Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių kūno temperatūra

Norėjau pasitikslinti - ar pakilusi temperatūra laikosi viso nėstumo metu? Nes iki šiol man ji buvo 37.1 - 37.3. O šiandien pasimatavau ir šiek tiek supanikavau - tik 36.9. Teko skaityti, kad nėštumas gyvybingas, kai virš 37 unsure.gif Gal kas žino tiksliau, nes man jau pradeda visokios nesąmonės vaidentis - nestuke.gif nervai

Beja, baigiu 16 savaitę.
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 01 20, 10:31)
Norėjau pasitikslinti - ar pakilusi temperatūra laikosi viso nėstumo metu? Nes iki šiol man ji buvo 37.1 - 37.3. O šiandien pasimatavau ir šiek tiek supanikavau - tik 36.9. Teko skaityti, kad nėštumas gyvybingas, kai virš 37  unsure.gif  Gal kas žino tiksliau, nes man jau pradeda visokios nesąmonės vaidentis -  nestuke.gif nervai

Beja, baigiu 16 savaitę.

Siaip nestumo metu tokia temperatura labai normalu..man taip pat budavo 37.1-37.3, bet kuo nestumas buvo didesni, tuo ta temp. labiau svyruodavo i mazesne puse, as lygiai kaip ir tu supanikuodavau, kai nukrisdavo iki 36.9 ar 36.8...bet paklausiau drauges ir kai jau buvom virs 4 men. emiau temp. nebematuot, kad nepanikuociau be reikalo...ir va dabar jau like keletas savaiciu iki gimdymo, taip kad manau ir tu labai nepanikuok wink.gif viskas bus thumbup.gif , o jei kyla kokiu abejoniu, tai siulau tik pasikonsultuot su gydytoju pirmai progai pasitaikius, sekmes!!!
Atsakyti
Mano temperatura pirmoms avaitem buvo 37 mazdaug. O nuo kokios 7-tos savaites 36.5 - 36.6. Is pradziu nerimavau kad zema, bet dabar pradedu manyti, kad kiekvienai individualiai buna smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
As kažkaip to dalyko nesureikšmiau, tiesiog džiauguosi nestuke.gif ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(just-me @ 2010 01 21, 13:24)
Siaip nestumo metu tokia temperatura labai normalu..man taip pat budavo 37.1-37.3, bet kuo nestumas buvo didesni, tuo ta temp. labiau svyruodavo i mazesne puse, as lygiai kaip ir tu supanikuodavau, kai nukrisdavo iki 36.9 ar 36.8...bet paklausiau drauges ir kai jau buvom virs 4 men. emiau temp. nebematuot, kad nepanikuociau be reikalo...ir va dabar jau like keletas savaiciu iki gimdymo, taip kad manau ir tu labai nepanikuok wink.gif viskas bus  thumbup.gif , o jei kyla kokiu abejoniu, tai siulau tik pasikonsultuot su gydytoju pirmai progai pasitaikius, sekmes!!!

Pasimatavau kitą dieną - vėl 37.1. Nusprendžiau tą patį - nereikia matuotis rolleyes.gif Nes tik papildomi nervai - vyras sako, baik tu su savo tomis nesąmonėmis - amžinai ką nors prisigalvoji doh.gif

Pas gydytoją vasario 8 - ir jau žinau jo atsakymą šiuo klausimu - mažiau nervų blush2.gif Lankausi pas Ž. Žėbą - jis toks ramus, kad man tik į naudą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 01 23, 19:59)
Pasimatavau kitą dieną - vėl 37.1. Nusprendžiau tą patį - nereikia matuotis  rolleyes.gif  Nes tik papildomi nervai - vyras sako, baik tu su savo tomis nesąmonėmis - amžinai ką nors prisigalvoji  doh.gif

Pas gydytoją vasario 8 - ir jau žinau jo atsakymą šiuo klausimu - mažiau nervų  blush2.gif  Lankausi pas Ž. Žėbą - jis toks ramus, kad man tik į naudą  ax.gif

thumbup.gif taip ir toliau!!! viskas bus thumbup.gif Sekmes nesiojant savo nestuke.gif
Atsakyti
laimei, kad radau tokia sukurta temute. jau nuo ketvirtadineio pakilusi temperatura ir laikosi 37-37.2 C. vis viliuosi, kad busiu nestuke.gif blush2.gif nors siandien NT rode I, o mm nelauksiu penktadieni.. gal per anksti dariau NT.. ax.gif
Atsakyti
man ryt bus savaite kaip laikos tem virs 37, maniau kad gripas puola, bet siandien NT parode II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesa9 @ 2010 02 08, 22:45)
man ryt bus savaite kaip laikos tem virs 37, maniau kad gripas puola, bet siandien NT parode II  4u.gif

super thumbup.gif sveikinimai wub.gif 4u.gif man jau penkta diena, kaip laikosi temperatura. jau netgi gerai jaciuosi, turbut organizmas priprato prie pakilusios C, nes siandien net labai gerai jauciuos, o temperaturos turiu 37.1. nors man visa gyvenima normali buvo 36.6 ir net menkiausia pakilima labai jausdavau..
tikiuosi, kad po keletos dienu galesiu pasakyti ta pati kaip ir tu blush2.gif wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
O man niekada nestumo metu nebuvo temperatura aukstesne nei 36.6 rolleyes.gif gal todel visai nesijauciu nescia, nei pykino, nei kokiu kitu negalavimu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpione_amzinai: 09 vasario 2010 - 18:46
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2010 02 09, 19:45)
O man niekada nestumo metu nebuvo temperatura aukstesne nei 36.6  rolleyes.gif gal todel visai nesijauciu nescia, nei pykino, nei kokiu kitu negalavimu  thumbup.gif

Nežinau ar tai susiję, bet nors man temperatūra buvo pakilusi, nėštumas labai lengvas blush2.gif nė sykio nepykino, galvą skaudėjo tik porą kartų rolleyes.gif Užtat svorį reikia kaip savo akį prižiūrėti doh.gif
Atsakyti
o man dabar visai keista su ta temperatura... g.gif
viena vakara labai troskino, tai nespejau piltis geriamo vandens i stikline - tai jau imdavau buteliuka tiesiai is saldytuvo ir jau po trecio gero gurksnio suprasdavau kad tuoj turesiu bedu su gerkle;
taip ir buvo, pradejo "nieztieti" gerkle, tada ir kosetis norisi, nosis uzgulo, akys skauda ir visa kuna pila karstis... o temperatura 36,6..... unsure.gif
tai kai cia yra dabar? jauciuosi begalo silpnai, o temperatura 36,6 - termometras sugedo...? bet matuojuosi tuo su gyvsidabriu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 16 kovo 2010 - 18:24