Įkraunama...
Įkraunama...

Išpažintis prieš vestuves

QUOTE(tutta @ 2008 07 17, 19:46)
Siaubas, cia rimtai taip buna???  blink.gif  As apsalus  doh.gif 
Siaip tai visada galvojau eiti pries santuoka ispazinties, ir MB su manim sutinka, nezinau, gal cia man kaip naujo gyvenimo pradzia (aisku niekas nesikeicia, ir taip jau beveik 6 metus kartu gyvenam  lotuliukas.gif ), bet va musu baznycioj kunigas visai nieko atrodo, normalus, ne taip kaip kai kurie reksniai, kur del menkiausio keiksmazodzio aprekia ant visos baznycios...  doh.gif  Neapsunkinu as tuo klausimu sau galvos, nera ta ispazintis man jokia prievarta  schmoll.gif  Aisku, jei pradeda listi i asmeniskumus, tai jau atsiprasau  g.gif

Tai ne visur aisku tokiu nesamoniu klausineja..! Bet esu girdejus, kad klausia kiek kartu per sav pvz.. nes jei darai nuodeme tai turi zinot kiek kartu lotuliukas.gif ir dar klause ar praktikuoja anal.. ir oral.. doh.gif lotuliukas.gif tongue.gif Nu cia kaip anegdotas..bet jei uzsirautum ant tokio tai ka as zinau.. doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 07 17, 23:10)
Tai ne visur aisku tokiu nesamoniu klausineja..! Bet esu girdejus, kad klausia kiek kartu per sav pvz.. nes jei darai nuodeme tai turi zinot kiek kartu  lotuliukas.gif ir dar klause ar praktikuoja anal.. ir oral..  doh.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif Nu cia kaip anegdotas..bet jei uzsirautum ant tokio tai ka as zinau..  doh.gif  blink.gif

Nu tada tai patyliu mad.gif sakyciau Dievas ir taip viska mato ax.gif Ne nu kai kurie kunigai tikrai per daug sau leidzia, idomu patys kam ispazista nuodemes apie savas mergeles g.gif
Atsimenu dar mokykloj, kai reikedavo ispazinties vaikscioti (kazkaip po komunijos ar pries parasus rinkti reikedavo, kiek kartu ejai), tai mane taip apreke kunigas, kad sekmadieniais i baznycia nevaikstau, visa baznycia skambejo, taip nesmagu buvo, tai kelis metus i baznycia net kojos nekeliau doh.gif Patys kunigai kalti, atbaido zmones unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 07 17, 22:10)
Tai ne visur aisku tokiu nesamoniu klausineja..! Bet esu girdejus, kad klausia kiek kartu per sav pvz.. nes jei darai nuodeme tai turi zinot kiek kartu  lotuliukas.gif ir dar klause ar praktikuoja anal.. ir oral..  doh.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif Nu cia kaip anegdotas..bet jei uzsirautum ant tokio tai ka as zinau..  doh.gif  blink.gif

O man va siaip idomu pasidare - kunigams oralinis (na, tarkim, kad jau santuokoje) - nuodeme ar ne? Kiek per kursus kalbejo, tai seksas nenuodeme tada, kai santuokoje ir kai be kontraceptiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 07 18, 10:10)
O man va siaip idomu pasidare - kunigams oralinis (na, tarkim, kad jau santuokoje) - nuodeme ar ne? Kiek per kursus kalbejo, tai seksas nenuodeme tada, kai santuokoje ir kai be kontraceptiku g.gif

mums sake kad kunigai gali TAI daryt svarbu kad nebutu susituoke... jis negali tik santuokos sakramento priimt.. nu bet vel nesamone jei gyventu susimetes tai automatiskai nuodeme butu. aj nesuprasi.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikule...: 18 liepos 2008 - 10:27
QUOTE(Monikule... @ 2008 07 18, 11:26)
mums sake kad kunigai gali TAI daryt svarbu kad nebutu susituoke... jis negali tik santuokos sakramento priimt.. nu bet vel nesamone jei gyventu susimetes tai automatiskai nuodeme butu. aj nesuprasi.. doh.gif

blink.gif blink.gif nu nesupratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2008 07 18, 12:26)

nu cirkas doh.gif Nesuprasi tu kunigu, visu nuodemingi tik ne jie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 07 18, 10:10)

Kunigams seksas - tik tada kai reik vaikų smile.gif ir tik misionieriaus poza smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2008 07 18, 14:12)
Kunigams seksas - tik tada kai reik vaikų smile.gif ir tik misionieriaus poza smile.gif smile.gif smile.gif

nesupratau. tipo paprastiems mirtingiesiems iki santuokos seksas nuodeme, o kunigam ne? lotuliukas.gif doh.gif nu cia naujas anekdotas
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2008 07 18, 14:12)

Tai kunigai pateisina seksa tik iprastom pozom, ir tik su tikslu susilaukt vaiku?? blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 07 18, 14:42)
Tai kunigai pateisina seksa tik iprastom pozom, ir tik su tikslu susilaukt vaiku??  blink.gif  doh.gif

Taip, jus visiskai teisi..! doh.gif Bet gal galit atsakyt man i klausima, jei neiciau ispazinties, tai ka reiktu atsakyt, kai kunigas paklaus, ar buvot ispazinties? blink.gif doh.gif Nu meluot kazkaip nesinori.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 07 18, 18:23)
Taip, jus visiskai teisi..!  doh.gif Bet gal galit atsakyt man i klausima, jei neiciau ispazinties, tai ka reiktu atsakyt, kai kunigas paklaus, ar buvot ispazinties?  blink.gif  doh.gif Nu meluot kazkaip nesinori.. ax.gif

meluot tikrai nesinori g.gif Sunki situacija, net nezinau ka ir patarti doh.gif As tai eisiu, del to ir nesuku sau galvos ax.gif Bus ramu, paklaus ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tutta @ 2008 07 19, 18:09)
meluot tikrai nesinori  g.gif  Sunki situacija, net nezinau ka ir patarti  doh.gif  As tai eisiu, del to ir nesuku sau galvos  ax.gif  Bus ramu, paklaus ar ne  smile.gif

As jau nebezinau.. velnias gal eit.. g.gif
Atsakyti