Įkraunama...
Įkraunama...

Išpažintis prieš vestuves

QUOTE(amber123 @ 2008 07 19, 23:34)
As jau nebezinau.. velnias gal eit..  g.gif

Sakyciau jei labai nesi nusiteikusi pries baznycia, kunigus ar pacia ispazinti, geriau nueik, del sventos ramybes, maza kas, paklaus, nepaklaus.. Paskui sau del to gadinti svente, galvoti kaip cia issusukti nuo atsakymo, ar sukti galva del melo... g.gif Man tai atrodo ramiausia butu nueiti ispazinties ir buti ramiai ax.gif Aisku, cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
mes nejome,nes tiesiog per visus rupescius pamirsome doh.gif
o kunigas nieko neklause schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 07 18, 17:23)
Taip, jus visiskai teisi..!  doh.gif Bet gal galit atsakyt man i klausima, jei neiciau ispazinties, tai ka reiktu atsakyt, kai kunigas paklaus, ar buvot ispazinties?  blink.gif  doh.gif Nu meluot kazkaip nesinori.. ax.gif

Man paciai kazkaip nelabai jauku ir malonu bus eiti ispazinties (vestuves jau maziau nei uz savaites, galvoju eit ispazinties likus porai dienu, bet jau dabar pradedu jaudintis blush2.gif ) Bet galvoju, jau geriau nueisiu, ir paciai bus ramu, ir jei paklaustu kas... ax.gif
Atsakyti
O man aplamai tokis klausimas iskilo g.gif as buvau ispazinties velykines tai buvo birzelio pabaiga, tai ka pries vestuves vel reiks eiti? blink.gif Juk ten ir taip viso gyvenimo ispazinti atlikau o ka dar galima pasakyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(NiuniaX @ 2008 07 21, 10:34)
O man aplamai tokis klausimas iskilo g.gif  as buvau ispazinties velykines tai buvo birzelio pabaiga, tai ka pries vestuves vel reiks eiti?  blink.gif  Juk ten ir taip viso gyvenimo ispazinti atlikau o ka dar galima pasakyti  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Galesi sakyti kad keikiausi, persivalgiau, buvau pikta (aisku jei taip buvo)..... ir pan. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi tai nuodemes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Va noreciau paklausyti kaip kunigai ispazinti atlieka, ar bent jau tie tikri nusidejeliai ( nu tie kur su mergaitem duodasi blush2.gif ) pasako ka blogai padare g.gif
Atsakyti
QUOTE(tutta @ 2008 07 21, 10:10)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Galesi sakyti kad keikiausi, persivalgiau, buvau pikta (aisku jei taip buvo)..... ir pan.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Oi tai nuodemes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Va noreciau paklausyti kaip kunigai ispazinti atlieka, ar bent jau tie tikri nusidejeliai ( nu tie kur su mergaitem duodasi  blush2.gif ) pasako ka blogai padare  g.gif

Kazi kuri pikta nebuna biggrin.gif ypac daba pries vestuves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NiuniaX @ 2008 07 21, 12:41)
Kazi kuri pikta nebuna  biggrin.gif  ypac daba pries vestuves  ax.gif

As tai baisiai pikta blush2.gif Kaip cia nepamirsus pasisakyti biggrin.gif Jauciu reikes kunigeliui viska smulkiai nupasakoti, kodel ta karta supykau, del ko kita, ka valgiau ir kodel persivalgiau ir pan. lotuliukas.gif Tai daugiau net neleis ispazinties, sakys tau viskas is karto atleidziama lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutta: 21 liepos 2008 - 12:38
QUOTE(tutta @ 2008 07 21, 13:36)
As tai baisiai pikta  blush2.gif  Kaip cia nepamirsus pasisakyti  biggrin.gif Jauciu reikes kunigeliui viska smulkiai nupasakoti, kodel ta karta supykau, del ko kita, ka valgiau ir kodel persivalgiau ir pan.  lotuliukas.gif  Tai daugiau net neleis ispazinties, sakys tau viskas is karto atleidziama  lotuliukas.gif

Va, jums kaip gerai, kai nuodemes tokios mazos blush2.gif biggrin.gif
O as ir pikta bunu, ir patingiu, ir meluoju, ir persivalgau kartais, ir nesusituokus gyvenu blink.gif biggrin.gif - taip lengvai neatleis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 07 21, 16:58)
Va, jums kaip gerai, kai nuodemes tokios mazos  blush2.gif  biggrin.gif
O as ir pikta bunu, ir patingiu, ir meluoju, ir persivalgau kartais, ir nesusituokus gyvenu  blink.gif  biggrin.gif  - taip lengvai neatleis  biggrin.gif

Tiksliai, taigi pati baisiausia nuodeme, kad nesantuokoj gyvenam doh.gif Oi tai buciau ir nepasakius, atrodo taip naturalu blush2.gif Siaubas kaip negerai buciau pasielgus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tutta @ 2008 07 21, 16:28)
Tiksliai, taigi pati baisiausia nuodeme, kad nesantuokoj gyvenam  doh.gif  Oi tai buciau ir nepasakius, atrodo taip naturalu  blush2.gif  Siaubas kaip negerai buciau pasielgus  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 07 21, 18:22)

Cia per tuos vestuivinius rupescius net ir apie nuodemes pamirsti ax.gif
Atsakyti
niu va, as kai pradejau su MB kartu gyventi, tai nuo tada ir nebuvau ispazinties... vis kazkaip keista eit atgailauti uz tai kad kartu gyvenam. ir kaip atgailaut jei visai "negaila" blush2.gif
Atsakyti