niu pas mane tai jau 9 saveite, temperatura matuoju ne todel kad galvoju kad tik nebutu per zema bet kartais taip galva ikaista kad atrodo jau nebe standartinis 37,2-37,4 o jau visi 38, bet visada termometras rodo vis ta pati 37,4 taip kad kaip suprantu tai yra normalu. Labai dziaugiuosi kad galejau pasiskaityt ir kitu isgyvenimus

Sveikutes...mums eina 17 savaite...ir pries 3 dienas pajutau lyg temperaturos tureciau.pasimatuoju-37.0,arba 36.8.buna nieko nejauciu,buna vel pradedu kaisti,ir toks jausmas lyg tureciau 38,pasimatuoju 36.8.kaip ir norma.zinau kad nestuma lydi nedidele temperatura...tiesiog noreciau suzinoti ar jus ja jauciate?nes as pasidarau mieguista,jegu neturiu,tai salta tai karsta...

QUOTE(vika0717 @ 2010 04 06, 16:11)
Sveikutes, mums jau 9 savaites, ir jau trecia diena kamuoja sloga, drebuliukas ir temperatura 37.2..
, savijauta tikrai nekokia, pavakary pablogeja, kiek skaiciau,kad nestumo metu tai normalu, bet gal visgi reiktu pasirodyti seimos gydytojui.. 

man irgi taip buvo, tik temperatura uzkildavo iki 37,5 net

QUOTE(vanesa9 @ 2010 04 07, 11:38)
o is pat pradziu maniau kad gripas puola, ir drebulys ir temperatura pastoviai virs 37 buvo, net gerkles skausma issigalvojau, gripekso prisipirkau, o pasirodo

aha, ir as taip pat.... per pirmasias nestumo savaites maniau, kad gripas, vis geriau ir geriau voskiu vaisu, kad ta temperatura numesti, ale niekaip, kai tik suzinojau, kad laukiuosi, iskart viska meciau.... juk negalima, ypac "Gripex", bet jei jums 9 savaites, gal visdelto nueikit pas gydytoja....

as ir vaiksciau visa siltutele. iprastai budavau vos vesesne, o dabar silta. kraujo juk daugiau, cirkuliacija..ir silciau mazyliui reikia
))svarbu gerai jaustis, nes reikia atskirti kur jau pradedi sirgti ar uzdegimas koks

QUOTE(Jonikiene @ 2010 04 21, 21:44)
Sveikos
man mmm dar tik po 6dienu,o pakilusi temperatura 37.2-37.4C laikosi jau savaite laiko.Taip man nera buve,tai gal as
kaip manote?

gali buti

deja, man nepasitvirtino..

QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2010 04 22, 19:10)
gali buti
nors manau, kad buvau
tas kelias dienas, tik zirniukas neuzsikabino.. Taigi, saugok labai save tas dienas iki mm
jei zirniukas yra, turetu isikabinti ir nepabegti, jei save saugosi 

Aciu labai uz atsakyma siame forume dar esu naujoke

QUOTE(Jonikiene @ 2010 04 23, 13:07)
Aciu labai uz atsakyma siame forume dar esu naujoke
mes su vyru 4metai vis nesekmingai bandeme susilaukti mazylio tikiuosi,kad pagaliau mums bus pavyke 

lauksim geru naujienu

QUOTE(vanesa9 @ 2010 04 07, 10:38)
o is pat pradziu maniau kad gripas puola, ir drebulys ir temperatura pastoviai virs 37 buvo, net gerkles skausma issigalvojau, gripekso prisipirkau, o pasirodo

Pas mane tas pats buvo. Dar kol nezinojau, kad

Suprantu, kai pakyla temperatūra nėštumo pradžioje ir laikosi iki 37, čia normalu. bet kas su manimi darosi? ir kaip tyčia per savaitgalį. temperatūra iki 38,9, antrą kartą išgeriau paracetamolio, iš ryto buvo lyg gerai, o dabar vėl kyla. esu 7 mėn. kam taip buvo? o kaip ta temperatūra gali pakenkti vaikui? rytoj eisiu pas gydytoją, bet nejaugi čia virusas ir reikės antibiotikus gerti. o čia dar baisiau
taip tikėjausi, kad čia vienos dienos dalykas ir viskas praeis. bet še tau.