Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių kūno temperatūra

Aciu jums nuraminot mane,db daug lengviau ant sirdies biggrin.gif na dar treciad nukeliausiu pas gydytoja,ir manau si mane visiskai nuramins thumbup.gif bet ziuriu kaip nusiraminau,tai ir temp nukrito, nuo vakar 36.8,jauciu stresas savo irgi daro blush2.gif

Beja pregna kiek laiko tavo nestuke.gif ? rolleyes.gif
Atsakyti
As esu 7 savaitej dabar ir jau 4 dienos kamuoja temperatura. Neauksta ji, maks. buvo 37,2. Bet per diena ji keiciasi kokius penkis kartus. Vienu metu buna 36,6, o jau po poros val. pakyla. Atrodo nieko baisaus, tik man temperatura visada pasireiskia nezmonisku galvos skausmu. Taip visada man budavo nuo pat vaikystes, taip visada suprasdavau, kad sergu. Bet vat tas stogo rovimas veda is proto. Pasiskaiciau jusu pasisakymuose, kad tai normalu, bet bijau gerti kokius vaistus nuo galvos skausmo, kad vaikuciui nieko nepakenktu. Kaip manote, ar nestumo metu galima gerti vaistus nuo skausmo? Nes kaip supratau, problema ne liga, tad vaistai nuo temperaturos niekuo nepades, bet vat kaip to galvos skausmo atsikratyti?
Atsakyti
Doviliuk,man lygiai toki patys simptomai buvo nestumo pradzioje,ziauriai galva skaudedavo,tai as kaip tik pradedavo skaudeti,dedavau salta kompresa ant galvos ir ramiai paguledavau,zinok tikrai padedavo,bet cia aisku,vienai gali padeti,kitai ne,vaistu nevartojau nes bijojau pakenkti leliui,seip tu pasikalbek su savo gydytoja,manau ji tikrai patars tau,kaip kovoti su galvos skausmu. sekmes tau ir stiprybes smile.gif
Atsakyti
Pas mane tai pastoviai 36,8 nuo pat nestumo pradzios smile.gif
Atsakyti
Pas mane buvo pacioje pradzioje 37.2, o ipusejus nestumui 36.8, dabar taip ir laikosi. Pradzioje ir man galva paskaudedavo, bet isgerdavai citramono ir praeidavo. Labai jau retai taip budavo, tai nemanau, kad pakenkiau vaikiukui. Salto kompreso juk viduri darbo dienos darbovieteje at galvos gi nedesi smile.gif .
Atsakyti
Aciu Rutukas111, reiks isbandyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Norėjau sužinoti kaip pastoji,tai ką būna temperatūra maža? Pas mane jau savaitė kaip svyruoja temperatūra tai 36,9 tai 37,2 tai visa diena 37,2 dar silpna,kažkiektai patvarkau ir jau gulėt norisi,šalta,tai karšta,galva kaip kada skauda,vartuoju kontraceptikus,,Taip bijau ,kad nebučiau pastojusi o čia prisiskaičiau ,kad būna temperatūra.Įduomu kaip yra ištikrujų
Atsakyti
Sveikos mamytes, esu naujoke vardu Indrė. Laukiuosi nestuke.gif , jau 14 savaiciuke, ir mane nubere unsure.gif . Atsirado deme ant rankos, o po keliu dienu nubere visa kakla. Buvau pas savo gydytoja tai tavagilio israse, bet man jis nepadeda, tai nebezinau ka bedaryt g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Indre2082 @ 2009 12 10, 15:49)
Sveikos mamytes, esu naujoke vardu Indrė. Laukiuosi nestuke.gif , jau 14 savaiciuke, ir mane nubere unsure.gif . Atsirado deme ant rankos, o po keliu dienu nubere visa kakla. Buvau pas savo gydytoja tai tavagilio israse, bet man jis nepadeda, tai nebezinau ka bedaryt g.gif .

Eiti pas gydytoja ir vel, nes berimo priezasciu gali buti 100+1..Pradedant alergija, baigiant kepenu veiklos sutrikimu, ir per foruma cia kitos mamos tikrai nepades, o laukimas gali padaryti zalos. Todel geriau bek pas koki gera daktariuka.
Atsakyti
Viso nestumo metu sirgau, net kelis kartus...temperatura vis pakildavo ir svyruodavo tarp 37 ir 38 smile.gif tad paklausus daktares ka daryti ji atsake labai paprastai... jei temperatura iki 38 tuomet ja reikia persirgti...jokiu vaistu tik arbateles, medus ir lova. bet jei virs 38 tuomet isgerti tablete paracetamolio, taciau ir juo piknaudziauti nereiketu. o taip pat reiketu atsizvelgti ir i tai kiek savaiciu jusu leliukui.nes kol jis/ji vystosi vaistai turetu buti jusu priesas... smile.gif
Atsakyti
labutis. Pasidalinsiu ir as savo patirtim. Su pirmuoju vaikiuku nieko panasaus nebuvo, o vat kito nestumo metu, visa I trimestra laikesi, sokinejanti temp. iki pan. 37.4. Kadangi buvau da neseniai persirgus, tai l. susipergyvenau, kad cia kazkas ne taip. Paklausiau savo seimo gyd., o ji ir sako:tokia temp. gali sukelti vaisiaus apsigimimus sad.gif ..tipo as cia jau nieko negaliu padeti, nes vaistai kaip ir neveikia ir dave siun. i santariskes.is to strioko dar uzsirasiau ir genetiniams tyrimams. Kai ten isgirdo mano pasakojima tai ziauriai nustebo ir pasipiktino tokia gyd. nekompetencija..patikino kad cia normalu ir taip buna, o as gi to nezinojau..ir kiek per ta laika stresavau..aciu D kad viskas gerai. Taigi, temp. normalus reiskinys nestumo metu (zinoma jei pati gerai jautiesi)
Atsakyti
Man 7 savaitės, o temperatūra, kad ir vakare 37,2. Biškį ramiau pasidarė paskaičius, kad daugumai taip, nes jau baisu buvo.
Atsakyti