QUOTE(RamuneM @ 2010 05 15, 23:37)
Aš net nelabai įsivaizduoju suaugusiojo žmogaus kaip jam svetimą kalbą nuo nulio pradėti.
Tikrovė kartais būna visai kitokia. Sistemoje
LingQ galima matyti žmones, kurie užsiregistruoja per tavo rekomendacinę nuorodą. Atsiprašau visų, kurie nemėgsta skaičių, bet pasakysiu dar du.
Iš tų žmonių kurie užsiregistruoja per mano rekomendacinę nuorodą - 29,5% savo lygį įvardija kaip "Beginner 1" ir 43,1% kaip "No knowledge"... Jeigu dar pridėsime 12,0% "Beginner 2", tai gausime, kad 84,6% naujai registruotų vartotojų iš Lietuvos save laiko žemiau vidutinio lygio, daugiau kaip pusė iš jų neturi
jokių kalbos žinių. Pradžioj ir aš negalėjau patikėti tuo, ką mačiau, bet tai yra skaičiai... Jie gali šiek tiek plaukioti, bet esmės tai nekeičia. Šitie duomenys yra paimti iš 2258 žmonių, taigi kalbėti apie kažkokius atsitiktinumus tiesiog neišeina.
QUOTE(DEIMUTE @ 2010 05 16, 01:53)
Taigi kiek laiko visi tie skaiciavimai ir toks nuodugnus tu mokslu studijavimas uzima
Tai užima tiek laiko, kiek jo reikia, kad su pele paspausti vieną mygtuką ant monitoriaus

Supermemo ir LingQ yra kompiuterinės kalbų mokymosi sistemos, kurios ir atlieka visus skaičiavimus. Tam ir yra kompiuteriai

O seniau vedžiau žodynėlį Excel'yje tai ten visos eilutės sunumeruotos, tai bet kuiuo momentu galima pažiūrėti, kiek tų eilučių yra
Galiu tik prisijungti prie Ramunės ir paskatinti visas mamas ieškoti to, kas kiekvienai iš jų tinka geriausiai. Bet tam reikia
ieškoti ir
bandyti. Kaip sakė vienas ispanų kalbos mokytojas: "jeigu jums neįdomu mokytis, tai yra signalas, kad reikia mesti tai, ką darote ir ieškoti kažko naujo".
Kai mane užkniso English+, man prireikė dviejų mėnesių, kad apsispręsti, ką daryti toliau, bet aš buvau užgulęs kompą juodai ir ieškojau labai intensyviai

Kadangi turbūt kaip ir visi ieškojau "geriausio" būdo
Beje. Kas liečia žodžių skaičių prieš gerą pusmetį padariau video vaizdelį su tikslu išmušti žmonėms iš galvų tą kvailą iliuziją, kad galima išmokti naujos kalbos per 2 mėnesius. Patikėkit manim, šita idėja labai populiari pas mus (matau, pagal šio vaizdelio peržiūrų skaičių (ir vėl skaičiai

jutūbėje). Neseniai padariau atnaujinimą, tai dabar jau yra du vaizdeliai:
Anglu kalba per 2 menesius
Anglu kalba per 2 menesius 2