QUOTE(vilte****** @ 2009 08 23, 01:05)
Nu panos, papasakosiu savo istorija, nutikusia pries keleta diena. sumasciau besibaigiancios vasaros proga pakelti sau upa ir pakeisti sukuosena.jau ilgokai nesioju ilgus, beveik liemeni siekiancius, NIEKADA NEDAZYTUS plaukus. Nors vilniuje gyvenu jau penktus metus, kirptis vazinedavau i savo gimtine, uz 200km, nes ten turiu nerealia kirpeja. Deja neturedama galimybes grizti, surizikavau kirptis vilniuje. Po ilgu svarstymu ir tyrinejimu pasirinkau SALON+ akropolyje. Gal sita visa istorija butu pasibaigusi laimingai jei nebuciau sugalvojusi dazytis plaukus. Norejau siek tiek pasviesint savo rudas garbanas, kad butu tokios lyg saules pablukintos. pakilia nuotaika iejau i ta SALON+. o ten patekau i susiraukusios kaip citrina, nekalbios, nemalonios kirpejos rankas, kurios net vardo nezinau, nes nieks nesiteike man jo pasakyt. Jau po pirmu akimirku supratau, kad nieko gero nebus ir mintyse galvojau visus variantus kaip iseiti. Dabar pykstu ant saves,kad taip ir nepadariau. kirpeja visiskai nesuprato kokios as spalvos noriu, vis kiso palete su 6pasirinkimais, rodydama ta spalva,kuri mano manymu nieko nesiskyre nuo mano plauku spalvos. niekaip negalejau jai isaiskinti kokios spalvos noriu, nes jos toje paleteje paprasciausiai nebuvo!iki sio nesuprantu kodel galejejau rinktis tik i 6 spalvu...zodziu likau prie primygtinai kirpejos kistos spalvos. tada buvau ikalbinejama dazytis sruogelem, nes visus plaukus dazyti DAUG KAINUOS. sruogeles man negrazu, todel grieztai atsisakiau.po to seke 1.5h tylos, nes ji dirbo susiraukusi, tik iskosdama kelis zodzius. rezultatas: isejau zaviai ryza ir suplojusi 270lt uz dazyma ir galu kirpima..verkiau ir keikiau save ir maloniaja kirpeja. tokios nemalonios patirties niekam nelinkiu. lb gaila pinigu...juo labiau, kad dabar dar teks ju pakloti bandant pataisyti padeti, nes negaliu ziuret i veidrodi..
sakes