Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjos Marijampolėje

O gal čia yra Vip Style klienčių? Man būtų įdomu kokios ten kirpimų ir dažymų kainos.
Aš tai beveik kiekvieną kartą iš kirpyklos išeidavau sugadintais plaukais, tai beveik metai jiems nieko ir nedariau, bet artėjant vasarai norėtųsi atsinaujinti.
Atsakyti
Na aš tiek patirties su kirpyklomis turiu, kad jau baisu kažkur ir lankytis smile.gif Turėjau ilgus plaukus iki liemens, kirpykloje Mokolų gatvėje raudonuose namuose nurėžė iki pečių, beje ten nerekomenduočiau darytis ir makiažo doh.gif iki šiol neatsiauginau, košmaras man čia :/ Nuėjau į kirpyklą monolituose, kur sakosi, kad kerpa su karštom žirklėm, nors ištikrųjų kažkokiu peiliu. Ir esu su skirtingai pakirptais galiukais, paliktos kelios nenukirptos sruogos doh.gif Nebežinau net kur eiti kirpti galiukus, nes baisu smile.gif Na bet pasiskaičius jūsų rekomendacijų bandysiu jomis pasinaudoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloe05: 20 kovo 2011 - 21:44
sveikos, dabar pasakykit man tokį dalyką, KADA dirba UV studija ar kaip ten? prie raudonos bažnyčios... aš atvarau iš vilniaus pas giminaičius ir špygą taukuotą, pabučiuoju spyną, o ten VIENINTELĮ kartą GYVENIME likau patenkinta kirpimu, kiek supratau kirpo savininkė, netgi jos dukrą mačiau mieste ir leptelėjau, o, kokia graži šukuosena, po to ji atėjo kai kirpausi biggrin.gif gal galit kuri man padėt, nes dėdės panos prašiau milijoną kartų, ji nieko neveikia, bet pravažiuodama nepasižiūri... o jau metus nesikirpau, taip norisi, per velykas vis tiek varysiu ten.. norėčiau per išleistuves būt su afigiena šukuosena, o ne kaip čia vietoj pakločiau 80lt ir kaip mauras išeičiau biggrin.gif
Atsakyti
susirask telefona internete ir paskambink, paklausk, juk 21a biggrin.gif Vaicaicio gatveje ta studija, berods vaicaicio 5
Atsakyti
QUOTE(zifkele @ 2011 03 24, 21:14)
sveikos, dabar pasakykit man tokį dalyką, KADA dirba UV studija ar kaip ten? prie raudonos bažnyčios... aš atvarau iš vilniaus pas giminaičius ir špygą taukuotą, pabučiuoju spyną, o ten VIENINTELĮ kartą GYVENIME likau patenkinta kirpimu, kiek supratau kirpo savininkė, netgi jos dukrą mačiau mieste ir leptelėjau, o, kokia graži šukuosena, po to ji atėjo kai kirpausi biggrin.gif gal galit kuri man padėt, nes dėdės panos prašiau milijoną kartų, ji nieko neveikia, bet pravažiuodama nepasižiūri... o jau metus nesikirpau, taip norisi, per velykas vis tiek varysiu ten.. norėčiau per išleistuves būt su afigiena šukuosena, o ne kaip čia vietoj pakločiau 80lt ir kaip mauras išeičiau biggrin.gif

Kentėk iki liepos tik tada Violeta grįžta iš užsienio,aš jau metai laiko vaikštau kaip mauras ir vis laukiu kada sugrįš mano kirpėja,o su ja ir nuostabi šukuosena biggrin.gif
Beje aš eilėje pirma lotuliukas.gif
Atsakyti
Irma, dirbusi anksciau Minutele sau thumbup.gif kirpeja. Siuo metu dirba kazkur kitur. Bet visuomet likdavau patenkinta jos darbu... Labai atidi, isklauso, jei reikia pataria... thumbup.gif o del Forumo- esu buvusi tik viena karta, bet ne itin suzavejo... schmoll.gif Manau, kad daugiau neiciau...
Atsakyti
Gal galit parekomenduoti kirpyklą/kirpyklas ir kirpėją kuri darytų gražias vestuvines šuokuosenas ir makiažą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe05 @ 2011 03 27, 11:53)
Gal galit parekomenduoti kirpyklą/kirpyklas ir kirpėją kuri darytų gražias vestuvines šuokuosenas ir makiažą?  4u.gif

Heroj Vaida arba Reda,abi jos daro pasakiškas šukuosenas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe05 @ 2011 03 20, 22:42)
Na aš tiek patirties su kirpyklomis turiu, kad jau baisu kažkur ir lankytis  smile.gif Turėjau ilgus plaukus iki liemens, kirpykloje Mokolų gatvėje raudonuose namuose nurėžė iki pečių, beje ten nerekomenduočiau darytis ir makiažo  doh.gif  iki šiol neatsiauginau, košmaras man čia :/ Nuėjau į kirpyklą monolituose, kur sakosi, kad kerpa su karštom žirklėm, nors ištikrųjų kažkokiu peiliu. Ir esu su skirtingai pakirptais galiukais, paliktos kelios nenukirptos sruogos  doh.gif  Nebežinau net kur eiti kirpti galiukus, nes baisu smile.gif Na bet pasiskaičius jūsų rekomendacijų bandysiu jomis pasinaudoti smile.gif

Aš ir pas tą pačią kirpėją monolita buvau ir taip pat kaip tu apkirpta buvau verysad.gif Dabar jau man juokas ima , bet tada tai mad.gif buvau.
Atsakyti
QUOTE(erikondziuke_ @ 2011 03 05, 16:39)
kalbant apie makiaza Heroj -  nerekomendzuoju. Pora kart dariausi, labai nepatiko, teko namuose tvarkytis paciai. labai daug visko pritepa, kaip su kauke atrodai schmoll.gif

as taip pat nerekomenduociau redos,nes pati dariau bandomaji makiaza pries vestuves pas ja tai labai nusivyliau ir dziaugiausi kad vestuvems nepasidariau ,nes tie kvisko pritepe kad labai vulgariai atrodziau,negalejau i save ziureti.Paskui dare tokai Inga is forumo tai labai patiko thumbup.gif
QUOTE(zifkele @ 2011 03 24, 21:14)
sveikos, dabar pasakykit man tokį dalyką, KADA dirba UV studija ar kaip ten?

As kai kelis kart i kortuna ejau(kuri yra gretimos durys) tai jau koks pusmetis ten nedirba schmoll.gif

O gal kuri zinot kokai gera kirpeja kad is tamsiu plauku perdazytu sviesiai rudai be dideliu pasekmiu? blush2.gif
Atsakyti
Vienareiksmiskai - kirpeja Oksana kirpykloje pries buvusia Pizza Jazz, prie taip vadinamojo bobturgio. Pas ja dazausi ir kerpuosi jau 4 metus. Mano plaukai tamsus, man ji juos atsviesino is beveik juodu i sokoladine ruda per viena karta ir plaukai blizga, nieko. Mano sese - blondine, jau 2 metus pas Oksana dazo sruogelem. Atejo pas ja su "nudegintais" baltais plaukais, Oksana per kelis kartus atstate bukle ir visada dazo tik sruogelem. Sese patenkinta. Labai charizmatiska moteris, visada siltai bendrauja, isklauso ir kainos labai normalios! Visu plauku dazymas 50-60 lt, kirpimas apie 20, sukuosenos niekad nesu pas ja dariusis. Kirpciukus (tiesia, stora grifka) man geriausiai kirpdavo kirpyklos Vijola (pries buvusi prekybcentri, raudonas daugiabutis) kirpeja. Gaila, bet vardo nezinau. Ten taip pat dirba auksiniu ranku kosmetologe Vilma, puikiai tvarko antakius.
Esu isbandziusi daug kirpyklu Marijampoleje, kuri laika kirpausi ir daziau pas Kristina Sporto gatveje.
Atsakyti
as mokyklos laikais eidavau pas oksana, tai man jinai irgi labai patiko smile.gif taip pat ausra esu patenkinta, ji dirba kirpykloj, kur jaunystes ir draugystes gatves kampas..
Atsakyti