As ne karta (du kartus

) esu sviesinus is juodu

Viena karta kirpykloj, o antra namuoses, kaip sakant pati...tai ka as zinau, man paciai geriau gavosi nei kirpykloj ir pigiau. kirpykloj sviesino sruogom, tai ka as zinau...buvau ivairiu spalvu ir labai ilgai....daugiau nei pusmeti... o namuose emiau sviesintoja atrodo garnier: 1 kartas tapau kastonine, tarp kitko labai grazi spalva...2. karta pasviesinusi gavausi vaje - apelsinas

tada uzsukau i kirpykla...pasikonsultavau su kirpeja ir ji pasake, kad jei dar karta sviesinsiu gausius kaip citrina....3 karta vistiek blondinau...gavausi geltona ir ta spalva uzdaziau naturaliais dazais pavadinimo ir numeriuko tiesa neatsimenu (cupe 3 aukste per viduri pirkti)..tai va, gavosi svelni smeline, super

labai patenkinta esu

ten labai super moteriske pardavineja, ji pati sake is tamsiu sviesino ir labai geru patarimu dave

as labai vargstu su galvos oda, ta prasme po dazymu galvos oda ismesdavo raudonom slapiuojanciom demem...o nuo tu dazu super - nieko net neparaudo
Tikrai labai labai viskas graziai nusidaze...nors tu dazu kaina 45 Lt, bet tikrai verta jais dazyti.
Papildyta:
QUOTE(ohochips @ 2012 01 20, 22:57)
oj blyn tai nuimineti dar karta, kad ta "raudoni" nuimti? Nusipirkau colour stop, po nuemimo uzvirtina spalva, nezinau net ar Lietuvoje yra pirkti..
gali tas raudonumas ir neissiimti...o palikti ryskiai oranziniai...deja as taip buvau prisizaidusi, bet susitvarkiau ant virsaus uzdaziusi sviesiai ruda pelenu spalva