Man jau 5 savaitė kaip
atvirai pasakius, kankina temperatūra
nepakyla daugiau nei 37,2 ir nenukrenta mažiau nei 36,9
Buvau pas gydytoją, nes jau maniau, kad sergu (dar ir sloga su kosuliu buvo prisipaišius, bet praėjo). Gydytoja nuramino ir pasakė, kad tai normalu.
Temperatūra gali praeiti iki 2 nėštumo mėnesio, bet dažniausi atvejai yra, kad organizmas pripranta prie tokių permainų ir ta aukštoka temperatūra laikosi iki nėštumo pabaigos
Beje, ar antibiotikai nėštumo metu nėra pavojinga ?
QUOTE(Tian @ 2008 12 11, 17:52)
o siandien koks saltkretis uzejo, galvojau susalau baisiausiai
siaubas, ir kaip zinot iki kiek dar gali sedet darbe, o kada jau lovoj reikia gulet...
reiks nesiotis termometra i darba
siaubas, ir kaip zinot iki kiek dar gali sedet darbe, o kada jau lovoj reikia gulet...
reiks nesiotis termometra i darba
aš jau turiu stalčiuje.. bet man ir gerklę skauda.. tai matyt nebūtinai dėl
įdomu, ar mano pakilusi temp reiškia nėštumą ar peršalau?
sužinosim per savaitgalį
mane ir nuramino kad pakilusi temp tai tik
pozymiai, man jau nebedaug liko ir visa laika karsta atrodo kad persalus buciau ir karsiuociau, bei skauda galva temp 37.2 rodo.
QUOTE(pugaliuks @ 2009 09 21, 12:25)
Man jau 5 savaitė kaip
atvirai pasakius, kankina temperatūra
nepakyla daugiau nei 37,2 ir nenukrenta mažiau nei 36,9
Buvau pas gydytoją, nes jau maniau, kad sergu (dar ir sloga su kosuliu buvo prisipaišius, bet praėjo). Gydytoja nuramino ir pasakė, kad tai normalu.
Temperatūra gali praeiti iki 2 nėštumo mėnesio, bet dažniausi atvejai yra, kad organizmas pripranta prie tokių permainų ir ta aukštoka temperatūra laikosi iki nėštumo pabaigos
Beje, ar antibiotikai nėštumo metu nėra pavojinga ? 
Na ir kaip dabar su tavo temperatura, praejus beveik 2 menesiams? Nebepykina jau kaip anksciau? Tuoj bus 3 savaites kaip kankinu, pykina. Esu 7,5 sav. nescia ir nezinau, kada tie nemalonus pojuciai praeis..
Sveikos busimos ir esamos mamytes 
siandien ir man pakilo temperatura 37-37.5 truputi susirupinau, bet geriu ramuneliu arbata su meduciu, tikiuosi kad praeis viskas ir nebus didesniu problemu. nes apart drebulio ir akiu sunkumo, kitu pozymiu kaip ir nera.
siandien ir man pakilo temperatura 37-37.5 truputi susirupinau, bet geriu ramuneliu arbata su meduciu, tikiuosi kad praeis viskas ir nebus didesniu problemu. nes apart drebulio ir akiu sunkumo, kitu pozymiu kaip ir nera.
Sveikos, ir as uzvakar apturejau tempa vakare iki 38,2
paracetamolio isgeriau,numuse iki 37,3 bet uz valandos vel pakilo iki 37,8
Ir laikesi visa nakti...paryciui susitvarke pati. Jau antra diena normali, auksciau 36,7 nepakyla.
Tik persti gerkle kartais,pakosciu del to... Gal siaip persalimas + nuovargis, nes buvau ka tik is keliones
Man man pagal mmm 8 sav. , pagal echo 6
Taip bijau kad galejau pakenkti leliukui su tokiu karsciavimu
Skambinsiu ryt ginei .
Butu neblogai, kad mamytes kurios persirgo nestumo metu, ir pagimde, parasytu ar atsiliepe kaip nors vaikuciams
Tik persti gerkle kartais,pakosciu del to... Gal siaip persalimas + nuovargis, nes buvau ka tik is keliones
Man man pagal mmm 8 sav. , pagal echo 6
Taip bijau kad galejau pakenkti leliukui su tokiu karsciavimu
Skambinsiu ryt ginei .
Butu neblogai, kad mamytes kurios persirgo nestumo metu, ir pagimde, parasytu ar atsiliepe kaip nors vaikuciams
Mano visada auksta temp, dabar man jau 5 sav, o temp nuo 37.4 - 37.6
Mielos mamytes,prasau pagelbekit man,mano temperatura jau 6dienas laikosi 37-37.2,isgeriu skysciu labai prakaituoju,beja mano
36sav+3d,bet daugiau jokiu pasaliniu poveikiu nejauciu,nei sloga,nei kosulys,nei gerkle,ar ta temperatura normalu ar ne? nes kaip zinot siuo metu lb pavojingas tas kiauliu gripas,tad prisigalvoju visokiu nesamoniu ir labai bijau,kad nepakenktu mano kudikeliui,bandziau skambinti gydytojai,bet ji atostogauja.
gal kazkuriai buvo panasiai,prasau pasidalinkite savo patirtimi
gal kazkuriai buvo panasiai,prasau pasidalinkite savo patirtimi
Rutuk, na, as ne gydytoja, bet gripas prie tokios mazos temperaturos tai tikrai negali buti, neprisigalvok baisybiu
O viso nestumo metu nebuvo tokios? Man 12 sav., tai va siandien irgi nekaip jauciuosi, temp. virs 37, bet man taip sokineja visas sias savaites. O kaip buna pacioje pabaigoje, nezinau
Gali buti nuo
, gali rodyti ir koki nors uzdegima. Gal surasi koki kita gyd. pasiklausti?
Na pacioj nestumo pradzioj irgi buvo tokia temperatura virs 37,tai vis guodziuosi,kad cia tik
pozymis,na manau jai dar taip kelias dieneles tesis,tada bandysiu seimos gydytojai skambintis
o seip treciad keliauju jau vizitui pas savo gine. ir dar vienas dalykas ps mus namuose baisinis karstis,kurena beprotiskai daug,jai uzsiklosi antklode visa slapia,tas pats ir vyrui,tai gal dar tas beprotiskas karstis daro savo,tik laime,vyras atrado,kad galima prisukti tuos radiatorius,tai normalesne temp namuose