Įkraunama...
Įkraunama...

Dažytų plaukų spalvos nuemėjai

Dazyti, tai daug biggrin.gif jie nera raudoni, apsvietimas toks nekoks ;/ jie rudi sokoladiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2012 01 20, 19:55)
Dazyti, tai daug  biggrin.gif  jie nera raudoni, apsvietimas toks nekoks ;/ jie rudi sokoladiniai  ax.gif

bet jei nuiminet vistiek raudonis visas nusiims, as kai daziau sokoladine ir man su milteliai nuiminejo spalva tai visi raudoni dazai nubego. smile.gif na cia zaidimas, jei nesimokei tai nezinosi biggrin.gif nes da rne taip padarysi ka ar kaip tad teks pakloti pinigeliu uz atsatyma visa, be to jei sugadinti plaukai tai istiesinimas su keratinu juos atstato, kuo labiau pazeisti plaukai tuo labiau isitiesina, kirpeja sake smile.gif
Atsakyti
Toms kurioms nesigauna uzdazyti po spalvos nuemimo - reikia naudoti maziausiai 6% peroksida, nes butent vakar nuiminejau vienai merginai spalvyte. Gavos labai grazi sviesi ryza spalva, istepiau sviesiausiais augaliniais, juoduot akyse pradejo doh.gif Iskart isploviau ir buvo pakankamai sviesus, tonu tamsesni. Taip kad netikekit, kas raso, kad galit augaliniais netgi dazyt - be velnio, visgi reikalingas pasviesinimas mirksiukas.gif
Atsakyti
oj blyn tai nuimineti dar karta, kad ta "raudoni" nuimti? Nusipirkau colour stop, po nuemimo uzvirtina spalva, nezinau net ar Lietuvoje yra pirkti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2012 01 20, 23:57)
oj blyn tai nuimineti dar karta, kad ta "raudoni" nuimti? Nusipirkau colour stop, po nuemimo uzvirtina spalva, nezinau net ar Lietuvoje yra pirkti..  g.gif

mes visos zinom ka reiskia eksperimentuoti namie, bet vis tiek tesiam tai biggrin.gif biggrin.gif o po to buna o ka dbr daryt...
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2012 01 20, 23:57)
oj blyn tai nuimineti dar karta, kad ta "raudoni" nuimti? Nusipirkau colour stop, po nuemimo uzvirtina spalva, nezinau net ar Lietuvoje yra pirkti..  g.gif

Palaukit, kol laikas bus saknis dazyti - iki to laiko labai puoselekite ir lepinkite plauka. Tada matysit, kiek prasiplaus, ka daryt toliau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Man iškilo klausimas - o kaip dažyti žili plaukai reaguoja į spalvos nuėmėją? Nepasidaro kokie žali/violetiniai/mėlyni?
Prisidažiau namuose taip sakant... Dabar ties saknim šviesiai ruda, o apačia tamsi ax.gif
Atsakyti

As ne karta (du kartus rolleyes.gif ) esu sviesinus is juodu smile.gif
Viena karta kirpykloj, o antra namuoses, kaip sakant pati...tai ka as zinau, man paciai geriau gavosi nei kirpykloj ir pigiau. kirpykloj sviesino sruogom, tai ka as zinau...buvau ivairiu spalvu ir labai ilgai....daugiau nei pusmeti... o namuose emiau sviesintoja atrodo garnier: 1 kartas tapau kastonine, tarp kitko labai grazi spalva...2. karta pasviesinusi gavausi vaje - apelsinas blink.gif tada uzsukau i kirpykla...pasikonsultavau su kirpeja ir ji pasake, kad jei dar karta sviesinsiu gausius kaip citrina....3 karta vistiek blondinau...gavausi geltona ir ta spalva uzdaziau naturaliais dazais pavadinimo ir numeriuko tiesa neatsimenu (cupe 3 aukste per viduri pirkti)..tai va, gavosi svelni smeline, super smile.gif labai patenkinta esu smile.gif ten labai super moteriske pardavineja, ji pati sake is tamsiu sviesino ir labai geru patarimu dave thumbup.gif as labai vargstu su galvos oda, ta prasme po dazymu galvos oda ismesdavo raudonom slapiuojanciom demem...o nuo tu dazu super - nieko net neparaudo thumbup.gif
Tikrai labai labai viskas graziai nusidaze...nors tu dazu kaina 45 Lt, bet tikrai verta jais dazyti.
Papildyta:
QUOTE(ohochips @ 2012 01 20, 22:57)

gali tas raudonumas ir neissiimti...o palikti ryskiai oranziniai...deja as taip buvau prisizaidusi, bet susitvarkiau ant virsaus uzdaziusi sviesiai ruda pelenu spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ka, nubluko man vel vel iki juodu biggrin.gif neminesiu sumos isleistos nes, graudu ir liudna. Pabausiu juoda, o ant vasaros bandysiu sviesinti sruogelem kirpykloje, kitos iseities nematau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2012 01 24, 17:09)
Na ka, nubluko man vel vel iki juodu biggrin.gif  neminesiu sumos isleistos nes, graudu ir liudna. Pabausiu juoda, o ant vasaros bandysiu sviesinti sruogelem kirpykloje, kitos iseities nematau doh.gif

Man tai savaime nubluko iki gana šviesiai rudų, bet jie ir nebuvo juodi. Tikriausiai vienintelis būdas su tuo Salerm nusiimt namie, tai nuėmus iškart dažyt milteliais, bet iš plaukų nieko neliks. Ir tai man po to nuėmimo teko 5cm nukirpt, nes siaubingai nutriušo ir tiesiog krito galai. Jau geriau jau tamsiai būt nei su 3 plaukais ant galvos schmoll.gif
Atsakyti
O jeigu mano plaukai naturaliai tamsus (pilkai juodi mazdaug), paskutini karta daziau irgi labai tamsiai, bet dazyti plaukai nusviesejo, kazkiek turi ryza atspalvi, o saknys atauga tamsios. Kaip man sulygint spalva? Atsibodo jau dazyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juse: 25 sausio 2012 - 14:39
Sveikos, moterys, paneles, mamytes bigsmile.gif Perskaiciusi sia forumo tema visiskai pasimeciau doh.gif blink.gif Mano plaukai tamsiai rudi, zinoma dazyti, noriu sugrizt prie kuo naturalesniu, kazkiek sviesesniu plauku smile.gif Gal galite kas atsakyti koks tas spalvos isemejes butu geriausias ir ka po to daryt? Dazyt? Nedazyt? Kiek laiko laukt? Labai labai lauksiu jusu atsakymo blush2.gif ax.gif
Atsakyti