Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių kūno temperatūra

Sveikutės, o man pakyla 37,5 ir jau jauciuosi baisus ligonis. Ir net nezinau ka daryti, nors ir sloga viduryje vasaros isitaisiau. Tai nezinau net pas seimos gyd eiti ar pas savo gin? blush2.gif
Atsakyti
Mano temp.visa gyvenima buvo 37.5, ir tai buvo man atrode normalu. Gerai budavo mokykloj lotuliukas.gif Nestumo antra trimestra pradejau jaustis lyg ne kaip. Kazkaip keistai,pagalvojau pasimatuoti temp. ir ka galvojat 36.6, keista g.gif kaip cia taip nutiko. Db jau jauciuosi gerai apsipratau su 'naujaja' temperatura ax.gif
Atsakyti
Pas mane 5 savaites 37-37,4 temperatura. doh.gif Bet pazejau kad as cia ne viena tokia
Atsakyti
Taip, aš nes pas gydytoja specialiai kreipiausi dėl "persalimo ar kokio uždegimo gal", nes temperatura kelias dienas laikėsi virš 37 (apie 37,3-37,4) biggrin.gif bet mane nuramino, kad nestumo metu tai yra visiškai normalu, netgi užsiminė, kad nestumo metu organizmas gamina kazkokius kunelius, del kuriu tampi atsparesnė įvairioms peršalimo ligoms. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi laikosi apie 37,8 - 37,1 C. Kai pastojau buvo virš, prieš kelias svaites buvo 37,7 C, o vakar gerklė ėmė perštėti, maniau jau aukšta bus. Bet tik 37 C.
Dvylika savaičių man. Manau, kad nelabai svarbi ta temperatūra. Vienoms ji būna aukštesnė, kitom normali mirksiukas.gif .
Svarbiausia, kad lialiukams pilvukuose būtų saugu 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos, mielosios! mums 5 savaiteles ir nuolat temperatura buvo 37.3 ir siandien buvo tokia pat diena,o vat dbr nukrito iki 36.5, bijau kad kas mano pumpureliui pasidare verysad.gif nes ir taip nelabai gerai vystosi verysad.gif
kaip jums buvo? ar turi visad teperatura aukstesne laikytis? ar nieko blogo kai nukrenta?
labai pergyvenu ... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigrajulija: 17 gegužės 2011 - 21:34
man is pradziu atsirado gerkles skausmas, o poto pakilo temperatura iki 37 ir laikesi visa antraja nestumo puse. Galvojau, kad ta skaudanti gerkle duoda man ta temperatura, bet klydau - tai buvo nestumine. Kai pagimdziau, temperatura iskart dingo su gerkles skausmu... smile.gif
Atsakyti
man diena 37.1, o vakrais apie 36.7-36.8. nu tikiuosi kad nieko cia baisaus. as zinau, kad nesciosios turi buti apie 37, kadangi per ovuliacija pakyla visad temp. ir kai pastoji ji laikosi, tik va issigandau kai manoji nukrito blush2.gif
Atsakyti
nestuke.gif temperatūra iki 37,5 yra normalu, vėliau - jei daugiauk reikia ušti paracetamoliu, čia taip man patologiniame sakė mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinau tik tiek, kad budavo mazdaug 37.1 temperatura pastovi mano nestumo metu (nors retai matuodavau - nematau prasmes), tik pora kartu ziema uzkilo didesne - bet vistiek jokiu vaistu nevartojau, gerkle skalavau su druska, kompresus dejau, o nuo temperaturos liepziedziu arbatos su medumi gerdavau - praejo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, uzsiregistravau čia tik šiandien. nelabai suprantu ką ir kaip čia daryti,bet mėginsiu parašyti.. Skaitau Jūsų čia sekantį pokalbį ir pradėjau nerimauti.. Jau visa savaitė, kaip kūno temperatūra laikosi 36.8 (vieną dieną) - 37.2/3 . Svaiksta galva, prie žemės traukia. TAčiau.. dariausi testą, ir neigiamas.. Ar gali būti,kad dar nerodo, jog laukiuosi?
Atsakyti
sveikutes, esu truputi issigandus, vakar tik pamaciau II, atrodo viskas proto ribose bet neramina temperatura, matuoju burnoje elektroniniu, mazdaug apie 4 valanda, vakar 37.4 siandien 37.6 ir jau jauciu ta temp - maudena galva, lyg burnoj karstis kaip buna, troskina. Daryt ka nors, jaudintis ar ne? pas dauguma nestuke.gif buna 37 - 37.2 o pas mane didesne, bijau kad zirniukui nepakenktu, pas gyd tik po 2 dienu.
Atsakyti