Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Kirpėjai Vilniuje

QUOTE(vilte****** @ 2009 08 23, 01:05)
Nu panos, papasakosiu savo istorija, nutikusia pries keleta diena. sumasciau besibaigiancios vasaros proga pakelti sau upa ir pakeisti sukuosena.jau ilgokai nesioju ilgus, beveik liemeni siekiancius, NIEKADA NEDAZYTUS plaukus. Nors vilniuje gyvenu jau penktus metus, kirptis vazinedavau i  savo gimtine, uz 200km, nes ten turiu nerealia kirpeja. Deja neturedama galimybes grizti, surizikavau kirptis vilniuje. Po ilgu svarstymu ir tyrinejimu pasirinkau SALON+ akropolyje. Gal sita visa istorija butu pasibaigusi laimingai jei nebuciau sugalvojusi dazytis plaukus. Norejau siek tiek pasviesint savo rudas garbanas, kad butu tokios lyg saules pablukintos. pakilia nuotaika iejau i ta SALON+. o ten patekau i susiraukusios kaip citrina, nekalbios, nemalonios kirpejos rankas, kurios net vardo nezinau, nes nieks nesiteike man jo pasakyt. Jau po pirmu akimirku supratau, kad nieko gero nebus ir mintyse galvojau visus variantus kaip iseiti. Dabar pykstu ant saves,kad taip ir nepadariau. kirpeja visiskai nesuprato kokios as spalvos noriu, vis kiso palete su 6pasirinkimais, rodydama ta spalva,kuri mano manymu nieko nesiskyre nuo mano plauku spalvos.  niekaip negalejau jai isaiskinti kokios spalvos noriu, nes jos toje paleteje paprasciausiai nebuvo!iki sio nesuprantu kodel galejejau rinktis tik i 6 spalvu...zodziu likau prie primygtinai kirpejos kistos spalvos. tada buvau ikalbinejama dazytis sruogelem, nes visus plaukus dazyti DAUG KAINUOS. sruogeles man negrazu, todel grieztai atsisakiau.po to seke 1.5h tylos, nes ji dirbo susiraukusi, tik iskosdama kelis zodzius. rezultatas: isejau zaviai ryza ir suplojusi 270lt uz dazyma ir galu kirpima..verkiau ir keikiau save ir maloniaja kirpeja. tokios nemalonios patirties niekam nelinkiu. lb gaila pinigu...juo labiau, kad dabar dar teks ju pakloti bandant pataisyti padeti, nes negaliu ziuret i veidrodi..

sakes
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Yste @ 2009 08 27, 12:47)
uz ka  suplojusi 270lt 
uz dazyma
ar uz dazus?

Bent jau aš suprantu, kad už viską: dažymą, dažus, galiukų pakirpimą.
Papildyta:
QUOTE(vilte****** @ 2009 08 23, 01:05)
patekau i susiraukusios kaip citrina, nekalbios, nemalonios kirpejos rankas
po pirmu akimirku supratau, kad nieko gero nebus ir mintyse galvojau visus variantus kaip iseiti
kirpeja visiskai nesuprato kokios as spalvos noriu
niekaip negalejau jai isaiskinti kokios spalvos noriu
zodziu likau prie primygtinai kirpejos kistos spalvos

Užjaučiu, bet nesuprantu, kodėl apskritai sutikot dažytis - juk galėjot tik galiukus pasitrumpint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 18, 14:20)
Sveikutes,

o gal kas buvo pas SM kirpejas, pvz. Stela ar Katusia, gal idekite objetyvius atsiliepimus ar rekomendacijas...
Aciuz.... 4u.gif

Labas,
Lankiausi ir pas Katiusa, ir pas Stela. Daug nedetalizuosiu, bet man labiau patiko Stelos darbas. Atitinka kainos ir kokybes santykis, o ir patirties pas ja, mano akimis - daugiau.
Bet cia tik mano asmenine nuomone ir patirtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *joy*: 27 rugpjūčio 2009 - 20:41
QUOTE(*joy* @ 2009 08 27, 21:40)
Lankiausi ir pas Katiusa, ir pas Stela.

O kur jos dirba? ax.gif Turbūt beskaidydama praleidau pro akis...
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2009 08 21, 22:23)
snd apsilankiau grozio salone "Pas Laimi", mane daze pats Laimis...nu ka, rezultatu esu patenkinta  thumbup.gif  nors buvau nusiteikusi plaukus dazytis ir kirptis pagal mano pageidavimus, jis man patare visiskai priesinga varianta, kuriuo esu labai patenkinta  biggrin.gif  taigi,rekomenduoju pas ji apsilankyti  4u.gif

Sveika, noreciau ir as pas Laimi pabandyti...kiek mokejai uz kirpima ir dazyma ir kokio ilgio plaukai? 4u.gif
Atsakyti
O aš sau atradau kirpėją Laurą iš grožio salono Gatineau Totorių g. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elziukas1984 @ 2009 08 28, 12:08)
O aš sau atradau kirpėją Laurą iš grožio salono Gatineau Totorių g.  thumbup.gif

Kainos ten turbūt ne iš mažųjų g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mika do @ 2009 08 18, 10:01)
gal kuri esate trumpaplauke tai rekomenduokit savo kirpeja

esu trumpaplaukė, kerpuosi pas Jurijų, visada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , labai patinka,kad nereik daug pastangų plaukams tvarkyti biggrin.gif

gal merginos, kuri nors gali parašyti atsiliepimus apie Liną Žvirblytę: kiek kainuoja, ar ilgai laukt ir šiaip, kaip kerpa?
Atsakyti
QUOTE(IKkatuks @ 2009 08 28, 11:37)
Sveika, noreciau ir as pas Laimi pabandyti...kiek mokejai uz kirpima ir dazyma ir kokio ilgio plaukai?  4u.gif

as tik daziausi,nes kirpimui nebuvau uzsiregistravusi. sumokejau 100lt,o plaukai mano iki krutines ilgio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2009 08 29, 11:50)
as tik daziausi,nes kirpimui nebuvau uzsiregistravusi. sumokejau 100lt,o plaukai mano iki krutines ilgio  biggrin.gif

Aciu 4u.gif dazeisi viena spalva visus plaukus? su joico dazais?
Atsakyti
QUOTE(IKkatuks @ 2009 08 30, 18:01)
Aciu  4u.gif  dazeisi viena spalva visus plaukus? su joico dazais?

Taip daziausi viena spalva Joicco dazais smile.gif tik as galvojau jog jie yra augaliniai,bet kai paklausiau Laimio,tai atsake jog ne, chemija cia sako... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elziukas1984 @ 2009 08 28, 13:08)
O aš sau atradau kirpėją Laurą iš grožio salono Gatineau Totorių g.  thumbup.gif

Kirpimas kainuoja 90 lt
Atsakyti