Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjos Marijampolėje

Aš noriu dažyti plaukus sruogelėmis, kad rezultatas būtų geras ir kaina nedidelė. Nežinau, pas ką eit. Ankstesnėje žinutėje paskaičiau apie Oksaną, bet norėčiau daugiau merginų rekomendacijų, gal dar kokią nors kirpėja žinot. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas nors esate lankesi "DOSIMA" salone- pas Jurga? Kaip ten kainos, kaip kokybe?
Atsakyti
Merginos,gal kuri esate girdėję apie blakstienų priauginimą Marijampolėje?Gal yra kas su tuo užsiima,ir kokybiškai priaugina?
Atsakyti
Galiu pasisakyti ir as. Kazkada buvau Elitoje tada dar buvo prie darbo birzos. Buvau jauna 18 metu proga savo ilgus, tankius ir grazius plaukus nusprendziau pasviesinti sruogelemis. Tiek tada ir supratau. Bet kai ryte atsikelus ant pagalves radau puse savo plauku, issigandau ir nulekiau aiskintis. Pasirodo man papuole kazkokia praktikante, kuri "netycia" per dauk pripyle kaip ji pasake "peroksido" skyscio, bet kad jos niekas nenubaustu, itepe viska ant mano plauku. Sruogeles tada buvo neatrinktos, o tokiais smorais blynais. Nu ka pradejau ieskoti geros kirpejos, kuri galetu bent kiek man padeti susigrazinti savo graziuosius plaukus. Patare man tada Ausra is Albos kirpyklos. Pas ja ir dabar vazineju is Kauno, mes susidraugavom ir ji man padejo, isgyde plaukus ir dabar vel turiu juos grazius. O man kaip sake Ausra, man nudegino plaukus ir buvo bet kaip padarytos sruogos. Tokiu bajeriu pasitaiko ir mano tetoms, jos pas Ausra gydesi irgi nudegintus plaukus, kai kaune sugeba vienu metu ir nudazti plaukus ir padaryti chemini ir t.t. Galiu ja drasiai rekomenduoti, nes tikrai supranta ka daro ir dirba del klientu, keliasi anksciausiai ir t.t. Tik pas ja buna eiles, tai reikia pasiplanuoti. Kaune dar nieko panasaus neradau, o ji dar ir augalinius dazus naudoja.
Makiaza man geriausiai daro Reda, kitoj pusej Rimi prie buvusio Policijos komisariato, nzn kaip vadinasi, bet makiazus ji daro ir zvaigzdems, tikrai ispudingi darbai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenka: 29 balandžio 2011 - 17:30
Labas vakaras, as tai lankausi pas Vaidute, kirpykla yra pries II - aja vidurine, kur batu rusys buvo, tai virs jo. Tikrai labai puiki kirpeja, pataria kaip kirpti ir dazyti. Domisi naujovemis. Labai meniska ir maloni. "Ivede" keratina i plaukus ir su znyplemis istiesino (cia gal tas Braziliskas? Jei taip tai ji daro jau nuo pernai spalio), labai atsigavo plaukai thumbup.gif .
Atsakyti
4u.gif
merginos o gal esat buve pas kirpeja Violeta DOSOMOJ?
Atsakyti
Sveikos, marijampolietės wink.gif 4u.gif
Aš esu ne vietinė, bet jau apsigyvenau Marijampolėje. Norėčiau draugų baliui paprastai susišukuoti kirpykloje, kad viršugalvį šiek tiek pakeltų ir patiesintų plaukus. Gal žinote, kokia kaina už tokį dalyką yra normali ir kur geriausia kreiptis netoli centro kad būtų?
Atsakyti
labas,gal-kas-zinote,kur-marijampolej-daro-gera-lenga-chemini-susukavima?
Atsakyti
oksana zinau ir as, tikrai charizmatiska moteris ir nebloga kirpeja thumbup.gif nors kazkada perdaug nukirpo, uzpykau ir dbr einu i elita plius pas Rasele drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal galėtumėt parekomenduot kirpėją marijampolėj kuri galėtų patart ir tikrai kokybiškai apkirpt? atsiauginėju plaukus ir atrodau tikrai nekaip. norėčiau bent kartą papult pas kirpėją kuri tikrai padailintų šukuoseną nenurėždama plaukų ilgio.
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2011 04 29, 18:27)
Makiaza man geriausiai daro Reda, kitoj pusej Rimi prie buvusio Policijos komisariato, nzn kaip vadinasi, bet makiazus ji daro ir zvaigzdems, tikrai ispudingi darbai.

drinks_cheers.gif man ji vestyvems dare makiaza, kokybiska kosmetika nesubego, atlaike puikiai dvi dienas praktiskai, kirpykla vadinas HERA, ten lankausi pas kirpeja Ruta, grazias sukuosenas daro, madingas ir pan, del kirpimo tai ji nelabai kokia spec, paskutini karta po dazymo ziauriai nuslinko plaukai, bet nezinau ar delto kad maitinau leliuka ar del jos dazu g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Min* @ 2011 03 04, 18:53)
Makiažas +-45 lt
Proginis(jaunosios)makiažas +-80 lt (aš mokėjau 100 lt)
Vest.šukuosena 150 lt(aš tiek mokėjau)

Tai cia tiek kaino iskile kazin?
As heroj pas Ruta vestuvine sukuosena dariaus 100lt sumokejau;
Reda makiaza padare + blakstienu priauginimas kampuciuose ir 2 kaukes ir ampule veidui man kainavo 90lt g.gif
Uz paparasta sukuosena db moku 40lt;plauku dazymas sruogomis man kainuoja 50-70lt priklausomai nuo kiekio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laūra @ 2011 08 03, 23:08)
drinks_cheers.gif man ji vestyvems dare makiaza, kokybiska kosmetika nesubego, atlaike puikiai dvi dienas praktiskai, kirpykla vadinas HERA, ten lankausi pas kirpeja Ruta, grazias sukuosenas daro, madingas ir pan, del kirpimo tai ji nelabai kokia spec, paskutini karta po dazymo ziauriai nuslinko plaukai, bet nezinau ar delto kad maitinau leliuka ar del jos dazu g.gif
Papildyta:

Tai cia tiek kaino iskile kazin?
As heroj pas Ruta vestuvine sukuosena dariaus 100lt sumokejau;
Reda makiaza padare + blakstienu priauginimas kampuciuose ir 2 kaukes ir ampule veidui man kainavo 90lt g.gif
Uz paparasta sukuosena db moku 40lt;plauku dazymas sruogomis man kainuoja 50-70lt priklausomai nuo kiekio ax.gif

Aš tiek mokėjau 2008m.rugsėjį.
Atsakyti