Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl skydliaukės auga svoris!

Sveikos smile.gif
Per šiadieną suvalgiau 1 pakelį javinukų su pieniniu įdaru ir dabar valgau sriubą vištienos su vermišeliais pildau skrandį ir džiaugiuosi,kad tos sriubos litre tik 230 kcal. o čia jau paskutinis mano valgis šiandien...kūdintis reik po tų tortų ir tt.bet nepriaugau nė kiek nors tiek to torto lyg ir nemažai suvalgiau g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu su tokia valia 4u.gif , reik nusiteikt ir man kažkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(našlaitė @ 2009 02 09, 20:23)
Sveikinu su tokia valia 4u.gif , reik nusiteikt ir man kažkaip doh.gif

Pačiai prieš save gėda pasidarė dėl to,kad tiek torto gabalėlių suvalgiau tai susiėmiau į rankas,tik nežinau kiek ištversiu taip... doh.gif g.gif
Atsakyti
Saunuole Ruta smile.gif as tai siandien per daug valgiau vis per ta pms....
Atsakyti
Sveikutes, registruojuos mirksiukas.gif
Pusryciams 3 virti kiausiniai + duonos gabaliukas + arbata.
Pietums salotos su slakeliu alyvuogiu aliejaus ir citrinos sultimis.
Bandau gerti daug vandens ir ppppp neprasisnekejus kazkaip priprantu. Tik va vakar viskas taip puikiai ejosi, o vakare neatsisakiau pelesinio surio su vynuoge ir vynu doh.gif doh.gif doh.gif , bet taip skanu buvo, kad visai nesigailiu. Ar bandet kas nors dar ta manksta kur tik 8 min. Man labai patiko.
Kiap kitos laikosi? Pagalvoju, kol namuose sedziu, tai viskas vyksta kaip ir planavau, bet kazin kaip bus kai iseisiu i darba g.gif g.gif
Atsakyti
O tu nori i darba ? man taip buvo , tai bent mano atveju dirbant baigesi visos dietos ir sportai , tam liko tik savaitgaliai tada
Atsakyti
QUOTE(skruzdelytee @ 2009 02 10, 13:07)
Ar bandet kas nors dar ta manksta kur tik 8 min. Man labai patiko.
Kiap kitos laikosi? Pagalvoju, kol namuose sedziu, tai viskas vyksta kaip ir planavau, bet kazin kaip bus kai iseisiu i darba  g.gif  g.gif

O kur ta manksta aprasyta? Nepavyko rasti verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės,niu pas mane skydliaukė mazginė,hormonų tyrimai geri,bet nežinau kas yra labai auga svoris.Skydliaukę tyriausi kas pusę metų,bet kai pastojau ir dabar jau mažiukui beveik metai,nebebuvau pasitikrinti blush2.gif mano ūgis 1.66m,svoris 80 kg.26 metai.prieš keturis metus sveriau 65 kg.Oi kaip norėčiau kad tas svoris grįštų.Bet apetitas nežmoniškas ir potraukis saldumynams,tiesa buna dienų kai jų visai nesinori.Sportuot nesportuoju,kiek lauke su vaiku pasivaikščiojam blush2.gif Niu skysčių tai geriu.Bet pastoviai jaučiuosi be energijos,mieguista,šąla galūnės,širdelė streikuoja,nerimas toks,nemiga kamuoja.Gydytoja endokrinologė minėjo,kad prie skydliaukės patologijos šie simptomai dažni.Bet nesuprantu jei hormonų tyrimai normalūs,tai ko tas svoris taip didėja g.gif O su tuo svoriu kovot visaip bandžiau,ir kopustu sriubos dietos laikiausi ir vakarais nevalgydavau, keli kilai nukrisdavo,bet greit vėl ataugdavo.Neturiu valios,todėl jau praradau viltį pakūdėti... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Aš šian pusryčiam valgiau 1 varškės sūrelį ir bandelę su arbata,pietum vištienos krūtinėlę keptą su trupučiu salotikių ir bulvių koše ir pyragėlį su miško uogom iš McDonaldo su latte blush2.gif
Atsakyti
labutis, paskaičiau, ką valgėt, tai man tikrai gėda, kad aš be valios ape 6val. užkirtau lašinukų, bandysiu daugiau nieko nevalgyt, tik pasukos ir greifruktas doh.gif
Atsakyti
as tai jogurto , koldunu , agurku , bandele wink.gif
Atsakyti
bandelė blogai g.gif , i kuną eina ir sotumas nuo jos apgaulingas g.gif
Atsakyti