Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Urartu @ 2009 08 19, 14:59)
Dirba. Nuo birželio pradžios...

blink.gif blink.gif
Skambinau liepos antroj pusėj, administratore sakė nedirba dar, o ir nežino, kada iš dekretinių grįš. g.gif

QUOTE(baggio @ 2009 08 19, 20:14)
Ot blin tik pries savaite apsikirpau doh.gif O kai skambinau geguzes men. i Simiona, tai sake nezinom kada po dekreto iseis i darba.

Aga, man irgi sakė nieko nežino, apie tai, kada ir ar išvis grįš. Jei ji gali sau leisti ir nedirbti. bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Urartu @ 2009 08 20, 11:33)
Aš irgi, belaukdama Olgos, kirpausi ten pas Jurgitą (ta irgi spėjo pasigimdyt ir vėl sugrįžt)... Tai pradžioj, kai tik apkirpo, ištiko šokas... galvojau "jazau jazau ir kodėl aš negalėjau dar Olgos palaukt" doh.gif Bet po kelių dienų apsipratau su naująja šukuosena ir, žinok, dabar jau svarstau - ar man grįžt pas Olgą ar vaikščiot pas...Jurgitą... bigsmile.gif

Blem, aš kitą sav. jau irgi užsirašius pas kitą... ką dabar reiks daryt, kai jau žinau, kad Olga vistik dirba. unsure.gif
Gal geriau pas ją? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saldute @ 2009 08 19, 19:29)
as klausiau apie Martyna dirbanti TONI & GUY salone. aciukas 4u.gif uzsirasiau pas Michaila, bet man dar tolokai ta maloni procedura. tikiu kad liksiu patenkinta jo darbu:)) 4u.gif

Sveika, tik nebijok sakyti ko norėtum, ko nenorėtum, kas ir kaip, kad po visko šoko nebūtų (žinoma jei žadi labai kardinaliai keistis mirksiukas.gif ). Man patinka, kad Miša prieš galvos plovimą pasisodiną į kėdę ir pasikalba, neskubina, o paklausinėja visko... Jis tikrai ne iš tų, kurie nepaiso klientės nuomonės, visada įsiklauso, bet jei mano, kad netiks tai tiesiai ir pasako. Manau nesigailėsi drinks_cheers.gif Būtų smagu, kad parašytum ar tau patiko, lauksiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinot kokios kainos dabar Bomonde? Kirpimai, sukuosenos ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Quba @ 2009 08 20, 12:23)
*Skambinau liepos antroj pusėj, administratore sakė nedirba dar, o ir nežino, kada iš dekretinių grįš.    g.gif
**Blem, aš kitą sav. jau irgi užsirašius pas kitą... ką dabar reiks daryt, kai jau žinau, kad Olga vistik dirba.  unsure.gif
Gal geriau pas ją?   doh.gif

* blink.gif blink.gif Aš su ja pačia kalbėjau, tai sakė "va, nuo birželio 4 dirbu pastoviu grafiku"...
** o pas kurią tu ten užsirašei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 20 rugpjūčio 2009 - 13:23
Gal kas galetu menesio begyje perleisti laika pas K.Rimdziu?Atsilyginciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2009 08 20, 11:48)
Sveika, tik nebijok sakyti ko norėtum, ko nenorėtum, kas ir kaip, kad po visko šoko nebūtų (žinoma jei žadi labai kardinaliai keistis mirksiukas.gif ). Man patinka, kad Miša prieš galvos plovimą pasisodiną į kėdę ir pasikalba, neskubina, o paklausinėja visko... Jis tikrai ne iš tų, kurie nepaiso klientės nuomonės, visada įsiklauso, bet jei mano, kad netiks tai tiesiai ir pasako. Manau nesigailėsi  drinks_cheers.gif Būtų smagu, kad parašytum ar tau patiko, lauksiu  blush2.gif

kardinaliai nenoriu, tik kad suformuotu kaip ir kirpciukus (bet jie pas mane istrizai kirpti, nes tiesus netinka prei veido formos).

o parasysiu tai butinai.aciu uz gerus patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldute: 20 rugpjūčio 2009 - 15:22
QUOTE(an@stasia @ 2009 05 28, 23:42)
kazkaip nieko apie ESLAUDA nerasot....
Nejaugi Jums nepatinka?

Lankiausi Eslaudoje 4 metus. Buvau patenkinta Violetos darbus. Tačiau kainos vis augo, kol tapo man neįkandamos verysad.gif Tad vis dar tebeieškau kitos (geros ir 'nebrangios') kirpėjos.
QUOTE(mr nobody @ 2009 06 07, 15:34)
siulau apsilankyti pas Larisa kuri dirba Taikos g 66.

QUOTE(AsataN<-- @ 2009 07 04, 14:52)
Yra Grozio salonas (Vilnius,Fabijoniskes,Staneviciaus g prie Simono Staneviciaus vid.mokyklos.) Labai man patinka,moterys eikit ten smile.gif Kirpeja Grazina.

QUOTE(pingviukas @ 2009 08 01, 22:01)
Jeruzalės Rimi esančiame grožio salone dirba superinė kirpėja Gintarė. Idealus kokybės ir kainos santykis.

O kokios ten kainos ir kokią kosmetiką naudoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2009 08 20, 14:18)
blink.gif  blink.gif Aš su ja pačia kalbėjau, tai sakė "va, nuo birželio 4 dirbu pastoviu grafiku"...
** o pas kurią tu ten užsirašei?

Ne, nu nesuprantu... blink.gif blink.gif blink.gif
Va, pažiūrėjau, telefono atmintinėj... skambinau į saloną 07.23 d. g.gif.

Prakalbėjau dar tada su ta administratore kokia 15min, klausinėjau, kaip ten kas, kiek dar man Olgos laukt reiks biggrin.gif , klausiau, gal jau kitoj vietoj ji dirba ir pan.

Rekomendavo kitą kokį meistrą iš jų salono pasirinkt. "Visi pas mus geri..." lotuliukas.gif

O užsirašius dabar aš pas berniuką tokį, bet ne iš ten jis.

p.s. kažin kiek dabar pas Olga kirpimas kainuoja? Turbūt jau bus pasikėlus kategoriją? 80Lt ? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Quba @ 2009 08 20, 16:46)
Ne, nu nesuprantu...  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Va, pažiūrėjau, telefono atmintinėj... skambinau į saloną 07.23 d.    g.gif.

Prakalbėjau dar tada su ta administratore kokia 15min, klausinėjau, kaip ten kas, kiek dar man Olgos laukt reiks  biggrin.gif  , klausiau, gal jau kitoj vietoj ji dirba ir pan.

Rekomendavo kitą kokį meistrą iš jų salono pasirinkt. "Visi pas mus geri..." lotuliukas.gif

O užsirašius dabar aš pas berniuką tokį, bet ne iš ten jis.

p.s.  kažin kiek dabar pas Olga kirpimas kainuoja? Turbūt jau bus pasikėlus kategoriją? 80Lt ?  g.gif

Ką tik kalbėjau su administratore - sako, Olga išvykus atostogaut ir bus nuo rugsėjo 2 dienos...
80lt ir anksčiau pas ją kainuodavo... Klausyk, o gal mes ne apie tą pačią Olgą kalbam? Nes jos ten yra 2 Olgos... Aš turiu omeny Olgą Žilinskienę
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2009 08 20, 17:53)
Ką tik kalbėjau su administratore - sako, Olga išvykus atostogaut ir bus nuo rugsėjo 2 dienos...
80lt ir anksčiau pas ją kainuodavo... Klausyk, o gal mes ne apie tą pačią Olgą kalbam? Nes jos ten yra 2 Olgos... Aš turiu omeny Olgą Žilinskienę

Na, pavardės tai aš jos nežinau, bet eidavau pas tą Olgą, kuri laukėsi ... biggrin.gif . Paskutinį kartą, kai buvau, tai jai jau buvo paskutinės dienelės darbo iki dekret. atostogų. g.gif Pilnutė tokia, tamsiai dažyta, beveik trumpai kirpta. Jos darbo kėdė - įėjus į kirpyklą, po dešine tolimiausias kampas(ne prie lango). g.gif
Mokėdavau 60 Lt už kirpimą.

Atsakyti
QUOTE(Quba @ 2009 08 20, 18:23)
Na, pavardės tai aš jos nežinau, bet eidavau pas tą Olgą, kuri laukėsi ...  biggrin.gif . Paskutinį kartą, kai buvau, tai jai jau buvo paskutinės dienelės darbo iki dekret. atostogų.  g.gif Pilnutė tokia, tamsiai dažyta, beveik trumpai kirpta. Jos darbo kėdė - įėjus į kirpyklą, po dešine tolimiausias kampas(ne prie lango).  g.gif
Mokėdavau 60 Lt už kirpimą.

reiškia ne ta pati lotuliukas.gif Nes maniškė - šviesi (irgi apvalutė) bet kėdė jos įėjus iš kart po kaire, greta manikiūro.. Gerai čia pasikalbėjom... lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kuri lankesi pas Ruslana is Simonos? idomu butu atsiliepimai apie jo darba rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgytia: 21 rugpjūčio 2009 - 10:11