Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas), V-oji

oho, kokia išsami informacija thumbup.gif , labai pravers naujai užsukančioms mergytėms drinks_cheers.gif
O aš ryt einu atsakymų, labai įdomu kaip tie mano hormonai po nėštumo...
Atsakyti
QUOTE(Susindoja @ 2009 02 11, 10:00)
džiugu...mažai kam dabar širdyje ramybė wub.gif

Pati stebiuosi biggrin.gif ir žinoma džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
na ir tyluma pas mus smile.gif
Žmonės sako: ,,Jei giminės ilgai neskambina, reiškia jiems viskas gerai" biggrin.gif
Ar ir Jums visoms viskas gerai? Jeigu taip - smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 02 12, 14:01)
Sveikos 4u.gif
na ir tyluma pas mus smile.gif
Žmonės sako: ,,Jei giminės ilgai  neskambina, reiškia jiems viskas gerai" biggrin.gif
Ar ir Jums visoms viskas gerai? Jeigu taip - smagu thumbup.gif

Giminės group.gif thumbup.gif wub.gif

Labukas 4u.gif

Jaučiuos lyg ir neblogai, reiktų eiti tyrimus pasidaryti g.gif Nors prieš 2 mėn. dariaus, buvo normoj ax.gif Tik vat ta nelemta migrena vis kamuoja verysad.gif

Atsakyti
Mane irgi.... per pms - MIGRENA . uh ...
Atsakyti
Oj merginos ..... 3 mėn geriau 0,25 , tada padidino iki 0,50 , geriu jau du mėn 0,50 .... ir sakiau ėmė drebėt rankos , padarė tth , tai va šiandien sužinojau , kad man jau hyper verysad.gif verysad.gif dabar liepe gert vel 0,25 ... o man taip baisu , nes zinau , kad Justji butent taip buvo , bet jai sumazinus pablogejo verysad.gif ka man daryt patarkit verysad.gif
Atsakyti
Va radau :
as pradejau gert 50 nu nzn rankos eme virpet tai seimos daktare liepe skubiai tth ir gert po puse ... bet as nezinau ka daryt ar gert po puse vien del to kad ji mano dar neturint atsakymu kad man doze per didele ? doh.gif juk endokrinologe man puse metu liepe gert 50 g.gif o man kazko hiper db daugiau simptomu nei hipo g.gif bet gal nervai..... g.gif reik palaukt kitos savaites tth tyrimu , bet seimos daktare patare mazint dabar ..... g.gif
o tai tau hipo-hiper .... ir vel gryzo i hipo ?? doh.gif
*

tai man irgi pan buvo,del to ir liepe mazint iki 25,bet sakau, ne taip kardinaliai, turbut organizmas soka gavo doh.gif kiek skaiciau, tai rekia is pat pradziu bent tarkim, po1tabl per sav sumazint,veliau ta doze dar labiau mazint,tada islygint,vat kad liktu tik po 25.o ne,kad gerei po 50 ir viena diena pradejai po 25 doh.gif g.gif pas mane nebuvo nei hiper, nei hipo, nes vieninteles atpo buvo 700,bet nuo dideles dozes tapo hiper,ja sumazinus tapo hipo, galiausia ja padidinus iki 50 sugrizo i nei hiper, nei hipo. dabar vel darosi hiper doh.gif vienu zodziu, sakau, pasaka be pabaigos, kazkokia nesamone vyksta verysad.gif

VA ir man dabar kaip ir jai ir liepe mazin iskart 0,25 vel , bet dabar as bijau , gal mazint po mazu ? bet kaip ?
man dar sako gal tu dabar NIEKO negerk savaite laiko , o po to gerk po 0,25 , ka manot ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 12 vasario 2009 - 17:05
QUOTE(lucero @ 2009 02 12, 16:03)
Va radau :
as pradejau gert 50 nu nzn rankos eme virpet tai seimos daktare  liepe skubiai tth ir gert po puse ... bet as nezinau ka daryt ar gert po puse vien del to kad ji mano dar neturint atsakymu kad man doze per didele ? doh.gif  juk endokrinologe man puse metu liepe gert 50  g.gif o man kazko hiper db daugiau simptomu nei hipo g.gif  bet gal nervai..... g.gif  reik palaukt kitos savaites tth tyrimu , bet seimos daktare patare mazint dabar ..... g.gif
o tai tau hipo-hiper .... ir vel gryzo i hipo ?? doh.gif
*

tai man irgi pan buvo,del to ir liepe mazint iki 25,bet sakau, ne taip kardinaliai, turbut organizmas soka gavo doh.gif kiek skaiciau, tai rekia is pat pradziu bent tarkim, po1tabl per sav sumazint,veliau ta doze dar labiau mazint,tada islygint,vat kad liktu tik po 25.o ne,kad gerei po 50 ir viena diena pradejai po 25 doh.gif g.gif pas mane nebuvo nei hiper, nei hipo, nes vieninteles atpo buvo 700,bet nuo dideles dozes tapo hiper,ja sumazinus tapo hipo, galiausia ja padidinus iki 50 sugrizo i nei hiper, nei hipo. dabar vel darosi hiper doh.gif vienu zodziu, sakau, pasaka be pabaigos, kazkokia nesamone vyksta verysad.gif

VA ir man dabar kaip ir jai ir liepe mazin iskart 0,25 vel , bet dabar as bijau , gal mazint po mazu ? bet kaip ?
man dar sako gal tu dabar NIEKO negerk savaite laiko , o po to gerk po 0,25 , ka manot ?

sveikute 4u.gif viskas bus gerai wink.gif
dabar daryciaui taip, jei vel tas pats nutiktu (nes tik vakar pridaviau tyrimus, jauciu bus vel hyper) tai vat: dabar jau kelias savaites mazinu po viena tabl,pvz sia sav viena diena isgeriau viena tabl maziau....kita sav vel tas pats, trecia sav dvi dienos po puse tabl, dar kita sav- daugiau dienu po puse...ir taip zaidziu...
na, ir pagal savo savijauta dabar,nustojo dauzytis sirdis ir uzti ausyje smile.gif

manau, viskas vel issilygins, tik nedaryk taip,kad isvis negertum blink.gif man irgi liepe isvis negert, bet kitas gyd patare,kad bent po puse tabl, na ir gavau vargelio doh.gif
plius, grieztai draudziama stresuoti biggrin.gif man prie pablogejimo prisidejo ir stresas...o kai pradesi taip "zaisti" su dozemis, tai bent po 1men, ar 1,5men, pasidaryk tyrimus, siaip del saves,kad zinotum ar geru keliu eini smile.gif
sekmes mirksiukas.gif

(pasikeiciau nika blush2.gif )
Atsakyti
Nezinau kaip daryt , daktare sake 0,50 tikrai nebegert jokiu budu nes tth 0,044 isivaizduoji , oho..... perskaiciau dabar inte kad tokiu atveju reik tris dienas dabar nieko negerti , o tada pradeti gerti sumazinta doze, kaip manai ? nes man siandien tai jau visi hiper simptomai , spaudimas pakilo 150/95 ... Siaubas . man baisu dabar gert 0,50 toki tth turint ohmy.gif

Perdozavus tiroksino preparatus rekomenduojama palaipsniui juos mažinti (pvz. sumažinant dozę viena tablete per savaite, ar vidutinę paros dozę sumažinant 12.5 ar 25mg).
Pasimeciau visai blush2.gif bet 0,50 man atrodo gerti nelabai gerai butu..... g.gif tai va metaus tarp to ar nuo ryt imt gert 0,25 ar daryt 3ijų dienu pertrauką ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 12 vasario 2009 - 19:45
QUOTE(lucero @ 2009 02 12, 18:15)
Nezinau kaip daryt , daktare sake 0,50 tikrai nebegert jokiu budu nes tth 0,044 isivaizduoji , oho..... perskaiciau dabar inte kad tokiu atveju reik tris dienas dabar nieko negerti , o tada pradeti gerti sumazinta doze, kaip manai ? nes man siandien tai jau visi hiper simptomai , spaudimas pakilo 150/95 ... Siaubas . man baisu dabar gert 0,50 toki tth turint ohmy.gif

Perdozavus tiroksino preparatus rekomenduojama palaipsniui juos mažinti (pvz. sumažinant dozę viena tablete per savaite, ar vidutinę paros dozę sumažinant 12.5 ar 25mg).
Pasimeciau visai  blush2.gif bet 0,50 man atrodo gerti nelabai gerai butu.....  g.gif  tai va metaus tarp to ar nuo ryt imt gert 0,25 ar daryt 3ijų dienu pertrauką ? g.gif

oj, nezinau zinok, bijau kazka ir patart, kad blogiau nebutu g.gif

as meginciau dabar viena d negert visai, kelias dienas po 25, po to vel gal kokia diena po 50,tada vel 25....nezinau zinok, cia tik mano nuomone, tik jokiu budu,nenustok ju visai gert...bent po puses puse smile.gif
o jei rimtai. manau,reikia dar vieno gyd nuomones g.gif
Atsakyti
As tik balandzio gale vyksiu pas endokrinologe , o dabar galeciau eit nebent pas privatu kur nors , bet kad brangu ziauriai , o taip nekas su pinigais , o mano daktare seimos sako gerai ismananti tuos reikalus ir sake negerk db kelias dienas ir tada gerk 0,25 ir bus ok ..... aha as taip ir meginsiu , as kai hipo buvo dar prie tiroksino ir papildus vartojau , bet kad taip stipriai numus hipo nesitikejau!
Atsakyti
Lucero, pirmiausia pasistenk nusiraminti, viskas susitvarkys, reikia laiko. 4u.gif
Buvo ir man perdozuotas TR. Nėra labai gerai, bet gyd sumažino 0,25 taip ir gėriau 2 mėn, po jų pakartojau tyrimus, buvo normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 12 vasario 2009 - 20:51