QUOTE(lucero @ 2009 02 12, 16:03)
Va radau :
as pradejau gert 50 nu nzn rankos eme virpet tai seimos daktare liepe skubiai tth ir gert po puse ... bet as nezinau ka daryt ar gert po puse vien del to kad ji mano dar neturint atsakymu kad man doze per didele ? doh.gif juk endokrinologe man puse metu liepe gert 50 g.gif o man kazko hiper db daugiau simptomu nei hipo g.gif bet gal nervai..... g.gif reik palaukt kitos savaites tth tyrimu , bet seimos daktare patare mazint dabar ..... g.gif
o tai tau hipo-hiper .... ir vel gryzo i hipo ?? doh.gif
*
tai man irgi pan buvo,del to ir liepe mazint iki 25,bet sakau, ne taip kardinaliai, turbut organizmas soka gavo doh.gif kiek
skaiciau, tai rekia is pat pradziu bent tarkim, po1tabl per sav sumazint,veliau ta doze dar labiau mazint,tada islygint,vat kad liktu tik po 25.o ne,kad gerei po 50 ir viena diena pradejai po 25 doh.gif g.gif pas mane nebuvo nei hiper, nei hipo, nes vieninteles atpo buvo 700,bet nuo dideles dozes tapo hiper,ja sumazinus tapo hipo, galiausia ja padidinus iki 50 sugrizo i nei hiper, nei hipo. dabar vel darosi hiper doh.gif vienu zodziu, sakau, pasaka be pabaigos, kazkokia nesamone vyksta verysad.gif
VA ir man dabar kaip ir jai ir liepe mazin iskart 0,25 vel , bet dabar as bijau , gal mazint po mazu ? bet kaip ?
man dar sako gal tu dabar NIEKO negerk savaite laiko , o po to gerk po 0,25 , ka manot ?
sveikute

viskas bus gerai

dabar daryciaui taip, jei vel tas pats nutiktu (nes tik vakar pridaviau tyrimus, jauciu bus vel hyper) tai vat: dabar jau kelias savaites mazinu po viena tabl,pvz sia sav viena diena isgeriau viena tabl maziau....kita sav vel tas pats, trecia sav dvi dienos po puse tabl, dar kita sav- daugiau dienu po puse...ir taip zaidziu...
na, ir pagal savo savijauta dabar,nustojo dauzytis sirdis ir uzti ausyje
manau, viskas vel issilygins, tik nedaryk taip,kad isvis negertum

man irgi liepe isvis negert, bet kitas gyd patare,kad bent po puse tabl, na ir gavau vargelio
plius, grieztai draudziama stresuoti

man prie pablogejimo prisidejo ir stresas...o kai pradesi taip "zaisti" su dozemis, tai bent po 1men, ar 1,5men, pasidaryk tyrimus, siaip del saves,kad zinotum ar geru keliu eini
sekmes
(pasikeiciau nika
)