QUOTE(Selena7 @ 2009 06 03, 14:37)
prasikopiau AZ
linabalt jau gali siust

Papildyta:
Mergaites, uzduosiu kvaila klausima
Papildyta:
o kodel Vaito laikomos geriausios kortos ?
asmeniskai man , labai Vaito negrazus piesineliai

Papildyta:
kazkaip patinka kortos Viskonti Sforca ?
o kaip jos jum ??

linabalt jau gali siust

Papildyta:
Mergaites, uzduosiu kvaila klausima

Papildyta:
o kodel Vaito laikomos geriausios kortos ?
asmeniskai man , labai Vaito negrazus piesineliai

Papildyta:
kazkaip patinka kortos Viskonti Sforca ?
o kaip jos jum ??
gal gali parodyti nete tas Vaito kortas prasau
as Vaito turiu ,man jas padovanojo
bet man negrazus piesinukui
o vat maciau Sforcos man patiko labai
nu kaip kaip sekasi
)) as tik pradedancioji
bet man negrazus piesinukui
o vat maciau Sforcos man patiko labai
nu kaip kaip sekasi

QUOTE(Daugiaziede @ 2009 06 03, 12:16)
ACIU
viska gavau ir jau atidziai viska paskaiciau...Ir kantriai lauksiu tesinio
Kadangi kortos man zinomos seniai ir guli ne tik dezuteje,o buna naudojamos praktiskai..tai aprasymu mintis man sutapo mazdaug 70%.Manau cia pakankamai daug.Reikalas tame,kad mano "kalba" su jomis daugiau ne buitine,prognostiska,o apimanti labiau psichologinius zmogaus aspektus,sielos pakopas,dvasinio proceso etapus,buvius,Esmes...(manau,supratai Chiromante apie ka as
).O Kroulio pas mane suvis ne siaip deliojimui... Sio meno ismokau ne Lt
Tiesa,meiles reikalams man labai patinka Druidu kortos

Kadangi kortos man zinomos seniai ir guli ne tik dezuteje,o buna naudojamos praktiskai..tai aprasymu mintis man sutapo mazdaug 70%.Manau cia pakankamai daug.Reikalas tame,kad mano "kalba" su jomis daugiau ne buitine,prognostiska,o apimanti labiau psichologinius zmogaus aspektus,sielos pakopas,dvasinio proceso etapus,buvius,Esmes...(manau,supratai Chiromante apie ka as

Tiesa,meiles reikalams man labai patinka Druidu kortos

Matai,Daugiaziede,jeigu kalba "ne buitine",tai sitos reiksmes nelabai ir reikalingos-jos isvis vargiai reikalingos....Bet cia galima pratesti tema is psichiniu skyrelio

katinas per google paieskok ,ismeta daug peisinuku

o kas cia per druidu kortos ir kur jas galima rasti ???

QUOTE(Fille @ 2009 06 03, 12:48)
Ar galiu Chiromante tiketis kada pradet ziuret i tavo reiksmes?
Nu ikalbejai

QUOTE(Chiromante @ 2009 06 03, 13:51)
Nu ikalbejai
Atkaklumas irgi kartais gerai...Paprasyk linabalt,kad atsiustu,jei jai nesudetinga.....

Didziulis dekuj

QUOTE(Chiromante @ 2009 06 03, 13:49)
Matai,Daugiaziede,jeigu kalba "ne buitine",tai sitos reiksmes nelabai ir reikalingos-jos isvis vargiai reikalingos....Bet cia galima pratesti tema is psichiniu skyrelio
Pradzioj as irgi svaigau apie 7 pazinimo lygius,zinoma,apeinant pirmaji-prognostini
Bet dabar galvoju kitaip-kvaila mikroskopu dauzyti riesutus (cia yra toks pasakymas apie taro prognostini lygi),bet dar kvailiau ju nedauzyti,jeigu nori ėsti,o apart mikroskopo nieko daugiau neturi...
Ir zinai,ka pasakysiu-su dievais kalbeti daug lengviau,negu patarti gariunu babciai,kokias prekes jai geriau veztis.....

Chiromante,psichinius skyreliai nes sion temon..

Nesvaigstu apie pazinimo lygius ir tiesa sakant as ju net nezinau.O darau tai,ka sugebu ir kiek sugebu,ir vis skatinu save netingeti...Buitinis lygmuo nera jokiu budu apeitas ir bet kokiai babciai galiu patarti ar ryt prekyba bus gera ar verta pailseti,o apsvaigusiai merguzei ar tas princas yra jos tikrasis ir t.t...Reikalas tame,kad man tas nelabai idomu.Be to,yra ir kitu budu zinoti kaip kas bus ir aplamai ar verta tam zmogui zinoti..