Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Kirpėjai Vilniuje

Pakartosiu dar sykį savo klausimą:
O kokios gi ten kainos ir kokia kosmetika yra naudojama? 4u.gif
QUOTE(mr nobody @ 2009 06 07, 15:34)
siulau apsilankyti pas Larisa kuri dirba Taikos g66.Tikrai newiena karta esu pas ja ejusi ir likau patenkinta,mano ilgus plaukus gerai pakirpo,dazniausiai prasau,kad tik galiukus pakirptu.Ir tikrai wos kielis cm nukerpa

QUOTE(AsataN<-- @ 2009 07 04, 14:52)
Yra Grozio salonas (Vilnius,Fabijoniskes,Staneviciaus g prie Simono Staneviciaus vid.mokyklos.) Labai man patinka,moterys eikit ten smile.gif Kirpeja Grazina. tel.salono 2479560.

QUOTE(pingviukas @ 2009 08 01, 22:01)
Jeruzalės Rimi esančiame grožio salone dirba superinė kirpėja Gintarė. Idealus kokybės ir kainos santykis. Negaliu ja atsidžiaugti.

Atsakyti
Jau i kirpykla clap.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2009 08 20, 17:53)
80lt ir anksčiau pas ją kainuodavo... Klausyk, o gal mes ne apie tą pačią Olgą kalbam? Nes jos ten yra 2 Olgos... Aš turiu omeny Olgą Žilinskienę

O nuo kada simonoj dvi Olgos g.gif , kirpausi dvejus metus ten pas ja, bet administratore mane registruodama nei kart nepasiteiravo pas kuria Olga mane uzrasyt, juk tai butu privalu, jei jos ten butu dvi blink.gif O del plauku spalvos, tai kai ejau pirma kart, tai pries einant pasitikrinau ju tinklalapyje jos kategorija ir ten buvo nuotrauka- ten jos plaukai buvo tamsus iki peciu, o atejau ir sutrikau, nes plaukai buvo ilgesni ir sviesios karameles spalvos, beje kaina kirpimo man budavo 60lt. Tai kaip ten is tiesu yra? doh.gif
Atsakyti
snd apsilankiau grozio salone "Pas Laimi", mane daze pats Laimis...nu ka, rezultatu esu patenkinta thumbup.gif nors buvau nusiteikusi plaukus dazytis ir kirptis pagal mano pageidavimus, jis man patare visiskai priesinga varianta, kuriuo esu labai patenkinta biggrin.gif taigi,rekomenduoju pas ji apsilankyti 4u.gif
Atsakyti
Nu panos, papasakosiu savo istorija, nutikusia pries keleta diena. sumasciau besibaigiancios vasaros proga pakelti sau upa ir pakeisti sukuosena.jau ilgokai nesioju ilgus, beveik liemeni siekiancius, NIEKADA NEDAZYTUS plaukus. Nors vilniuje gyvenu jau penktus metus, kirptis vazinedavau i savo gimtine, uz 200km, nes ten turiu nerealia kirpeja. Deja neturedama galimybes grizti, surizikavau kirptis vilniuje. Po ilgu svarstymu ir tyrinejimu pasirinkau SALON+ akropolyje. Gal sita visa istorija butu pasibaigusi laimingai jei nebuciau sugalvojusi dazytis plaukus. Norejau siek tiek pasviesint savo rudas garbanas, kad butu tokios lyg saules pablukintos. pakilia nuotaika iejau i ta SALON+. o ten patekau i susiraukusios kaip citrina, nekalbios, nemalonios kirpejos rankas, kurios net vardo nezinau, nes nieks nesiteike man jo pasakyt. Jau po pirmu akimirku supratau, kad nieko gero nebus ir mintyse galvojau visus variantus kaip iseiti. Dabar pykstu ant saves,kad taip ir nepadariau. kirpeja visiskai nesuprato kokios as spalvos noriu, vis kiso palete su 6pasirinkimais, rodydama ta spalva,kuri mano manymu nieko nesiskyre nuo mano plauku spalvos. niekaip negalejau jai isaiskinti kokios spalvos noriu, nes jos toje paleteje paprasciausiai nebuvo!iki sio nesuprantu kodel galejejau rinktis tik i 6 spalvu...zodziu likau prie primygtinai kirpejos kistos spalvos. tada buvau ikalbinejama dazytis sruogelem, nes visus plaukus dazyti DAUG KAINUOS. sruogeles man negrazu, todel grieztai atsisakiau.po to seke 1.5h tylos, nes ji dirbo susiraukusi, tik iskosdama kelis zodzius. rezultatas: isejau zaviai ryza ir suplojusi 270lt uz dazyma ir galu kirpima..verkiau ir keikiau save ir maloniaja kirpeja. tokios nemalonios patirties niekam nelinkiu. lb gaila pinigu...juo labiau, kad dabar dar teks ju pakloti bandant pataisyti padeti, nes negaliu ziuret i veidrodi..
Atsakyti
QUOTE(vilte****** @ 2009 08 23, 01:05)
Nu panos, papasakosiu savo istorija, nutikusia pries keleta diena. sumasciau besibaigiancios vasaros proga pakelti sau upa ir pakeisti sukuosena.jau ilgokai nesioju ilgus, beveik liemeni siekiancius, NIEKADA NEDAZYTUS plaukus. Nors vilniuje gyvenu jau penktus metus, kirptis vazinedavau i  savo gimtine, uz 200km, nes ten turiu nerealia kirpeja. Deja neturedama galimybes grizti, surizikavau kirptis vilniuje. Po ilgu svarstymu ir tyrinejimu pasirinkau SALON+ akropolyje. Gal sita visa istorija butu pasibaigusi laimingai jei nebuciau sugalvojusi dazytis plaukus. Norejau siek tiek pasviesint savo rudas garbanas, kad butu tokios lyg saules pablukintos. pakilia nuotaika iejau i ta SALON+. o ten patekau i susiraukusios kaip citrina, nekalbios, nemalonios kirpejos rankas, kurios net vardo nezinau, nes nieks nesiteike man jo pasakyt. Jau po pirmu akimirku supratau, kad nieko gero nebus ir mintyse galvojau visus variantus kaip iseiti. Dabar pykstu ant saves,kad taip ir nepadariau. kirpeja visiskai nesuprato kokios as spalvos noriu, vis kiso palete su 6pasirinkimais, rodydama ta spalva,kuri mano manymu nieko nesiskyre nuo mano plauku spalvos.  niekaip negalejau jai isaiskinti kokios spalvos noriu, nes jos toje paleteje paprasciausiai nebuvo!iki sio nesuprantu kodel galejejau rinktis tik i 6 spalvu...zodziu likau prie primygtinai kirpejos kistos spalvos. tada buvau ikalbinejama dazytis sruogelem, nes visus plaukus dazyti DAUG KAINUOS. sruogeles man negrazu, todel grieztai atsisakiau.po to seke 1.5h tylos, nes ji dirbo susiraukusi, tik iskosdama kelis zodzius. rezultatas: isejau zaviai ryza ir suplojusi 270lt uz dazyma ir galu kirpima..verkiau ir keikiau save ir maloniaja kirpeja. tokios nemalonios patirties niekam nelinkiu. lb gaila pinigu...juo labiau, kad dabar dar teks ju pakloti bandant pataisyti padeti, nes negaliu ziuret i veidrodi..

eina sau vargsiuke,uzuojauta
console.gif man irgi yra teke tai patirti, ir as kaip kvailiuke pabijojau pasakyti,kad nesu patenkinta doh.gif nu bet dabr jau taip nesielgciau, buciau lekus pro duris, vos tik pamacius nepatenkinta ruoza mad.gif
Atsakyti
labai aciu kad rekomendavot ALINA is salono MONIKA . . . NEGALIU ATSIDZIAUGTI RADUS TOKIA NUOSTABIA KIRPEJA.likau paenkinta nukirptais savo plaukuciais ir ne uzilgo begsiu dazyti dar ju. thumbup.gif
Atsakyti
gal kas patartumėte kur Vilniuje nueiti apsikirpti, kad kirptų moderniai (neturiu omeny visiškai išdarkytos šukuosenos, bet kad nebijotų asimetrijos kirpime ir na, kad ne bobutiško stiliaus būtų) ir mokėtų gerai apkirpti trumpus plaukus bei kad kainuotų iki 60 Lt. tik kirpimas, be dažymo.

eičiau į toniguy, bet 100-120 šiuo metu negaliu sau leisti.
Atsakyti
Lankausi Figaro PC Europa pas Erika, visai labai kruopsciai ir dailiai apkerpa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetness @ 2009 08 25, 16:51)
Lankausi Figaro PC Europa pas Erika, visai labai kruopsciai ir dailiai apkerpa  thumbup.gif

va dar vienas įrodymas, kokios mes visos skirtingos, mane labai negražiai nukirpo Erika, atsižadėjau jos visiems laikams. Prašiau patrumpint galiukus, o nužorino kaip reikalas doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 08 21, 21:36)
O nuo kada simonoj dvi Olgos g.gif , kirpausi dvejus metus ten pas ja, bet administratore mane registruodama nei kart nepasiteiravo pas kuria Olga mane uzrasyt, juk tai butu privalu, jei jos ten butu dvi blink.gif O del plauku spalvos, tai kai ejau pirma kart, tai pries einant pasitikrinau ju tinklalapyje jos kategorija ir ten buvo nuotrauka- ten jos plaukai buvo tamsus iki peciu, o atejau ir sutrikau, nes plaukai buvo ilgesni ir sviesios karameles spalvos, beje kaina kirpimo man budavo 60lt.    Tai kaip ten is tiesu yra? doh.gif

Ir as pirma kart girdziu,kad ten dvi Olgos butu biggrin.gif O as jau spejau apsidziaugt,kad ji grizo
QUOTE(weirdo @ 2009 08 25, 16:44)
gal kas patartumėte kur Vilniuje nueiti apsikirpti, kad kirptų moderniai (neturiu omeny visiškai išdarkytos šukuosenos, bet kad nebijotų asimetrijos kirpime ir na, kad ne bobutiško stiliaus būtų) ir mokėtų gerai apkirpti trumpus plaukus bei kad kainuotų iki 60 Lt. tik kirpimas, be dažymo.

Nuosirdziai patariu nueit pas Toma is Ti Amo,tikrai nebijo nei asimetriju,nei naujoviu,graziai stilingai kerpa.Tiesa nezinau kokios dabar kainos pas ji,bet nemanau,kad daugiau 80 butu.
Atsakyti
QUOTE(vilte****** @ 2009 08 23, 01:05)
Nu panos, papasakosiu savo istorija,              suplojusi 270lt uz dazyma ir galu kirpima..verkiau ir keikiau save ir maloniaja kirpeja. tokios nemalonios patirties niekam nelinkiu. lb gaila pinigu...juo labiau, kad dabar dar teks ju pakloti bandant pataisyti padeti, nes negaliu ziuret i veidrodi..

fool.gif fool.gif fool.gif
uz ka suplojusi 270lt
uz dazyma
ar uz dazus?
Atsakyti