Įkraunama...
Įkraunama...

Išpažintis prieš vestuves

Tavo suknia afigenna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 03 31, 13:50)
As nezinau, ko jus cia taip pergyvenate?!  g.gif  blink.gif  Mano busimas vyras tikrai neis jokios ispazinties! Ir as jo del sito nekaltinu, nezadu teisti, ar vyti tos ispazinties!  doh.gif  Jis yra daug apsiskaites ir jis nemato jokios butinybes klupeti pries kuniga ir pasakoti jam savo nuodemes... Sake pats ispazins kaltes pries Dieva mintyse, juk taip yra pasakyta: Dievas yra visur! Todel as ji suprantu. As pati nueisiu ispazinties, bet jo tikrai neversiu  nono.gif

va va, mano požiūris irgi tokis pats kaip tavo vyro. Jau "milijoną" metų nebuvau išpažinties ir ką aš dabar žinau, ką jam sakyti kas nutiko per 10 metų - tai aš visą dieną galėčiau kalbėti jam. doh.gif blink.gif
Nors ir labai jau kunigas sakė, kad reikia išpažinties, bet įtariu kad neisiu, nes nelabai man priimtinas tas kunigo - žmogaus santykis. Jei aš kam blogo padariau, ar kaip kitaip nusidėjau ir tuo labiau tai suvokiu, tai nueisiu pas tą, kuriam blogo padariau ir atsiprašysiu ar mintyse save išlaisvinsiu nuo teršalo sielos (nors tai padaryti tkriausia yra sunkiausia), o kad sukalbėsi 10 Sveika Marija, tai manau man nepadės. schmoll.gif
Atsakyti
Kaip ten bebuvę, reikės vis tiek nueiti, kad švaria dūšele pradėčiau tą naują gyvenimo etapą smile.gif
Atsakyti
O ta ispazintis manau nebutinai turi buti atlikta sutuokianciam kunigui, ar ne? smile.gif
nes mus sutuoks kunigas kuriam vos 30 metu yra, man tikrai butu keista bendraamziui pasakoti viska biggrin.gif nors nieko labai nenusidejau, bet vistiek barjeras jauciu bus didelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rassa_ @ 2008 04 04, 13:50)
O ta ispazintis manau nebutinai turi buti atlikta sutuokianciam kunigui, ar ne?  smile.gif
nes mus sutuoks kunigas kuriam vos 30 metu yra, man tikrai butu keista bendraamziui pasakoti viska biggrin.gif nors nieko labai nenusidejau, bet vistiek barjeras jauciu bus didelis biggrin.gif

mums sake kad ispazinti galima atlikti pas pasirinkta kuniga, nebutinai pas ta kuris tuoks.
Mes tik pora dienu pries vestuves grisim i Lietuva, sakiau atliksiu ispazinti pries menesi,
tai musu kunigas pasake kad butinai reikia atlikti ispazinti vos ne ta pacia diena, tai nzn na nemanau kad mes per ta menesi taip labai jau nusidesim.... dabar kartu negyvenam ir dar didele tikimybe kad po ispazinties tai tik per vestuves ir susimatysim, manau tikrai labai neprigriesysim blush2.gif
Atsakyti
Mums kunigas pasake ateiti pas ji pokalbiui ir ispazinties likus 2 savaitems iki vestuviu smile.gif nors seip as neeinu daznai ispazinties, o ir manasis neprisimena kada jau buvo paskutini karta, nes nelabai mums priimtinos tas grieku sakymas tokiam paciam zmogui kaip ir mes (daug paskutiniu metu prisakyta yra apie kunigu reikaliukus) tik su sventuju drabuziais smile.gif bet pries vestuves tai eisim ir su svaria sazine pradesime nauja gyvenimo etapa smile.gif
Atsakyti
na, aš nelabai tikiu, kad išbarbenus ką ir kada dariau blogai, liksiu švaria sąžine...kažkaip tos vaikystės "sveikos marijos" , kurias sukalbėjus, na jokio palengvėjimo nepajusdavau, matyt savo padarė...netikiu aš išpažintim sad.gif
Atsakyti
Aš norėčiau irgi neiti išpažinties,tikiuos,kad labai didelės prievartos nebus. Man daug ramiau ir geriau,atsiklaupti prieš altorių ir mintyse viską išpasakoti pačiam Dievui,o ne trečiai ausiai - kunigui. Juk jei yra Dievas,manau,jis mane vistiek išgirs,man nereikia,kad kunigas perduotų. Tuo labiau,man irgi nepriimtina,kad lygiai tokiam pačiam žmogui,kaip aš,turiu pasakoti savo nuodėmes,kur galbūt pats kunigas turi daug daugiau nuodėmių nei aš blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliu``tave: 11 balandžio 2008 - 10:08
As visiskai su tavimi sutinku. Noreciau kazkaip mintyse su Dievu pasikalbeti, man kazkaip nepriimtinas tas kunigo tarpininkavimas. O ypac ta ispazinties dalis kai jis skiria atgailauti uz nuodemes ir kartoti poterius tiek ir tiek kartu biggrin.gif
Kazkaip geriau patartu nusidedantiems po keliata geru darbu padaryti.
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2008 04 11, 07:25)
na, aš nelabai tikiu, kad išbarbenus ką ir kada dariau blogai, liksiu švaria sąžine...kažkaip tos vaikystės "sveikos marijos" , kurias sukalbėjus, na jokio palengvėjimo nepajusdavau, matyt savo padarė...netikiu aš išpažintim sad.gif

mane irgi panašūs jausmai apnikę
Atsakyti
Mes tuoksimės tik bažnyčioje, nes masinės tuoktuvės Rotušėje manęs visai nevilioja tongue.gif
Buvau tikra, kad jokių išpažinčių neisiu, nes jau net neatsimenu kada buvau paskutinį kartą ir buvau įsitikinusi, kad mano nuodėmės visai ne kunigo reikalas, o Dievas ir taip žino ką pridirbau, tad nematau reikalo dar visą kažkokimas žmogui pasakoti, tačiau dabar jau nežinau...
Tuoksimės mažoje senoje kaimo bažnytėlėje, kunigas gana griežtas pasitakė, bet labai įdomus, atsakingai žiūri į visa tai ir kažkaip moka paveikti tongue.gif Kas mėnesį pas jį abu važinėjom ir po valandą laiko jis mus "ruošė" santuokai... Jis kažkaip moka įtikinti, kad išpažintis būtina prieš tuoktuves.
Gali eiti pas kunigą kokį tik nori, geriau, kad tai būtų likus kelioms dienoms iki vestuvių. Per išpažintį reikia pasakyti, kad atlieki priešvestuvinę išpažintį, nes tuomet kaip supratau, apsivalymą gauni už visą gyvenimą. ax.gif Nemoku taip gražiai ir įtikinamai perteikti visko, kaip jis kalbėjo, bet manau išpažinties prieš vestuves nueisiu. Blogiau tikrai nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2008 04 11, 06:25)

100% uz thumbup.gif
vienas teologas-kunigas uzsimine, jog testamente nera uzsiminta apie ispazinti, taip iseitu, jog tai taisykle g.gif
tikiu...bet ne ispazintimi schmoll.gif
tiesa, mums kursus vede kunigas, tai pora kartu jam issprudo kelios kazkieno nuodemes lotuliukas.gif
va taip pletkai ir atsiranda lotuliukas.gif
na, kiekvienam pagal poreikius smile.gif
saves tai as neprievartausiu, ne kunigo valioje nuodemiu atleidimas
Atsakyti