkti, ar tai žmogus toks situacijoj, ar žmogus kitoks, bet su tokiais būdo bruožais ir savybėm  g.gif  O tada jau nei kaip tuos galus besurišt  doh.gif

Siaip tai neplanavau,nes su tom dvaro kortom viso pasaulio tarologai vargsta (ir kas jas sugalvojo biggrin.gif ),bet jei bus ikvepimo,tai gal....bet cia vistiek reikia paciam pajausti - situacija ar zmogus.
Papildyta:
QUOTE(Katinas_žaliom_akim @ 2009 06 03, 10:58)
o galima man uzdavinet visokius kvailus klausimus,kurie kyla,kai dar tik mokaisi  ax.gif

Tai cia visos mokosi,jeigu ka biggrin.gif Zinoma uzdavinek,ir merginom praktika bus....
Atsakyti
Chiromante, aciu uz zinutes 4u.gif Dejai tu cia siandien bigsmile.gif Gerai, kad prie kompo buvau, jau 3 kartus vos dezute neuzsikimso biggrin.gif

Cara ir Selena7, prasivalot dezutes tongue.gif
Atsakyti
oki,aciu.nu pvz deliojau septynias kortas (pagal knyga sitas deliojimas vadinasi "Santykiai") .viduryje iskritusi korta nusako dabartine situacija.iskrito isimylejeliai.bet si korta gali reiksti ir butinybe dabar apsispresti ir sajunga,bendradarbiavima.tai is kur zinot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas_žaliom_akim @ 2009 06 03, 11:20)
oki,aciu.nu pvz deliojau septynias kortas (pagal knyga sitas deliojimas vadinasi "Santykiai") .viduryje iskritusi korta nusako dabartine situacija.iskrito isimylejeliai.bet si korta gali reiksti ir butinybe dabar apsispresti ir sajunga,bendradarbiavima.tai is kur zinot  unsure.gif

Bet juk tam ir reikalingas klausimo suformulavimas,kad zinotum,kokia tau informacija ateina...Jeigu klausi apie MIAILIA wub.gif ,tai ir informacija apie meile,o ne apie darba,sajunga ar apsisprendima biggrin.gif Kai kyla neaiskumu,visada gali istraukt papildomas kortas tai kortai,kurios reiksme nevisai supranti.Ir stenkis kuo maziau ziureti i knyga...Bandyk pati pajusti,ka jos tau sako ir bandyk sujungti viska i viena visuma....Ir neskubek su tom 7 kortom.Uztenka traukti po 1-3 kortas.Jos tau atsakys i absoliuciai bet koki klausima dar geriau nei gatavos deliones.Plius-ju skaicius neribotas...
Atsakyti
Vat aš kažkodėl niekada nemėgau gatavų dėlionių, man visada daug paprasčiau galus surišt būdavo traukaliojant kortas savo nuožiūra. Bet matyt kiekvenam savo.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 03, 13:31)
Bet juk tam ir reikalingas klausimo suformulavimas,kad zinotum,kokia tau informacija ateina...Jeigu klausi apie MIAILIA wub.gif ,tai ir informacija apie meile,o ne apie darba,sajunga ar apsisprendima biggrin.gif Kai kyla neaiskumu,visada gali istraukt  papildomas kortas tai kortai,kurios reiksme nevisai supranti.Ir stenkis kuo maziau ziureti i knyga...Bandyk pati pajusti,ka jos tau sako ir bandyk sujungti viska i viena visuma....Ir neskubek su tom 7 kortom.Uztenka traukti po 1-3 kortas.Jos tau atsakys i absoliuciai bet koki klausima dar geriau nei gatavos deliones.Plius-ju skaicius neribotas...

gerai,supratau mazdaug,einu treniruotis .tik as labai abejoju savo intuicija,nes tai gali buti,tik mano noras,kad kortos rodytu man palankius dalykus unsure.gif .pvz kazkada isdykavau su svytuokle,tai ji sukdavosi pagal mano nora ,tycia rankos nejudindavau,gal nebent pasamoningai lotuliukas.gif .bet visi aplinkui itikejo,kad turiu galiu lotuliukas.gif
Atsakyti
ACIU 4u.gif viska gavau ir jau atidziai viska paskaiciau...Ir kantriai lauksiu tesinio smile.gif
Kadangi kortos man zinomos seniai ir guli ne tik dezuteje,o buna naudojamos praktiskai..tai aprasymu mintis man sutapo mazdaug 70%.Manau cia pakankamai daug.Reikalas tame,kad mano "kalba" su jomis daugiau ne buitine,prognostiska,o apimanti labiau psichologinius zmogaus aspektus,sielos pakopas,dvasinio proceso etapus,buvius,Esmes...(manau,supratai Chiromante apie ka as smile.gif ).O Kroulio pas mane suvis ne siaip deliojimui... Sio meno ismokau ne Lt
Tiesa,meiles reikalams man labai patinka Druidu kortos smile.gif
Atsakyti
Bliamba kokios visos cia profes bigsmile.gif O as turiu tik viena pirktine kalade - Russian Tarot, ir pora samadelku, is kuriu viena - tik DA, ir delioju bele kaip ir bele ka doh.gif Pribrendo reikalas isigyti Waito taro cool.gif
Atsakyti
Waito Taro man padovanojo mano Mokytoja.Su jomis dirbome kartu...Ir prie ju pagrinde ir likau,nes tapo labai artimos,taip graziai nusidevejo,apsitryne ax.gif
Atsakyti
prasikopiau AZ 4u.gif 4u.gif
linabalt jau gali siust 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Mergaites, uzduosiu kvaila klausima 4u.gif
Papildyta:
o kodel Vaito laikomos geriausios kortos ?
asmeniskai man , labai Vaito negrazus piesineliai schmoll.gif blush2.gif
Papildyta:
kazkaip patinka kortos Viskonti Sforca ?
o kaip jos jum ??
Atsakyti