Beja, baigiu 16 savaitę.
Norėjau pasitikslinti - ar pakilusi temperatūra laikosi viso nėstumo metu? Nes iki šiol man ji buvo 37.1 - 37.3. O šiandien pasimatavau ir šiek tiek supanikavau - tik 36.9. Teko skaityti, kad nėštumas gyvybingas, kai virš 37
Gal kas žino tiksliau, nes man jau pradeda visokios nesąmonės vaidentis -
nervai
Beja, baigiu 16 savaitę.
Beja, baigiu 16 savaitę.
QUOTE(freza80 @ 2010 01 20, 10:31)
Norėjau pasitikslinti - ar pakilusi temperatūra laikosi viso nėstumo metu? Nes iki šiol man ji buvo 37.1 - 37.3. O šiandien pasimatavau ir šiek tiek supanikavau - tik 36.9. Teko skaityti, kad nėštumas gyvybingas, kai virš 37
Gal kas žino tiksliau, nes man jau pradeda visokios nesąmonės vaidentis -
nervai
Beja, baigiu 16 savaitę.
Beja, baigiu 16 savaitę.
Siaip nestumo metu tokia temperatura labai normalu..man taip pat budavo 37.1-37.3, bet kuo nestumas buvo didesni, tuo ta temp. labiau svyruodavo i mazesne puse, as lygiai kaip ir tu supanikuodavau, kai nukrisdavo iki 36.9 ar 36.8...bet paklausiau drauges ir kai jau buvom virs 4 men. emiau temp. nebematuot, kad nepanikuociau be reikalo...ir va dabar jau like keletas savaiciu iki gimdymo, taip kad manau ir tu labai nepanikuok
Mano temperatura pirmoms avaitem buvo 37 mazdaug. O nuo kokios 7-tos savaites 36.5 - 36.6. Is pradziu nerimavau kad zema, bet dabar pradedu manyti, kad kiekvienai individualiai buna
As kažkaip to dalyko nesureikšmiau, tiesiog džiauguosi
ir tiek.
QUOTE(just-me @ 2010 01 21, 13:24)
Siaip nestumo metu tokia temperatura labai normalu..man taip pat budavo 37.1-37.3, bet kuo nestumas buvo didesni, tuo ta temp. labiau svyruodavo i mazesne puse, as lygiai kaip ir tu supanikuodavau, kai nukrisdavo iki 36.9 ar 36.8...bet paklausiau drauges ir kai jau buvom virs 4 men. emiau temp. nebematuot, kad nepanikuociau be reikalo...ir va dabar jau like keletas savaiciu iki gimdymo, taip kad manau ir tu labai nepanikuok
viskas bus
, o jei kyla kokiu abejoniu, tai siulau tik pasikonsultuot su gydytoju pirmai progai pasitaikius, sekmes!!!
Pasimatavau kitą dieną - vėl 37.1. Nusprendžiau tą patį - nereikia matuotis
Pas gydytoją vasario 8 - ir jau žinau jo atsakymą šiuo klausimu - mažiau nervų
QUOTE(freza80 @ 2010 01 23, 19:59)
Pasimatavau kitą dieną - vėl 37.1. Nusprendžiau tą patį - nereikia matuotis
Nes tik papildomi nervai - vyras sako, baik tu su savo tomis nesąmonėmis - amžinai ką nors prisigalvoji
Lankausi pas Ž. Žėbą - jis toks ramus, kad man tik į naudą 
laimei, kad radau tokia sukurta temute. jau nuo ketvirtadineio pakilusi temperatura ir laikosi 37-37.2 C. vis viliuosi, kad busiu
nors siandien NT rode I, o mm nelauksiu penktadieni.. gal per anksti dariau NT..
man ryt bus savaite kaip laikos tem virs 37, maniau kad gripas puola, bet siandien NT parode II
QUOTE(vanesa9 @ 2010 02 08, 22:45)
man ryt bus savaite kaip laikos tem virs 37, maniau kad gripas puola, bet siandien NT parode II 
super
tikiuosi, kad po keletos dienu galesiu pasakyti ta pati kaip ir tu
O man niekada nestumo metu nebuvo temperatura aukstesne nei 36.6
gal todel visai nesijauciu nescia, nei pykino, nei kokiu kitu negalavimu
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2010 02 09, 19:45)
O man niekada nestumo metu nebuvo temperatura aukstesne nei 36.6
gal todel visai nesijauciu nescia, nei pykino, nei kokiu kitu negalavimu 
Nežinau ar tai susiję, bet nors man temperatūra buvo pakilusi, nėštumas labai lengvas
o man dabar visai keista su ta temperatura...
viena vakara labai troskino, tai nespejau piltis geriamo vandens i stikline - tai jau imdavau buteliuka tiesiai is saldytuvo ir jau po trecio gero gurksnio suprasdavau kad tuoj turesiu bedu su gerkle;
taip ir buvo, pradejo "nieztieti" gerkle, tada ir kosetis norisi, nosis uzgulo, akys skauda ir visa kuna pila karstis... o temperatura 36,6.....
tai kai cia yra dabar? jauciuosi begalo silpnai, o temperatura 36,6 - termometras sugedo...? bet matuojuosi tuo su gyvsidabriu...
viena vakara labai troskino, tai nespejau piltis geriamo vandens i stikline - tai jau imdavau buteliuka tiesiai is saldytuvo ir jau po trecio gero gurksnio suprasdavau kad tuoj turesiu bedu su gerkle;
taip ir buvo, pradejo "nieztieti" gerkle, tada ir kosetis norisi, nosis uzgulo, akys skauda ir visa kuna pila karstis... o temperatura 36,6.....
tai kai cia yra dabar? jauciuosi begalo silpnai, o temperatura 36,6 - termometras sugedo...? bet matuojuosi tuo su gyvsidabriu...