Sveikutės, o man pakyla 37,5 ir jau jauciuosi baisus ligonis. Ir net nezinau ka daryti, nors ir sloga viduryje vasaros isitaisiau. Tai nezinau net pas seimos gyd eiti ar pas savo gin?

Mano temp.visa gyvenima buvo 37.5, ir tai buvo man atrode normalu. Gerai budavo mokykloj
Nestumo antra trimestra pradejau jaustis lyg ne kaip. Kazkaip keistai,pagalvojau pasimatuoti temp. ir ka galvojat 36.6, keista
kaip cia taip nutiko. Db jau jauciuosi gerai apsipratau su 'naujaja' temperatura

Pas mane 5 savaites 37-37,4 temperatura.
Bet pazejau kad as cia ne viena tokia

Taip, aš nes pas gydytoja specialiai kreipiausi dėl "persalimo ar kokio uždegimo gal", nes temperatura kelias dienas laikėsi virš 37 (apie 37,3-37,4)
bet mane nuramino, kad nestumo metu tai yra visiškai normalu, netgi užsiminė, kad nestumo metu organizmas gamina kazkokius kunelius, del kuriu tampi atsparesnė įvairioms peršalimo ligoms.

Man irgi laikosi apie 37,8 - 37,1 C. Kai pastojau buvo virš, prieš kelias svaites buvo 37,7 C, o vakar gerklė ėmė perštėti, maniau jau aukšta bus. Bet tik 37 C.
Dvylika savaičių man. Manau, kad nelabai svarbi ta temperatūra. Vienoms ji būna aukštesnė, kitom normali
.
Svarbiausia, kad lialiukams pilvukuose būtų saugu
.
Dvylika savaičių man. Manau, kad nelabai svarbi ta temperatūra. Vienoms ji būna aukštesnė, kitom normali

Svarbiausia, kad lialiukams pilvukuose būtų saugu

Sveikos, mielosios! mums 5 savaiteles ir nuolat temperatura buvo 37.3 ir siandien buvo tokia pat diena,o vat dbr nukrito iki 36.5, bijau kad kas mano pumpureliui pasidare
nes ir taip nelabai gerai vystosi
kaip jums buvo? ar turi visad teperatura aukstesne laikytis? ar nieko blogo kai nukrenta?
labai pergyvenu ...

kaip jums buvo? ar turi visad teperatura aukstesne laikytis? ar nieko blogo kai nukrenta?
labai pergyvenu ...

Zinau tik tiek, kad budavo mazdaug 37.1 temperatura pastovi mano nestumo metu (nors retai matuodavau - nematau prasmes), tik pora kartu ziema uzkilo didesne - bet vistiek jokiu vaistu nevartojau, gerkle skalavau su druska, kompresus dejau, o nuo temperaturos liepziedziu arbatos su medumi gerdavau - praejo

Sveikos, uzsiregistravau čia tik šiandien. nelabai suprantu ką ir kaip čia daryti,bet mėginsiu parašyti.. Skaitau Jūsų čia sekantį pokalbį ir pradėjau nerimauti.. Jau visa savaitė, kaip kūno temperatūra laikosi 36.8 (vieną dieną) - 37.2/3 . Svaiksta galva, prie žemės traukia. TAčiau.. dariausi testą, ir neigiamas.. Ar gali būti,kad dar nerodo, jog laukiuosi?
sveikutes, esu truputi issigandus, vakar tik pamaciau II, atrodo viskas proto ribose bet neramina temperatura, matuoju burnoje elektroniniu, mazdaug apie 4 valanda, vakar 37.4 siandien 37.6 ir jau jauciu ta temp - maudena galva, lyg burnoj karstis kaip buna, troskina. Daryt ka nors, jaudintis ar ne? pas dauguma
buna 37 - 37.2 o pas mane didesne, bijau kad zirniukui nepakenktu, pas gyd tik po 2 dienu.