Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas), V-oji

Aciu , as ir tikiuos , kad sumazinus doze man po dveju men tth bus pakiles smile.gif aisku ne per daug wink.gif mama isvis nenusimano apie tai , sakau jai man jau hiper tapo , tai ji kaip pradejo nusisneket , sako mesk tu lauk tuos vaistus ..... siaubas , bet gersiu po 0,25 wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 12 vasario 2009 - 20:53
QUOTE(lucero @ 2009 02 12, 21:52)
Aciu , as ir tikiuos , kad sumazinus doze man po dveju men tth bus pakiles smile.gif aisku ne per daug wink.gif mama isvis nenusimano apie tai , sakau jai man jau hiper tapo , tai ji kaip pradejo nusisneket , sako mesk tu lauk tuos vaistus ..... siaubas , bet gersiu po 0,25 wink.gif

Kai pasijutau gerai, vaistus buvau metusi ir to nelinkiu niekam, nes vėl viskas prasidėjo nuo pradinio taško. Fu, net prisiminti nesinori.
Spręsti aišku tau, bet nutraukti TR naudojimo nepatarčiau, tavo vietoje 0,5 irgi negerčiau, taigi ir taip perdozuota. Nusiraminčiau ir gerčiau po 0,25 po 2 mėn kartočiau tyrimus.
Sėkmės, mieloji! 4u.gif Tikrai viskas susitvarkys!
Atsakyti
4u.gif Beje aš taip susijaudinau pamačius savo tth , kad net pamiršau paklaust cholesterolio , bet sakė , kad žemas blush2.gif as vartojau papildus Vision , jie aktyvina skydliauke ir mazina cholesterolio kieky !!
bet aš tai netikėjau tuo schmoll.gif As ir taip manau , kad pora dienų pailsėt o tada gert 0,25 ... Ir tebūnie kaip turi būt ax.gif sudetinga ta liga ir dozes atitaikymas , arba hipo arba hiper , reik daug metu turbut gydytis kol turi tinkama doze su kuria tth visad idealus stovi g.gif
Atsakyti
O tai jum pamazinus doze hiper vel gryzo i normas taip , ir tada doze vel didinama ? keistai , du men pvz geri , gryzta i normas , tada didini , tada vel tampa hiper...
Atsakyti
As vis pasiskaitau, bet neturiu ka patart, nes pati nesiimu saviveiklos, jau kai labai neramu, galiu ir pasiskambinti gydytojai...
Lucero - gal daryk kaip seimos gydytojas patare, neturetu nusigrybauti, labai daug sia liga serganciu, praktikos turi...
Atsakyti
Sveikos mergytės 4u.gif
na va, pasiėmiau ir aš atsakymus, ir panašu kad ir man iš hipo, pasidarė hyper... tik ATPO likęs didelis, o tth rodo jau hyper. Liepė mažint dozę nuo 100 iki 50 mg. Matyt po gimdymo susibalamutijo hormonai ar koks čia velnias g.gif
Atsakyti
Eina sau , hyperiukų daugėja čia pas mumis doh.gif
O tu iškart ir gersi 50 ? ar pora dienų negersi nieko ? aš tai 3 dienas nieko negersiu , nes tas hyper gan didelis iš tikro ir jaučiasi labai man , prakaitas pila , širdis , spaudimas padidėjęs .... darysiu kaip sakė daktarė negert savaitę ( bet aš tik 3d negersiu kaip buvo tiroksino inf inte rasoma ) o tada gert 0,25 rolleyes.gif
Sekmes ir tau 4u.gif
Atsakyti
Ziurekit, ar po menesio ir man taip nebus...Kai gausiu atsakymus...

Per TV viena garsi zolininke (nepamenu pavardes) sake, kad skydliauke isgydo zalvaris...MAnau, blogiau tikrai nebus, kas turi galimybe, - kodel nepabandzius...
Atsakyti
Labas Piene , matau vis skaitinėji wink.gif parasyk kaip tau sekasi ? skaiciau tavo postus tai 2006 tavo tth ir atpo ispudingi , o kaip dabar ? wink.gif
Drasiau wink.gif
Atsakyti
Dar ir prisijungsiu 4u.gif Du metai geriu tiroksiną po 150 ir dar normos nepasiekiau verysad.gif Kai surado kad su skydliauke blogai(jos nebėra)TTH buvo 198,6.Gydytoja vos nenugriuvo pamačiusi blink.gif Aišku plaukučiai -vos vos ir aplamai dabar dar blogai jaučiuosi .Praeita savaitę -TTH 9,8 fear.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
Prieš pusmetį buvo sumažinę iki 100-125 ,nes truputi perlipo tth į kitą pusę ,o dabar va vėl blink.gif
Atsakyti
Oho , bet toks didziulis 198 ohmy.gif labai sunku ir reik tikrai daug laiko , kad griztu i normas , kai bedos su skydliauke atrandamos su tokiu tsh .... sad.gif
bet mazeja !! va matai jau 9 , 8 .... reik tiketis geriausio , kad kris kris kris , tik va , kad nenukristu kaip mum cia su linax nukrito i kulnus visai wink.gif
Sekmes tau , geri didele doze , turi krist tas nelemtas tsh;) o tau su 198 tth svoris augo turbut labai ?
Atsakyti
Ne,Vilniuje gydytoja stebėjosi,sakė kad gal visai nieko nevalgau.Visą laiką svyruoju apie 55-60.Bet su moteriškom ligom jau viskas baigta(menopauzė),ir šiaip nieko nesinori...Kad ir dabar vietoj darbelių dirbimo -prie teliko ir kompo smile.gif
Atsakyti