Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių kūno temperatūra

Man jau 5 savaitė kaip nestuke.gif atvirai pasakius, kankina temperatūra unsure.gif nepakyla daugiau nei 37,2 ir nenukrenta mažiau nei 36,9 doh.gif Buvau pas gydytoją, nes jau maniau, kad sergu (dar ir sloga su kosuliu buvo prisipaišius, bet praėjo). Gydytoja nuramino ir pasakė, kad tai normalu. cool.gif Temperatūra gali praeiti iki 2 nėštumo mėnesio, bet dažniausi atvejai yra, kad organizmas pripranta prie tokių permainų ir ta aukštoka temperatūra laikosi iki nėštumo pabaigos smile.gif Beje, ar antibiotikai nėštumo metu nėra pavojinga ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tian @ 2008 12 11, 17:52)
o siandien koks saltkretis uzejo, galvojau susalau baisiausiai doh.gif
siaubas, ir kaip zinot iki kiek dar gali sedet darbe, o kada jau lovoj reikia gulet... blush2.gif
reiks nesiotis termometra i darba blush2.gif

aš jau turiu stalčiuje.. bet man ir gerklę skauda.. tai matyt nebūtinai dėl nestuke.gif gal peršalau..
Atsakyti
įdomu, ar mano pakilusi temp reiškia nėštumą ar peršalau? sad.gif sužinosim per savaitgalį
Atsakyti
mane ir nuramino kad pakilusi temp tai tik nestuke.gif pozymiai, man jau nebedaug liko ir visa laika karsta atrodo kad persalus buciau ir karsiuociau, bei skauda galva temp 37.2 rodo. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luszara: 09 lapkričio 2009 - 17:59
QUOTE(pugaliuks @ 2009 09 21, 12:25)
Man jau 5 savaitė kaip  nestuke.gif  atvirai pasakius, kankina temperatūra  unsure.gif nepakyla daugiau nei 37,2 ir nenukrenta mažiau nei 36,9  doh.gif  Buvau pas gydytoją, nes jau maniau, kad sergu (dar ir sloga su kosuliu buvo prisipaišius, bet praėjo). Gydytoja nuramino ir pasakė, kad tai normalu.  cool.gif Temperatūra gali praeiti iki 2 nėštumo mėnesio, bet dažniausi atvejai yra, kad organizmas pripranta prie tokių permainų ir ta aukštoka temperatūra laikosi iki nėštumo pabaigos smile.gif Beje, ar antibiotikai nėštumo metu nėra pavojinga ?  blink.gif

Na ir kaip dabar su tavo temperatura, praejus beveik 2 menesiams? Nebepykina jau kaip anksciau? Tuoj bus 3 savaites kaip kankinu, pykina. Esu 7,5 sav. nescia ir nezinau, kada tie nemalonus pojuciai praeis.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes smile.gif
siandien ir man pakilo temperatura 37-37.5 truputi susirupinau, bet geriu ramuneliu arbata su meduciu, tikiuosi kad praeis viskas ir nebus didesniu problemu. nes apart drebulio ir akiu sunkumo, kitu pozymiu kaip ir nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arie_: 20 lapkričio 2009 - 22:31
Sveikos, ir as uzvakar apturejau tempa vakare iki 38,2 doh.gif paracetamolio isgeriau,numuse iki 37,3 bet uz valandos vel pakilo iki 37,8 unsure.gif Ir laikesi visa nakti...paryciui susitvarke pati. Jau antra diena normali, auksciau 36,7 nepakyla.
Tik persti gerkle kartais,pakosciu del to... Gal siaip persalimas + nuovargis, nes buvau ka tik is keliones g.gif

Man man pagal mmm 8 sav. , pagal echo 6 ax.gif
Taip bijau kad galejau pakenkti leliukui su tokiu karsciavimu unsure.gif
Skambinsiu ryt ginei .

Butu neblogai, kad mamytes kurios persirgo nestumo metu, ir pagimde, parasytu ar atsiliepe kaip nors vaikuciams rolleyes.gif
Atsakyti
Mano visada auksta temp, dabar man jau 5 sav, o temp nuo 37.4 - 37.6 ax.gif
Atsakyti
Mielos mamytes,prasau pagelbekit man,mano temperatura jau 6dienas laikosi 37-37.2,isgeriu skysciu labai prakaituoju,beja mano nestuke.gif 36sav+3d,bet daugiau jokiu pasaliniu poveikiu nejauciu,nei sloga,nei kosulys,nei gerkle,ar ta temperatura normalu ar ne? nes kaip zinot siuo metu lb pavojingas tas kiauliu gripas,tad prisigalvoju visokiu nesamoniu ir labai bijau,kad nepakenktu mano kudikeliui,bandziau skambinti gydytojai,bet ji atostogauja.
gal kazkuriai buvo panasiai,prasau pasidalinkite savo patirtimi smile.gif
Atsakyti
Rutuk, na, as ne gydytoja, bet gripas prie tokios mazos temperaturos tai tikrai negali buti, neprisigalvok baisybiu 4u.gif O viso nestumo metu nebuvo tokios? Man 12 sav., tai va siandien irgi nekaip jauciuosi, temp. virs 37, bet man taip sokineja visas sias savaites. O kaip buna pacioje pabaigoje, nezinau ax.gif Gali buti nuo nestuke.gif , gali rodyti ir koki nors uzdegima. Gal surasi koki kita gyd. pasiklausti?
Atsakyti
Na pacioj nestumo pradzioj irgi buvo tokia temperatura virs 37,tai vis guodziuosi,kad cia tik nestuke.gif pozymis,na manau jai dar taip kelias dieneles tesis,tada bandysiu seimos gydytojai skambintis smile.gif o seip treciad keliauju jau vizitui pas savo gine. ir dar vienas dalykas ps mus namuose baisinis karstis,kurena beprotiskai daug,jai uzsiklosi antklode visa slapia,tas pats ir vyrui,tai gal dar tas beprotiskas karstis daro savo,tik laime,vyras atrado,kad galima prisukti tuos radiatorius,tai normalesne temp namuose smile.gif
Atsakyti
Man irgi pastoviai neaukšta temperatūra 37.1-37.4, tai gydytoja sakė, jeigu kitokių požymių pvz. kaip sloga, gerklės skausmas ir pan. nėra, tai normalu.
Atsakyti