Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjos Marijampolėje

QUOTE(Laurytuke @ 2011 02 11, 10:39)
neik i foruma, nes brangininkes, o ir visai nieko gero... as nueju, suklojau 200 litu uz sruogeliu dazyma ir galiuku pakirpima.. spalva gavosi negrazi.. o ejau pas ta isgirta ingrida... dar ten vienoj vietoj dazai pabego.. dar tepe kazkiek... vienu zodziu.. o zmoniu nera, nes taip, brangu ten ir nieko gero.. as girdejau, kad alboj ausra lb gera kiroeja ir dar kazkur deguciuose, kazkokiam daUGIABUTY.....

Dėkoju už informaciją , tai jau tikrai aš ten neisiu, jei kainos didelės , o kerpa prastai schmoll.gif
Vakar buvau kirpykloje SODO g. tikrai neblogai nukirpo ir kaina normali ax.gif Pažiūrėsim kaip bus kaip galvą išsiplausiu , jei pavyks gerai plaukus susitvarkyti, tai kitos kirpėjos ir neiškosiu, lankysiuosi ten rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykit gal kuri žinok kirpyklą kurioje kirpejos dirba su wella plauku kosmetika.
Atsakyti
Man tai HEROJ pas Vaidą tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
Svekos, merginos. kudlos jau ataugo, sugalvojau eit i kirpykla. Bet nezinau i kokia. Skaitineju bet nerandu informacijos. 10 metu kirpausi pas ta pacia kirpeja, vardu Ingrida Vasario 16-osios g.kol ji neisvyko. gal zinot gera trumpu plauku stiliste? 4u.gif
Atsakyti
Visos kalbate, kad Heroje brangu, bet kiek tas brangu taip ir nesuprantu biggrin.gif Kiek bent apytiksliai kainuoja makiažas ir proginė šukuosena? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(I_believe @ 2011 03 04, 18:50)
Visos kalbate, kad Heroje brangu, bet kiek tas brangu taip ir nesuprantu biggrin.gif Kiek bent apytiksliai kainuoja makiažas ir proginė šukuosena? smile.gif

Makiažas +-45 lt
Proginis(jaunosios)makiažas +-80 lt (aš mokėjau 100 lt)
Vest.šukuosena 150 lt(aš tiek mokėjau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Min*: 04 kovo 2011 - 17:54
O pas ką Heroj rekomenduotumėt vestuvinę šukuoseną darytis ir makiaža?
Atsakyti
QUOTE(anilorak_b @ 2011 03 04, 23:39)
O pas ką Heroj rekomenduotumėt vestuvinę šukuoseną darytis ir makiaža?

Man vestuvinę šukuoseną darė Vaida,ir tai buvo ne šukuosena,bet meno kūrinys wub.gif wub.gif wub.gif ,taip pat ir kirpėja Reda labai gražiai šukuoja thumbup.gif ,o makiažą daro taip pat Reda(šviesiaplaukė)-labai gražiai padaro,ir labai labai maloni thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Min*: 05 kovo 2011 - 11:01
Ačiū *Min* už info. smile.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(I_believe @ 2011 03 05, 12:50)
Ačiū *Min* už info. smile.gif thumb_yello.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2011 02 27, 13:27)
Man tai HEROJ pas Vaidą tinka ir patinka thumbup.gif

As taip pat jau 4 metai pas ja lankausi. kol kas su sviesiais plaukais geriau dirbancios net kaune neradau, todel tenka vazineti.
Papildyta:
kalbant apie makiaza Heroj - nerekomendzuoju. Pora kart dariausi, labai nepatiko, teko namuose tvarkytis paciai. labai daug visko pritepa, kaip su kauke atrodai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikondziuke_: 05 kovo 2011 - 16:40
Sveikos,o kur ta Hereja yra,kurioj gatvej,kazkaip neisimenu kirpyklu pavadinimu.
Ir dar norejau paklaust,gal zinot ar jau Marijampoleje kur nors daro braziliska tiesinima?As radau vieninteli skelbima skelbiu.lt.Kazkokia kirpeja Sandra,dirba rase Kauno g.73.Gal ka nors girdejot apie ja?
Atsakyti