Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

Selena o kaip tau sekasi su kortom?
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 03, 14:37)
prasikopiau AZ 4u.gif  4u.gif
linabalt jau gali siust 4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Mergaites, uzduosiu kvaila klausima  4u.gif
Papildyta:
o kodel Vaito laikomos geriausios kortos ?
asmeniskai man , labai Vaito negrazus piesineliai  schmoll.gif  blush2.gif
Papildyta:
kazkaip patinka kortos Viskonti Sforca ?
o kaip jos jum ??

gal gali parodyti nete tas Vaito kortas prasau
Atsakyti
Ar galiu Chiromante tiketis kada pradet ziuret i tavo reiksmes?
Atsakyti
as Vaito turiu ,man jas padovanojo
bet man negrazus piesinukui
o vat maciau Sforcos man patiko labai

nu kaip kaip sekasi smile.gif)) as tik pradedancioji 4u.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 06 03, 12:16)
ACIU  4u.gif viska gavau ir jau atidziai viska paskaiciau...Ir kantriai lauksiu tesinio smile.gif
Kadangi kortos man zinomos seniai ir guli ne tik dezuteje,o buna naudojamos praktiskai..tai aprasymu mintis man sutapo mazdaug 70%.Manau cia pakankamai daug.Reikalas tame,kad mano "kalba" su jomis daugiau ne buitine,prognostiska,o apimanti labiau psichologinius zmogaus aspektus,sielos pakopas,dvasinio proceso etapus,buvius,Esmes...(manau,supratai Chiromante apie ka as smile.gif  ).O Kroulio pas mane suvis ne siaip deliojimui... Sio meno ismokau ne Lt
Tiesa,meiles reikalams man labai patinka Druidu kortos smile.gif

Matai,Daugiaziede,jeigu kalba "ne buitine",tai sitos reiksmes nelabai ir reikalingos-jos isvis vargiai reikalingos....Bet cia galima pratesti tema is psichiniu skyrelio bigsmile.gif Pradzioj as irgi svaigau apie 7 pazinimo lygius,zinoma,apeinant pirmaji-prognostini biggrin.gif Bet dabar galvoju kitaip-kvaila mikroskopu dauzyti riesutus (cia yra toks pasakymas apie taro prognostini lygi),bet dar kvailiau ju nedauzyti,jeigu nori ėsti,o apart mikroskopo nieko daugiau neturi... biggrin.gif Ir zinai,ka pasakysiu-su dievais kalbeti daug lengviau,negu patarti gariunu babciai,kokias prekes jai geriau veztis.....
Atsakyti
katinas per google paieskok ,ismeta daug peisinuku ax.gif
Atsakyti
jau susiradau pati
Atsakyti
r. vaito taro

as naudojuosi taip pat tokiomis paciomis.
Atsakyti
o kas cia per druidu kortos ir kur jas galima rasti ??? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2009 06 03, 12:48)
Ar galiu Chiromante tiketis kada pradet ziuret i tavo reiksmes?

Nu ikalbejai biggrin.gif Atkaklumas irgi kartais gerai...Paprasyk linabalt,kad atsiustu,jei jai nesudetinga.....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 03, 13:51)
Nu ikalbejai biggrin.gif  Atkaklumas irgi kartais gerai...Paprasyk linabalt,kad atsiustu,jei jai nesudetinga.....

Didziulis dekuj hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 03, 13:49)
Matai,Daugiaziede,jeigu kalba "ne buitine",tai sitos reiksmes nelabai ir reikalingos-jos isvis vargiai reikalingos....Bet cia galima pratesti tema is psichiniu skyrelio bigsmile.gif  Pradzioj as irgi svaigau apie 7 pazinimo lygius,zinoma,apeinant pirmaji-prognostini biggrin.gif Bet dabar galvoju kitaip-kvaila mikroskopu dauzyti riesutus (cia yra toks pasakymas apie taro prognostini lygi),bet dar kvailiau ju nedauzyti,jeigu nori ėsti,o apart mikroskopo nieko daugiau neturi... biggrin.gif Ir zinai,ka pasakysiu-su dievais kalbeti daug lengviau,negu patarti gariunu babciai,kokias prekes jai geriau veztis.....

Chiromante,psichinius skyreliai nes sion temon.. smile.gif
Nesvaigstu apie pazinimo lygius ir tiesa sakant as ju net nezinau.O darau tai,ka sugebu ir kiek sugebu,ir vis skatinu save netingeti...Buitinis lygmuo nera jokiu budu apeitas ir bet kokiai babciai galiu patarti ar ryt prekyba bus gera ar verta pailseti,o apsvaigusiai merguzei ar tas princas yra jos tikrasis ir t.t...Reikalas tame,kad man tas nelabai idomu.Be to,yra ir kitu budu zinoti kaip kas bus ir aplamai ar verta tam zmogui zinoti..
Atsakyti